Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Gramofon + Lacne LP
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ne Júl 27, 2008 4:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Co hovoris na Lenco ? Ja sa bojim, ze pri tychto znackovych s DJ stylom platim hlavne za znacku.

Stanton vyzera celkom slusne.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 6:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ty si tusim spominal, ze by si tam chcel mat aj USB, takze ak hladas nieco spolu s tym do 5000 tak Lenco je vhodna volba. ja nie som expert, najlepsie mas asi skocit do kamenneho shopu a spytat sa kompetentnych, ale tam zas rataj s tym, ze to chcu predat Smile na bezne domace pouzitie by som si s tym tazku hlavu nerobil. kazda z tychto znaciek by mala zarucovat isty standard. napr. v notape na jakubovom namesti maju aj tie lacnejsie modely. takze najlepsie mas tam skocit osobne a poinformovat sa.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 8:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Diky moc. O kamennom shope s fonografmi som v BA este nechyroval. Smile

trojkolka

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 12:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

notape je na techniku a vybavenie ok. s platnami je to horsie...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak doma sa mi usadil Lenco L-78 maximalna spokojnost, zvuk nenormalny oproti mojej starej Toshibe.

No, s platnami ozaj. Iba Sex Pistols a Amy som videl z takych, co by som si kupil.

trojkolka

PríspevokZaslal: Ut Júl 29, 2008 6:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gratulujem Smile to mas aj s tym usb-ckom? ako to funguje pri spojeni s pc?

sakypop

PríspevokZaslal: Ut Júl 29, 2008 7:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ano, ma USB, ale este som to neskusal. Very Happy Ked vyskusam hodim aj nejaky example v mp3.

trojkolka

PríspevokZaslal: Ut Aug 05, 2008 2:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

maly vycuc z mojej kolekcie platni Smile

sakypop

PríspevokZaslal: Ut Aug 05, 2008 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pekne, pekne, Oasis a Gorillaz by som ti potiahol. Laughing

Tu som nafotil krasny gatefold SOTSOG.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: