Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Dig Out Your Soul -Bonus Disc

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 9:12 am    Predmet: Dig Out Your Soul -Bonus Disc Odpovedať s citátom Back to top

1. Lord Don't Slow Me Down
2. The Turning (The Jagz Kooner Remix)
3. Boy With The Blues
4. Falling Down (The Chemical Brothers Remix)
5. The Shock Of The Lightning (The Jagz Kooner Remix)
6. I Believe In All
7. To Be Where There's Life (A Richard Fearless Production)
8. The Turning (Alt Version#4)
9. Waiting For The Rapture (Alt Version#2)

Kód:
http://rs483.rapidshare.com/files/148981357/d0y5_boners.rar

UPDATE - pridal som este link na mp3 verziu, kedze ten vrchny link je m4a

Kód:
http://www.sendspace.com/file/o2w4fz

Naposledy upravil majky dňa Ne Sep 28, 2008 12:48 pm, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 9:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ejha, super, diky kamo....opat si ma zachranil:-)

Tak podme rozoberat nazory na tieto alternativne/demo verzie...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nerozumiem preco sa sa skladba Boy With The Blues neobjavila na albume ... sto krat lepsie ako posledne tri skladby na DOYS. Sad

* Waiting For The Rapture - zaujimava zasnena verzia Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Si asi robia srandu, nie? Smile No popravde ma to moc nezaujalo, tie remixy sú o ničom.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 5:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Shocked Cool

Dik Majky a absolutne s tebou suhlasim ohladom Boy With The Blues.Podla mna je to jedna z najlepsich Liamovych pesniciek,ak nie najlepsia.Mozme diskutovat o tom,ci sa hodi na album viac ako AGN alebo SO...ale urciteje o triedu lepsia.

Waiting fot the Rapture (alt.vrsion) je...mam zimomriavky ked to pocuvam.Mozno lepsia verzia ako na albume.Milujem tu pesnicku...emocie:) Spolu s The Turning urcite najlepsia vec co Noel (alebo Oasis) spravili od Morning Glory.

I Believe in All...dobra Bside

Remixy...zaujimave.The turning sa mi paci najviac asi najviac.

Dzfam,ze Oasis maju este nejake Bsides usetrene a nebudu to iba songy s tohto bonusoveho disku.Vzdy hovoria kolko songov maju...sem s nimi.Album sice este nie je ani vydany,ale I WANT MORE Wink

majky

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 6:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Si asi robia srandu, nie? Smile No popravde ma to moc nezaujalo, tie remixy sú o ničom.

remixy sklamali aj mna, cakal som viac ...

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 28, 2008 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja vseobecne remixy nejak nemam rad.. ale sufal som ze tam bude viac novych piesni

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 2:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm tak k tej reakcii na Soldier On... tu piesen pocuvam stale dokola, takze so rad ze vysla priamo na albume Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 07, 2008 9:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diky majky, aj za update (som si az dnes vsimol) a tiez suhlasim, u mna je The Boy With The Blues spolu s I'm Outta Time a Falling Down top 3 tohto albumu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ut Mar 24, 2009 7:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

novy link:
Kód:
http://rapidshare.com/files/212674538/Dig_Out_Your_Soul_Bonus_Disc.rar

stary uz nefungoval

zdroj: rkid001.blogspot.com (dik rasto Wink )

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: