Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Videoklip: The Shock of the Lighting

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Aug 26, 2008 9:04 am    Predmet: Videoklip: The Shock of the Lighting Odpovedať s citátom Back to top

http://www.cas.sk/clanok/86953/video-oasis-predstavili-videoklip-the-shock-of-the-lighting.html

dost v pohode klip, celkom sa mi paci...

no co sa tyka clanku:
Vo vizuálnej podobe skladby je vidieť speváka kapely Noela Gallaghera.

Skoda sa vyjadrovat... Very Happy
by the way, vyzera to, ze Liam to mysli s tym hippiesackym ucesom vazne Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
El_dy0

Založený: 16.02.2008

PríspevokZaslal: St Aug 27, 2008 1:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

v pohode klip.. celkom dobre to je Smile ale uz ma sere vazne ze neviedia rozoznat liama a noela.. proste vazne ma to sere Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Aug 27, 2008 8:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

liam sa uz ostrihal. nie velmi ale neni to uz hento nastastie Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 29, 2008 10:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

klip je dobre spraveny, dobre to vyzera ale - nebavi ma to kukat.. na to je to prilis nekonkretne aby som sa na to 5 minut pozeral a nic ine nerobil. anyway ako projekcia na koncerte by to bolo bohovske

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre