Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

IMT smile ( hlava má sedem otvorov )
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:14 pm    Predmet: IMT smile ( hlava má sedem otvorov ) Odpovedať s citátom Back to top

Ja som celkom milo prekvapeny. Pocuval som ich novy album min. 4 krat nie vsetko ja fajn ale album je dobry. Da sa to pocuvat

Oficialna stranka
http://www.imtsmile.com/

Pocuval to niekto ? Co na to poviete ?

Uz dlho som nepocuval nic slovenske, konecne nieco co ma chytilo.
Oblubena pesnicka je Dvaja zlodeji.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sa mi strasne paci tato presovska kapela Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tasler je goood aj tie jeho aktivity v roznych projektoch + cestovatel hhh

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 5:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uprimne? podla mna to s nimi ide dolu vodou, aspon, co sa hitovosti tyka. najviac sa mi paci bonus My, co je vlastne cover piesne Jara Filipa, takze sa to vlastne ako autorsky pocin ani nerata a este singel Mam Krasny Sen sa mi paci, aj ked badat, ze aj text zlozil Tasler, ale po textoch vyslovene nejdem, su u mna az druhorade, prva je hudba. BTW je to naj kapela mojej priatelky (spolu s RHCHP) a kvoli, resp. vdaka nej som od sept 2007 absolvoval 3 koncerty IMT a treba uznat, ze to, co robia, robia skvele, tie umyselne improvizacie su skvele, kto zazil, vie, o com hovorim. BTW na tom DVD ma mozte vidiet v intre v cervenej bumbaji a priatelka bruneta v sivom svetri sa tam vyskierame od ucha k uchu, ked nas Tasler vita

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
jeremy

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa ten posledny album celkom paci.. ma prekvapila prva piesen To je len zaciatok sa to myslim vola. tek kus britsky mi zneje... Idea

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 7:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

u mna to ide celkovo s imt smile dole vodou...ten novy song v radiach ma prve akordy ukradnute od avril...a minule som zistil ze aj jeden ich starsi song je uplne jak nieco od metallicy...skratka vykradacky jak svina...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 11:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
u mna to ide celkovo s imt smile dole vodou...ten novy song v radiach ma prve akordy ukradnute od avril...a minule som zistil ze aj jeden ich starsi song je uplne jak nieco od metallicy...skratka vykradacky jak svina...

Shocked

jeremy

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 7:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Shocked

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:

Shocked Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 10:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ale vazne...

Sa tu bavime ako keby boli IMT Smile nejaki novacikovia.Vsetci dobre vieme,za Tasler je talent a urcite najlepsi"frontman"na SVK.Nie vzdy sa mi jeho ulety pacia,ale respekt.Ako som uz niekde spomenul...myslim si ze on moze spravit naj album za destarocie na svk a cz.Tento album je taky priemer v ich tvorbe pre mna,co znamena byt niekde okolo nadpriemeru na svk Laughing

Koncerty maju super...naj sa mi pacil este v babylone ked hrali v starej zostave ajs viktorom spakom a tomim.Naposledy som ich videl v Londyne.Bol som sice velmi opity ale Ivan sa mi neiekdy zdal jak nahuleny .... tak neviem ci to bolo mnou alebo nim Laughing

No a tento album...tak 7/10.najviac sa mi pacia asi...hej...To je len zaciatok je dobry opener Cool Mam krasny sen je dobry singel,ale ked najskor som tu pesnicke nenavidel.Na vsetko zalezi...mozno Leti cas.Este by som vymenil za jednu z tych pomalsich pesniciek za nieco veselsie...koniec je taky ospaly...tri pomale veci po sebe.A nevyrazne:) Bolo by to lepsie:) pre mna:)

Som zvedavy co vyda Cirkus...ak sme pri tych presovcanoch Laughing Question

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 11:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
mne sa ten posledny album celkom paci.. ma prekvapila prva piesen To je len zaciatok sa to myslim vola. tek kus britsky mi zneje... Idea
hej, presne, mne pripomina Hindu Times, to intro sa mi na tom paci

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 5:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Laughing
ja za to nemozem ze vy to tam nepocujete...kto ma sluch to tam jednoznacne pocuje...

Gnarls

PríspevokZaslal: St Jún 18, 2008 3:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Ale vazne...

Sa tu bavime ako keby boli IMT Smile nejaki novacikovia.Vsetci dobre vieme,za Tasler je talent a urcite najlepsi"frontman"na SVK.Nie vzdy sa mi jeho ulety pacia,ale respekt.Ako som uz niekde spomenul...myslim si ze on moze spravit naj album za destarocie na svk a cz.Tento album je taky priemer v ich tvorbe pre mna,co znamena byt niekde okolo nadpriemeru na svk Laughing

Koncerty maju super...naj sa mi pacil este v babylone ked hrali v starej zostave ajs viktorom spakom a tomim.Naposledy som ich videl v Londyne.Bol som sice velmi opity ale Ivan sa mi neiekdy zdal jak nahuleny .... tak neviem ci to bolo mnou alebo nim Laughing

No a tento album...tak 7/10.najviac sa mi pacia asi...hej...To je len zaciatok je dobry opener Cool Mam krasny sen je dobry singel,ale ked najskor som tu pesnicke nenavidel.Na vsetko zalezi...mozno Leti cas.Este by som vymenil za jednu z tych pomalsich pesniciek za nieco veselsie...koniec je taky ospaly...tri pomale veci po sebe.A nevyrazne:) Bolo by to lepsie:) pre mna:)

Som zvedavy co vyda Cirkus...ak sme pri tych presovcanoch Laughing Question

tak tak jeden z mala ( mozno ze aj jediny ) svk spevakov, som ho zacil na jednom koncerte a bolo to best. U Taslera mam pocit ze zije pre hudbu, super su tie jeho inprovizacie ... aj na novom albume ich ma dost, si to užijeme na koncerte.

vibrocil

PríspevokZaslal: Po Júl 07, 2008 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tu mate ten dokaz ako sa podoba zaciatok duch cloveka s complicated od avril...

IMT SMILE - Duch človeka
http://www.youtube.com/watch?v=JkYTJwGFkjY

Avril Lavigne-Complicated
http://www.youtube.com/watch?v=NGXYAJoDWCk

Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 9:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa to zda iba trochu podobne, ale aj napriek tomu si dovolim tvrit ze ich novy album je albumom roku 2008 na SVK scene.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: