Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Keane - novu album Perfect Symetry

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Po Aug 04, 2008 11:14 am    Predmet: Keane - novu album Perfect Symetry Odpovedať s citátom Back to top

novy album od Keane z nazvom 'Perfect Symetry' vychadza 13.oktobra 2008

dnes je zdarma k dispozicii na stiahnutie novy song 'Spiralling' na oficialnej
stranke keane - http://keanemusic.com/

alebo tu na rapide
http://rapidshare.com/files/134741655/Spiralling__Radio_Edit_.mp3

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ut Aug 05, 2008 12:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nemam ich rad... Embarassed

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ut Aug 05, 2008 6:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ani ja. Na Muse, Keane a U2 sa nemusim pozerat.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

PríspevokZaslal: St Aug 06, 2008 8:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

presne tak...i ked zas musim napisat, ze 'Achtung Baby' od U2 si sem tam na gramci pustim Smile Keane, Muse, Fratellis alebo The Kooks radsej nepocuvam.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: St Aug 06, 2008 6:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
presne tak...i ked zas musim napisat, ze 'Achtung Baby' od U2 si sem tam na gramci pustim Smile Keane, Muse, Fratellis alebo The Kooks radsej nepocuvam.

sakypop, trojkolka tak na co sem vy dvaja kok0ti lezete do prispevku od Keane ked ich nemate radi a len co tu zbytocne kydate ? - to nechapem,
ja do vasich picovin co pocuvate a rozoberate ich tu tiez nerypem i ked by som mohol,

a stymi gramcami a platnami ste uz obaja dost trapny...v kazdom prispevku ich spominate...vy ste jebnuti? kto je na to zvedavy ze mate nejake pojebane teple gramce a spicene LP-cky? ste tym akoze zaujimavy a cool? strcte si ich do prdele - tou ihlou napred.

...dakujem za priestor na nazor...

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 07, 2008 6:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa ten song paci! zaciatok je strasne coolovy, som myslel ze to nie je ani Keane Smile

tesim sa na album.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
trojkolka

PríspevokZaslal: Št Aug 07, 2008 12:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

blurfan Napísal:

sakypop, trojkolka tak na co sem vy dvaja kok0ti lezete do prispevku od Keane ked ich nemate radi a len co tu zbytocne kydate ? - to nechapem,
ja do vasich picovin co pocuvate a rozoberate ich tu tiez nerypem i ked by som mohol,

a stymi gramcami a platnami ste uz obaja dost trapny...v kazdom prispevku ich spominate...vy ste jebnuti? kto je na to zvedavy ze mate nejake pojebane teple gramce a spicene LP-cky? ste tym akoze zaujimavy a cool? strcte si ich do prdele - tou ihlou napred.

bratku...

teraz vazne. jebe ti? nikto z nas dvoch tu, ak dobre citam, nepisal, ze kapela Keane je picovina. ak si to ty myslis o kapelach, ktore pocuvame my tak je to tvoj nazor, ktory ti samozrejme nikto neberie. neviem na zaklade coho si z nasich strohych reakcii vydedukoval, ze tu na nich kydame. apropo, ty sam si tu raz nazval jedno vystupenie oasis ...''šit šit a zase šit''...

ja som napisal, ze Keane nemusim pocuvat lebo ma nebavia, tak isto ako si sa ty vyjadril k novemu albumu od The Kooks ze je dost slaby. nikto tu nechcel do nicoho a nikoho rypat, akurat vyjadrit svoj nazor. takze neplet si pojmy.

to co si pisal o nasich prispevkoch s platnami a gramcami si podla mna nevyzaduje ani komentar, kedze drviva cast tych prispevkov sa nachadza v teme, ktora je tomu priamo urcena. mne to pride celkom logicke.

posledna vec o ktoru ta chcem poprosit je, ze skus najprv pouzit mozog kym niekoho nazves kokotom a zacnes ho urazat. dik...

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Aug 07, 2008 3:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Začína tu byť nejak veselo Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Pi Aug 08, 2008 7:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

blurfan Napísal:

...dakujem za priestor na nazor...

Mas ho mat, ale jediny kto spiny temu si Ty. Wink Nechcem tu robit ziadnu flamewar, ale naco pises svoj nazor do tejto temy, ked si to kludne mohol spravit cez PM. Wink
Skoncime to a ak mas este nieco na srdci, tak si nespin temu a napis to do PM.

Neviem, co Ta tak vytocilo, ale ten expresivny vylev vulgarizmov si si mohol odpustit. Rolling Eyes

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 08, 2008 11:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne sa nieco deje Cool Ja proti Keane nic nemam ale CD si nekupujem a stiahnem ked tak nahodou...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ne Aug 10, 2008 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak ten novy album bude uz aj s gitarou takze nieco nove... ale ten prvy FREE song mi dost zda na styl Madonny, hlavne ten sound (mozno preto ze to robil Madonnin producent Smile ), ale tak snad na albume budu aj pekne, typicke, melodicke, klavirne skladby, ako som u nich zvyknuty.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: