Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Subways

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Aug 12, 2006 6:02 pm    Predmet: The Subways Odpovedať s citátom Back to top

Pacisa niekomu Young for eternity? Pripomina mi to prvy album The Vines...ale ti potom dost padli...winning days bolo o nicom a treti som si ani nestiahol.Uvidi sa co poriesia s druhymi albumami Jet a Kasabian.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 5:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa ich album dost paci, jednoduche ale velmi chytlave songy. Videl som v TV aj ich koncert a ta basacka je hrozne zlata ako tam pocas hrania skace ako zmyslov zbavena. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa najviac paci rocknroll queeen Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
mne sa najviac paci rocknroll queeen Very Happy

Super kapela, konečně mám od nich i DVD z Readingu 2006. Ta kočanda se mě fakt líbí Twisted Evil Asi po ní vyjedu až přijedou do ČR Shocked Co se týče hudby, tak rock and roll queen je bomba, ale mi se nejvíc líbí Mary...

Mary is my best friend... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 24, 2006 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Ta kočanda se mě fakt líbí Twisted Evil Asi po ní vyjedu až přijedou do ČR Shocked Co se týče hudby, tak rock and roll queen je bomba, ale mi se nejvíc líbí Mary...

To radsej nerob Adam, lebo niekde som cital, ze chodi s tym spevakom. Takze tym by si rozbil jednu dobru kapelu. Laughing Wink

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 1:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

16.11.2008 Vieden - Flex

16EUR

reg

Založený: 19.05.2006

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 6:44 pm    Predmet: Subways Odpovedať s citátom Back to top

to SAKYPOP: videl si subways tento rok na Pohode? dobri boli. hodinovy koncert, ok. na ich koncert do viedne asi ale nejdem.

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 7:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na Pohode som bohuzial nebol. Sad

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ut Sep 30, 2008 3:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som ich videl na pohode, ale moc ma to nechytilo. poznal som akurat znamy singel 'rock n roll queen' a nejake songy z noveho albumu a od koncertu som si 'vela sluboval', ale pre mna nic moc. take deti Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: