Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Dig Out Your Soul
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 11:57 am    Predmet: Dig Out Your Soul Odpovedať s citátom Back to top

myslim ze by mala byt samostatna tema v "oasis vseobecne" kedze o tom asi trochu budeme este kecat right?
no ja som teraz dosiel z chaty takze som bol off a ake prekvpako ma necaka?? uz len netrpezlivo cakam kym sa to dostahuje.... Cool Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 12:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Stale sa sem lognem, ze to stiahnem, ale nikdy tak nespravim. Laughing

Drzi ma len ta predstava, ze mi dojde ten zlty papier z posty, pojdem si pre zasielku rozbalim a budem to pocuvat cely den. Smile Naposledy sa tak stalo ked vysiel DBTT. Smile A to uz je predsa len dlha doba...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 3:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

prve pocuvnutia perfektne... cely album mi znie dost beatlesacky alebo presnejsie by som povedal ze tak staro.. nepouzivaju ziadne moderne zvuky, len efekty ktore uz poznali hudobnici uz napr v tych 60s... mozno preto mi to tak znie

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 3:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
prve pocuvnutia perfektne... cely album mi znie dost beatlesacky alebo presnejsie by som povedal ze tak staro.. nepouzivaju ziadne moderne zvuky, len efekty ktore uz poznali hudobnici uz napr v tych 60s... mozno preto mi to tak znie

hej? to stare efekty?

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skvely album.Aj ked jedina sanca ako by spravili nieco porovnatelne s DM ci MG je metoda"Noel pise vsetky songy,Liam mozno jeden"...aj preto je prva polovica lepsia ako druha si myslim.Keby bol cely album na urovni prvych 5 pesniciek...by to bola klasika.Takto...jednoznacne album roka...s prehladom Cool

Inak ten link z toho blogu...neviem,ja som mal normalnu hlasitost.

A co s tou Prahou?mate nejake tajne informacie ci co Shocked Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 4:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
..filip Napísal:

hej? to stare efekty?

nie ze stare efekty ale proste znie mi to trochu retro... jasnez ze pouzivaju modrne a kvalitne zariadenia ale keby mi niekto povedal ze je to album z roku 1968 nemal by som velky problem uverit

vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 4:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip: aha...

a fakt vyborny album...uz teraz na druhe pocutie mi pride lepsi ako DBTT

btw kto im tam robi nakoniec toho bubenika? ostal zak?

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

skutocne vydareny album... v minulosti som kdesi cital ze Noel uz nemal o com pisat tak sa viac zameral na zvukovu stranku a zneje to fakt dobre Smile

..filip

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 5:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som zas cital ze ma strasne vela songov a mozno da solovku

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 6:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

inak, ja som cital ze niektory z toho mnozstva jeho songov, ktore asi v zivote nevyuzije by chcel podstrcit nejakej spevacke, Amy Winehouse, alebo skor Duffy....

http://noviny.vsetko.com/gitarista-oasis-sa-obava-ze-winehouse-coskoro-umrie-35049

twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 6:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak stihol som si to od Majkyho...a poviem vam, ze som nepocul predtym ziadne 40 sek. klipy z albumu, takze okrem TSOL a Falling Down som nepoznal ziaden song. Najprv som bol prekvapeny, ale tusil som, ze ziadne velke vyspevovacky tam nebudu. Ale napriek tomu je to uplne ine ako som ocakaval. Gemov song TBWTL je uplne genialny....ale vsetky songy su akoby chalani boli cely na trave....Soldier on hlavne:-) Ale este so to musim vypocut zoparkrat, aby som si spravil nejaky definitvny nazor.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 8:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nj traaava, to je to charakteristicke slovo na ktore som si nemohol spomenut Very Happy

vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 9:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ved ktori hudobnici nedavaju travu?
mne sa zda ze v poslednom case strasne vela hudobnikov prichadza s niecim prekvapujucim...je to nejaky trend asi alebo co...len co ma hned napadne radiohead, coldplay, metallica...

..filip

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 11:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

im outta time... wow Shocked

vibrocil

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 10:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
im outta time... wow Shocked

neviem co vidite az take zazracne na tej pesnicke...

u mna su najlepsie prve 4 songy...vypalovacky jak sa patri Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: