|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:14 pm Predmet: IMT smile ( hlava má sedem otvorov ) |
|
|
Ja som celkom milo prekvapeny. Pocuval som ich novy album min. 4 krat nie vsetko ja fajn ale album je dobry. Da sa to pocuvat
Oficialna stranka
http://www.imtsmile.com/
Pocuval to niekto ? Co na to poviete ?
Uz dlho som nepocuval nic slovenske, konecne nieco co ma chytilo.
Oblubena pesnicka je Dvaja zlodeji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:26 pm Predmet: |
|
|
sa mi strasne paci tato presovska kapela |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:30 pm Predmet: |
|
|
Tasler je goood aj tie jeho aktivity v roznych projektoch + cestovatel hhh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 5:31 pm Predmet: |
|
|
uprimne? podla mna to s nimi ide dolu vodou, aspon, co sa hitovosti tyka. najviac sa mi paci bonus My, co je vlastne cover piesne Jara Filipa, takze sa to vlastne ako autorsky pocin ani nerata a este singel Mam Krasny Sen sa mi paci, aj ked badat, ze aj text zlozil Tasler, ale po textoch vyslovene nejdem, su u mna az druhorade, prva je hudba. BTW je to naj kapela mojej priatelky (spolu s RHCHP) a kvoli, resp. vdaka nej som od sept 2007 absolvoval 3 koncerty IMT a treba uznat, ze to, co robia, robia skvele, tie umyselne improvizacie su skvele, kto zazil, vie, o com hovorim. BTW na tom DVD ma mozte vidiet v intre v cervenej bumbaji a priatelka bruneta v sivom svetri sa tam vyskierame od ucha k uchu, ked nas Tasler vita |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 6:12 pm Predmet: |
|
|
mne sa ten posledny album celkom paci.. ma prekvapila prva piesen To je len zaciatok sa to myslim vola. tek kus britsky mi zneje... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 7:58 pm Predmet: |
|
|
u mna to ide celkovo s imt smile dole vodou...ten novy song v radiach ma prve akordy ukradnute od avril...a minule som zistil ze aj jeden ich starsi song je uplne jak nieco od metallicy...skratka vykradacky jak svina... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 11:39 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
u mna to ide celkovo s imt smile dole vodou...ten novy song v radiach ma prve akordy ukradnute od avril...a minule som zistil ze aj jeden ich starsi song je uplne jak nieco od metallicy...skratka vykradacky jak svina... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Po Jún 16, 2008 7:40 am Predmet: |
|
|
u mna to ide celkovo s imt smile dole vodou...ten novy song v radiach ma prve akordy ukradnute od avril...a minule som zistil ze aj jeden ich starsi song je uplne jak nieco od metallicy...skratka vykradacky jak svina... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Jún 16, 2008 10:12 am Predmet: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Jún 16, 2008 10:25 am Predmet: |
|
|
Ale vazne...
Sa tu bavime ako keby boli IMT Smile nejaki novacikovia.Vsetci dobre vieme,za Tasler je talent a urcite najlepsi"frontman"na SVK.Nie vzdy sa mi jeho ulety pacia,ale respekt.Ako som uz niekde spomenul...myslim si ze on moze spravit naj album za destarocie na svk a cz.Tento album je taky priemer v ich tvorbe pre mna,co znamena byt niekde okolo nadpriemeru na svk
Koncerty maju super...naj sa mi pacil este v babylone ked hrali v starej zostave ajs viktorom spakom a tomim.Naposledy som ich videl v Londyne.Bol som sice velmi opity ale Ivan sa mi neiekdy zdal jak nahuleny .... tak neviem ci to bolo mnou alebo nim
No a tento album...tak 7/10.najviac sa mi pacia asi...hej...To je len zaciatok je dobry opener Mam krasny sen je dobry singel,ale ked najskor som tu pesnicke nenavidel.Na vsetko zalezi...mozno Leti cas.Este by som vymenil za jednu z tych pomalsich pesniciek za nieco veselsie...koniec je taky ospaly...tri pomale veci po sebe.A nevyrazne:) Bolo by to lepsie:) pre mna:)
Som zvedavy co vyda Cirkus...ak sme pri tych presovcanoch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Po Jún 16, 2008 11:22 am Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
mne sa ten posledny album celkom paci.. ma prekvapila prva piesen To je len zaciatok sa to myslim vola. tek kus britsky mi zneje... |
hej, presne, mne pripomina Hindu Times, to intro sa mi na tom paci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Po Jún 16, 2008 5:07 pm Predmet: |
|
|
ja za to nemozem ze vy to tam nepocujete...kto ma sluch to tam jednoznacne pocuje... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: St Jún 18, 2008 3:05 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Ale vazne...
Sa tu bavime ako keby boli IMT Smile nejaki novacikovia.Vsetci dobre vieme,za Tasler je talent a urcite najlepsi"frontman"na SVK.Nie vzdy sa mi jeho ulety pacia,ale respekt.Ako som uz niekde spomenul...myslim si ze on moze spravit naj album za destarocie na svk a cz.Tento album je taky priemer v ich tvorbe pre mna,co znamena byt niekde okolo nadpriemeru na svk
Koncerty maju super...naj sa mi pacil este v babylone ked hrali v starej zostave ajs viktorom spakom a tomim.Naposledy som ich videl v Londyne.Bol som sice velmi opity ale Ivan sa mi neiekdy zdal jak nahuleny .... tak neviem ci to bolo mnou alebo nim
No a tento album...tak 7/10.najviac sa mi pacia asi...hej...To je len zaciatok je dobry opener Mam krasny sen je dobry singel,ale ked najskor som tu pesnicke nenavidel.Na vsetko zalezi...mozno Leti cas.Este by som vymenil za jednu z tych pomalsich pesniciek za nieco veselsie...koniec je taky ospaly...tri pomale veci po sebe.A nevyrazne:) Bolo by to lepsie:) pre mna:)
Som zvedavy co vyda Cirkus...ak sme pri tych presovcanoch |
tak tak jeden z mala ( mozno ze aj jediny ) svk spevakov, som ho zacil na jednom koncerte a bolo to best. U Taslera mam pocit ze zije pre hudbu, super su tie jeho inprovizacie ... aj na novom albume ich ma dost, si to užijeme na koncerte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ut Júl 15, 2008 9:34 pm Predmet: |
|
|
Mne sa to zda iba trochu podobne, ale aj napriek tomu si dovolim tvrit ze ich novy album je albumom roku 2008 na SVK scene. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|