Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Longital ( SVK )

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 9:06 am    Predmet: Longital ( SVK ) Odpovedať s citátom Back to top

Hlavna stranka
http://www.longital.com/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=39&lang=en

Zbytocne budem pisat blbosti tak nieco z ich stranky.

„Jen skuteční umělci umí zpoetizovat i nejvšednější věci, pouze výjimeční lidé svými hudebními nástroji dokážou malovat... Jejich Výprava na každý krkolomný pokus o škatulku pohlíží se shovívavým úsměvem. Longital, nově povýšení do pozice kosmopolitních designérů, tóny neskládají, ale fantaskně vymalovávají.“ napísal Zdeněk Neusar o Longitale a Výprave.

Este som nepocuval vsetko iba asi 4 pesnicky. Vyprava sa mi paci, ale aj ine len neviem ako sa volaju poznam to iba z klubu kde chodime.

Co vravite na tuto kapelku a hudbu co robia. By sme mohli kludne aj o kapelach co su v tom videu Hudobne ulety.

Hudobné úlety: Bažant Pohoda 2008
http://www.youtube.com/watch?v=GpwS9ZHLUpg

Cool

tie hudone ulety su ake dobre uz som nasiel aj The Swan Bride

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 4:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

longital som myslim videl raz v metre este ked to chodilo na stv, celkom zaujimava muzicka

aa the swan bride som zazil nazivo ked robili predkapelu lavagance, nazivo to teda vedia roztocit Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 1:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Longital su naozaj zaujimava kapela, vcelku sa tesim na ich novy album, lebo vyprava bola naozaj zaujimava. Doteraz to rad pocuvam, je to taka svojska, inteligentna, velmi zaujimava muzika. Naozaj dobre pocuvanie.

A co sa Swan Bride tyka, tak s nimi som sa pred par mesiacmi dokonca opil. Su to fasa chalani, nenechaju si do toho moc kecat, robia co chcu a co sa im paci, a vcelku sa im to dari.

Obom kapelam drzim palce, su jedny z najlepsich, co doma mame.

Gnarls

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 5:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ringobobek Napísal:
Longital su naozaj zaujimava kapela, vcelku sa tesim na ich novy album, lebo vyprava bola naozaj zaujimava. Doteraz to rad pocuvam, je to taka svojska, inteligentna, velmi zaujimava muzika. Naozaj dobre pocuvanie.

A co sa Swan Bride tyká, tak s nimi som sa pred par mesiacmi dokonca opil. Su to fasa chalani, nenechaju si do toho moc kecat, robia co chcu a co sa im paci, a vcelku sa im to dari.

Obom kapelam drzim palce, su jedny z najlepsich, co doma mame.

Som rad ze zdielame rovnaky nazor. Tak to je fasa by som bral aj ja hhh rad budes vraviet a s nimi som pil ( ked budu slávny, predpoklad na to maju ). A nenaslo by sa cosi od The Swan Bride aspon jedna nahravka. Je to zaujimava inde kapela ( alternativa ) - ma zaujali najviac. A este ma napadlo ked ste boli pit Kačo mal tie jeho boty - to je ina pecka. V tom klipe su:

Hudobné úlety: The Swan Bride
http://www.youtube.com/watch?v=IQok2Qc0jM4

Este ma zaujala kapela The Uniques ze maju super hudbu ze na SVK pomery je to nieco nove co tu nebolo tak som zvedavy. Aj Laco Lucenic vravel ze ho zaujala prave spominana kapela.

A este je tu YouCoco baby z Trencina.

Hudobné úlety s YouCoco
http://www.youtube.com/watch?v=Vsn8rRqlXPg

Inac tie videa su na oficialnej stranke. Tam si prepnete ci chcete pozerat ... Napad sa rata, Hudobne ulety alebo Na jednej lodi. Alebo iba tak na stranke
http://www.voices.sk/hudobne_ulety

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 10:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trochu som hladal po nete a nasiel som cd od The Swan Bride. Mne sa to paci pocuvam to uz 3 krat. Alternate Ego brutalita ale aj ostatne. Wink

v sekcii ostatne download je ich album Monsters in your drawers ( 2007 )

Twisted Evil

ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Pi Sep 26, 2008 7:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som si ten album Swan Bride objednal uz davnejsie cez wagon records, je to naozaj dobra muzika. Co sa mi na nich paci, ze na kazdom koncerte co som videl hrali nejake nove pesnicky. Myslim, ze ked cosi nove vymyslia, tak to testuju na koncertoch. Asi 3 veci, co nie su na albume maju na last.fm, ale na koncertoch som pocul uz aj lepsie Smile

Uniques su tiez vcelku fajn, hlavne to demo je dobre. Na pohode som ich videl nazivo, ale tam uz to take dobre nebolo. Este kym hrali gitarove veci, tak to bolo dobre, ale mali dost vela cisto syntakovych piesni s takym hnusnym zvukom - ako vystrihnutym z popu 80-tych rokov. Osobne proti elektronike nic nemam, ale tamto sa mi moc nepacilo.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: