Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Pohoda 2008
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 21, 2008 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
jednoznacne highlight boli pre mna The Streets, na druhom mieste Editors, zvysne veci co som videl ok. Muller ma uz moc nebral, videl som ho, ked bol vo forme a tu mi proste nesadol. ale mal tam fajn momenty, resp. kapela.

mne sa na mullerovi pacilo najma to ze som citil zavan stareho dobreho mullera. od albumu koniec sveta nestoji za rec. vpodstate odkedy prestal fungovat s jarom filipom, sebanom rozsom atd... a tento koncert aj vyberom songov aj tym ze tam bol rozsa toto jeho najlepsie obdobie pripomenul. a aj hudobne to bolo fajnove (az na sebaukajcie sola hirama bulocka ktore vseobecne az tak nemusim)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 22, 2008 8:56 am    Predmet: moj report Odpovedať s citátom Back to top

http://tichy.blog.sme.sk/c/157178/Pohoda-2008.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: St Júl 23, 2008 11:03 pm    Predmet: Re: moj report Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
http://tichy.blog.sme.sk/c/157178/Pohoda-2008.html

dobry report. na par detajlov som to prezil podobne Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: