Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Noel: Nenavidi...

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: St Sep 03, 2008 10:57 am    Predmet: Noel: Nenavidi... Odpovedať s citátom Back to top

LONDÝN - Gitarista rockovej kapely Oasis Noel Gallagher nenávidí, keď sa s ním chcú fanúšikovia odfotiť.

Ako muzikanta citovala internetová stránka Digitalspy.co.uk, najmä počas turné býva situácia s nadšencami neznesiteľná.

"Raz sme sa ubytovali v hoteli, kde sa konala svadba. Jedna staršia pani sa nás prišla opýtať, či by sme sa nevyfotografovali so ženíchom a nevestou," povedal Gallagher.

"Povedal som, že radšej nie. Kto si myslia, že som? Robbie Williams? Ona však stále naliehala, že nevesta bude zronená. Napokon som súhlasil, no pomyslel som si svoje a odišiel som," dodal hudobník.

Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: St Sep 03, 2008 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj cital som...to je pako ten Noel Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Sep 03, 2008 3:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaaj ja tiez neznasam ked sa ludia chcu so mnou fotit!! Smile) najma ked su to pripite hot-girls Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 12:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chudak Noel, tazky zivot ma Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 8:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uff, ked si predstavim ze toto ma bude cakat v budocnocti, tak to radsej zabalim uz teraz Very Happy

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 9:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
uff, ked si predstavim ze toto ma bude cakat v budocnocti, tak to radsej zabalim uz teraz Very Happy

myslim ze ta to necaka.. tha nic nebal a dojdi na skusku konecne Wink

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 11:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
myslim ze ta to necaka..

nekaz mi moje sny Razz...neboj v pondelok u mna skuska Wink

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 7:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
jaaj ja tiez neznasam ked sa ludia chcu so mnou fotit!! Smile) najma ked su to pripite hot-girls Very Happy

omg sa stazuj este Razz

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nj pripite hot-girls su samostatna kategoria Very Happy
mna fotenie obcas bavi, totizto ja som ten co vzdy hadze najdebilnejsie ksichty Very Happy

inak k tomu spravaniu Gallagherovcov... kamos mal vyjadrenie, ze keby Liam nebol taky k*k*t tak Oasis mohli byt najlepsia kapela na svete Smile

PríspevokZaslal: Pi Sep 05, 2008 5:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nieco na tom asi bude Confused

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre