|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blurfan
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 180 Bydlisko: TT & UK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Ut Aug 05, 2008 12:08 pm Predmet: |
|
|
nemam ich rad... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Ut Aug 05, 2008 6:28 pm Predmet: |
|
|
Ani ja. Na Muse, Keane a U2 sa nemusim pozerat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Aug 06, 2008 8:22 am Predmet: |
|
|
presne tak...i ked zas musim napisat, ze 'Achtung Baby' od U2 si sem tam na gramci pustim Keane, Muse, Fratellis alebo The Kooks radsej nepocuvam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blurfan
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 180 Bydlisko: TT & UK |
Zaslal: St Aug 06, 2008 6:00 pm Predmet: |
|
|
trojkolka Napísal: |
presne tak...i ked zas musim napisat, ze 'Achtung Baby' od U2 si sem tam na gramci pustim Keane, Muse, Fratellis alebo The Kooks radsej nepocuvam. |
sakypop, trojkolka tak na co sem vy dvaja kok0ti lezete do prispevku od Keane ked ich nemate radi a len co tu zbytocne kydate ? - to nechapem,
ja do vasich picovin co pocuvate a rozoberate ich tu tiez nerypem i ked by som mohol,
a stymi gramcami a platnami ste uz obaja dost trapny...v kazdom prispevku ich spominate...vy ste jebnuti? kto je na to zvedavy ze mate nejake pojebane teple gramce a spicene LP-cky? ste tym akoze zaujimavy a cool? strcte si ich do prdele - tou ihlou napred.
...dakujem za priestor na nazor... _________________
http://www.myspace.com/vevericjak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Aug 07, 2008 6:58 am Predmet: |
|
|
mne sa ten song paci! zaciatok je strasne coolovy, som myslel ze to nie je ani Keane
tesim sa na album. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Št Aug 07, 2008 12:25 pm Predmet: |
|
|
blurfan Napísal: |
sakypop, trojkolka tak na co sem vy dvaja kok0ti lezete do prispevku od Keane ked ich nemate radi a len co tu zbytocne kydate ? - to nechapem,
ja do vasich picovin co pocuvate a rozoberate ich tu tiez nerypem i ked by som mohol,
a stymi gramcami a platnami ste uz obaja dost trapny...v kazdom prispevku ich spominate...vy ste jebnuti? kto je na to zvedavy ze mate nejake pojebane teple gramce a spicene LP-cky? ste tym akoze zaujimavy a cool? strcte si ich do prdele - tou ihlou napred. |
bratku...
teraz vazne. jebe ti? nikto z nas dvoch tu, ak dobre citam, nepisal, ze kapela Keane je picovina. ak si to ty myslis o kapelach, ktore pocuvame my tak je to tvoj nazor, ktory ti samozrejme nikto neberie. neviem na zaklade coho si z nasich strohych reakcii vydedukoval, ze tu na nich kydame. apropo, ty sam si tu raz nazval jedno vystupenie oasis ...''šit šit a zase šit''...
ja som napisal, ze Keane nemusim pocuvat lebo ma nebavia, tak isto ako si sa ty vyjadril k novemu albumu od The Kooks ze je dost slaby. nikto tu nechcel do nicoho a nikoho rypat, akurat vyjadrit svoj nazor. takze neplet si pojmy.
to co si pisal o nasich prispevkoch s platnami a gramcami si podla mna nevyzaduje ani komentar, kedze drviva cast tych prispevkov sa nachadza v teme, ktora je tomu priamo urcena. mne to pride celkom logicke.
posledna vec o ktoru ta chcem poprosit je, ze skus najprv pouzit mozog kym niekoho nazves kokotom a zacnes ho urazat. dik... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Št Aug 07, 2008 3:01 pm Predmet: |
|
|
Začína tu byť nejak veselo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 7:38 am Predmet: |
|
|
blurfan Napísal: |
a stymi gramcami a platnami ste uz obaja dost trapny...v kazdom prispevku ich spominate...vy ste jebnuti? kto je na to zvedavy ze mate nejake pojebane teple gramce a spicene LP-cky? ste tym akoze zaujimavy a cool? strcte si ich do prdele - tou ihlou napred.
...dakujem za priestor na nazor... |
Mas ho mat, ale jediny kto spiny temu si Ty. Nechcem tu robit ziadnu flamewar, ale naco pises svoj nazor do tejto temy, ked si to kludne mohol spravit cez PM.
Skoncime to a ak mas este nieco na srdci, tak si nespin temu a napis to do PM.
Neviem, co Ta tak vytocilo, ale ten expresivny vylev vulgarizmov si si mohol odpustit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 11:37 am Predmet: |
|
|
Konecne sa nieco deje Ja proti Keane nic nemam ale CD si nekupujem a stiahnem ked tak nahodou... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 8:50 pm Predmet: |
|
|
tak ten novy album bude uz aj s gitarou takze nieco nove... ale ten prvy FREE song mi dost zda na styl Madonny, hlavne ten sound (mozno preto ze to robil Madonnin producent ), ale tak snad na albume budu aj pekne, typicke, melodicke, klavirne skladby, ako som u nich zvyknuty. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|