Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Supergrass
Cho� na str�nku 1, 2, 3  �al��

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
Franz

Zalo�en�: 01.04.2005
Pr�spevky: 403

Pr�spevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 8:49 am    Predmet: Supergrass Odpoveda� s cit�tom Back to top

Som jediny komu sa zda divne ze na tychto borcov sa tu nespravodlivo zabuda? Posledne roky nie su na ociach, ale o to lepsie albumy vydvaju. Najma posledny Road to Rouen je jeden z najlepsich na Uk scene noveho milenia. Kazdemu milovnikovi britpopu odporucam.

Co na nich hovorite?

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
Liam55

Zalo�en�: 02.01.2006
Pr�spevky: 309

Pr�spevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 9:42 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja nepoznam, nemas nejake linky? Smile nechce sa mi hladat Laughing

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky MSN Messenger ICQ
bajla

Zalo�en�: 28.11.2005
Pr�spevky: 211

Pr�spevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 12:18 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja poznam pesnicku grace-save the money for the children, a to je doost po prdeli pesnicka...odporucam

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

Zalo�en�: 10.02.2005
Pr�spevky: 308

Pr�spevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 4:27 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Supergrass R-U-L-E!

Prvy album som sice nepocula, ostatne ano, a nedam na nich dopustit! Najviac sa mi ale paci 'In It For The Money', veci ako Richard III., Late In The Day, Sun Hits The Sky su skratka klasiky Very Happy Ale ani 'Life On Other Planets' nie je zly. Co sa tyka toho posledneho ... na Supergrass trochu ina kava, ale stale v pohode. Smile

my_last.fm

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky MSN Messenger ICQ
tomas

Zalo�en�: 06.11.2005
Pr�spevky: 233

Pr�spevokZaslal: St Okt 04, 2006 9:09 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

tak supergrass je jedna z naj britskych skupin sucasnosti pre mna. album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej. a tiez prvy, druhy aj stvrty album nema ziadne chyby. ten posledny zatial nepoznam. ale pesnicky ako za, grace, going out, a este neviem co vsetko nemaju chyby, no proste super skupina.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
adam

Zalo�en�: 13.09.2006
Pr�spevky: 533

Pr�spevokZaslal: �t Okt 05, 2006 2:45 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

M� trochu nasrali s tou bestofkou (2004)....Brzo, ne??? J� v�m, �e po 10 letech, ale...t�ch hit� zas tolik nemaj. Koukn�te na Oasis, ti by museli po 10 letech vydat 4CD, aby se tam ve�lo v�ecko teda hity. Ale Supergrass hr�li i v Praze, vid�l jsem ��kej koncert v telce, alba m�m taky v�echny, no dobr� kapelka, no.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
Franz

Zalo�en�: 01.04.2005
Pr�spevky: 403

Pr�spevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 7:25 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

tomas Nap�sal:
album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej..

moja rec

ten album je jeden z najlepsich ake som pocul. A ze si spomenul moju srdcovku Faraway.... Som myslel ze je len moja Smile

A pre neznalych. Od Supergrass je napr pesnicka co chodila par rokov dozadu v reklame na Orange. Taka prazdna miestnost a akoze "stahujeme sa do lepsieho", no uz si to moc nepamatam. Seen the light sa vola.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
majky

Zalo�en�: 25.02.2005
Pr�spevky: 952

Pr�spevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 7:51 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

neviem ci Orange, resp. T-Mobile (fakt si nepamatam) nepouzil v reklame pesnicku ALRIGHT , ktora je btw mojou najoblubenejsou od Supergrass Wink

gabip79

Pr�spevky: 192

Pr�spevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 1:36 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

skvela kapela, skvele songy ... Najviac mam rad prve dva albumy, ale coraz viac sa mi paci aj posledny ... Aj so songami typu Coffee in the Pot Very Happy

PS: a Alright je fakt super song Wink

admin

Zalo�en�: 07.01.2005
Pr�spevky: 280

Pr�spevokZaslal: So Okt 07, 2006 9:29 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ludia, super ze ste si spomenuli. so supergrass som vyrastal Smile fakt, popri oasis a the verve to boli u mna aj supergrass. zacal som ich zrat s albumom in it for the money, a dodnes na nho nedam dopustit. take skvosty ako richard III ...

a ked ide o road to rouen, tak Franz dost s tebou suhlasim. je velmi silny, melodicky. len nemozem teraz povedat, ze je najlepsi, lebo sa zamotam. minule som tvrdil, ze GOMEZ su top toho roku, ... ale klobuk dole a fakt, zabudli sme na SUPERGRASS !!!

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail ICQ
tomas

Pr�spevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 7:17 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Franz Nap�sal:
tomas Nap�sal:
album supergrass nema ziadnu chybu, album, ktory nema slabu pesnicku. moving, mary, pumping on your stereo, faraway, a tak dalej..

ten album je jeden z najlepsich ake som pocul. A ze si spomenul moju srdcovku Faraway.... Som myslel ze je len moja Smile

faraway je aj moja srcovka. Smile

sakypop

Zalo�en�: 29.03.2008
Pr�spevky: 160

Pr�spevokZaslal: Ne J�n 08, 2008 5:10 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Vcera som si ripol I should coco do compu a nemozem to vypnut. Skvely album, hlavne alright a caught by the fuzz. Smile

sakypop

Zalo�en�: 29.03.2008
Pr�spevky: 160

Pr�spevokZaslal: Ne Sep 07, 2008 11:40 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Takze pani 6.11.2008 vystupia vo Viedni, vo Flexe.

Pojde niekto ?

tomas

Pr�spevokZaslal: Po Sep 08, 2008 8:43 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

sakypop Nap�sal:
Takze pani 6.11.2008 vystupia vo Viedni, vo Flexe.

Pojde niekto ?
ani nehovor. na koncert supergrass v blizkosti SR cakam niekolko rokov, a teraz ked su vo viedni, budem akurat vo Varsave, cize asi ich zasa neuvidim. ja mam na nich smolu. ked boli v prahe pred 5 rokmi ci kedy, uz som mal vsetko vybavene ze pojdem, ale ohlasili koncerty rolling stones a mccartney a na supergrass nezostali peniaze, a teraz toto. takze asi nepojdem.

gabip79

Pr�spevky: 192

Pr�spevokZaslal: Ut Sep 09, 2008 7:35 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete Laughing

Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena �asy uv�dzan� v GMT
Cho� na str�nku 1, 2, 3  �al��
Strana 1 z 3

Prejdi na:  
Nem��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
Nem��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re