Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

metallica - death magnetic

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 21, 2008 11:41 pm    Predmet: metallica - death magnetic Odpovedať s citátom Back to top

zaujima to niekoho okrem mna?? Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 8:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jasne, i ked to moc nema spolcne s Oasisom:-) Naj songy su Cyanide, Judas Kiss a My Apocalipse....a este Beaten, Broken, Scared. Je to dobry album, Kirkove sola sa vratili a ma to taky normalny zvuk konecne...nie ako ST. Anger.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 10:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

co sa mi na nom najviac paci je ze tam neni slaby song.. vsetko su uplne megy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

po St. Anger je to balzam na dusu! Zas normalny zvuk, vyborne skladby, vsetko ako ma byt. Len trosku mohli byt niektore pesnicky kratsie ... ale metal si nevybera Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: