|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: So Jún 21, 2008 9:08 am Predmet: |
|
|
Super!!!! A nový album poprosím tiež. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: So Jún 21, 2008 10:08 am Predmet: |
|
|
love is noise hrali na zaver gigu na novarocku a bolo to husteeee!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: So Júl 26, 2008 9:46 pm Predmet: |
|
|
kukam zaznam z glastonbury 2008 a mam fakt ze otvoreny fek... paradny koncert... aj love is noise na konci je paradna. stary dobry verve |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Po Júl 28, 2008 6:40 am Predmet: |
|
|
novy album 'forth' sa uz da objednat. ja som zobral tu verziu s 2LP na 180 g vinyle (obsahuje 2 bonus skladby, ktore na samotnom cd nie su) a k tomu je pribalena cd verzia platne aj dvd s live vystupeniami a kratkym dokumentom. k tomu celemu je pribaleny tour book holt, vianoce tento rok zacinaju trochu skorej... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Po Júl 28, 2008 8:55 am Predmet: |
|
|
To je dost dobra kupa.
eBay je zatial suchy. Pockam, co sa tam zjavi, lebo 26 libier iba za LP je trocha moc (Tolko stoji sealed Urban Hymns). IMO najlepsi biznis je zatial na anarchy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Po Júl 28, 2008 12:45 pm Predmet: |
|
|
ja som nevahal s touto platnou. dneska mi dosiel z anarchy newsletter a uz som to objednaval. cena je 2300,- aj s postou, tak dufam, ze to dojde v poriadku a moj skromny nazor je, ze 26 libier za zabalenu lp 'urban hymns' je slusna ponuka. tiez som si dal za ciel zohnat to do konca roka. kurva, ale to su verve...to si pekne pockam kym mi to dojde a nebudem to ani dopredu stahovat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Pi Aug 22, 2008 11:29 am Predmet: |
|
|
skara totalne na tom ficim... kazdy jeden song hotovy skvost... ja si ktomu vzdy pridam aj "holy are you".. ten song mi ktomu nejak patri proste.
anyway album roku 2008 bude veelmi tazka dilema.. okrem vervu vydu oasis a pre mna bude zaujimava aj nova metallica + urcite sa najdu aj dalsi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Pi Aug 22, 2008 4:27 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
skara totalne na tom ficim... kazdy jeden song hotovy skvost... ja si ktomu vzdy pridam aj "holy are you".. ten song mi ktomu nejak patri proste.
anyway album roku 2008 bude veelmi tazka dilema.. okrem vervu vydu oasis a pre mna bude zaujimava aj nova metallica + urcite sa najdu aj dalsi |
Tak to sme dvaja, čo na tom fičíme Som tento týždeň začal behať, tak v mp3 prehrávači mi hrá len The Verve.
The Verve, Oasis, Travis....tento rok je naozaj dobrý na albumy. Ani nový Coldplay ho nepokazil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Aug 26, 2008 10:44 am Predmet: |
|
|
co hovorite na novy album? ja som ho este nepocul, ale ked som videl LP, tak velmi rad by som si ju kupil, odporucate ten album? ci sa oplati ich podporit. dik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Aug 26, 2008 2:06 pm Predmet: |
|
|
ten album nema chybu... dost take psychedlic tajomne tracky ale aj nakopnutejsie veci (sit & wonder - podla mna dalsi singel).. ved si pocuvni mp3 a potom si kup |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Pi Aug 29, 2008 11:16 am Predmet: |
|
|
no uz som si kupil LP. tak som zvedavy ked to vypocujem. v obchode som si vypocul len ukazky, ale myslim si, ze budem spokojny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Okt 02, 2008 12:49 pm Predmet: |
|
|
Ja mam zatial z albumu trocha rozpacite dojmy. Posobi ako keby pozliepali co za tych 8 rokov mali v suflikoch ked to trocha prezeniem. To bude asi tym ze od nich stale cakam veci v style Urban Hymns a Northern soul. A okrem prvych dvoch trackov, ktore patria k tomu najlepsiemu co kedy nahrali, mi to skorej pripada ako dalsia, trochu kvalitnejsia a pestrejsia Richardova solovka ( co nech nevyznie ako urazka) . Este snad Valium Skies dava pospominat na statre casy. Celkovo az prilis psychadelicke, chyba tomu ten Verve naboj, energia.
Inak ale velmi slusny album a verim ze neostane iba pri nom _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Ut Mar 10, 2009 8:51 pm Predmet: |
|
|
trocha neskoro ale predsa . konecne som si kupil gramofon a mozem si konecne vychutnat novy verve, ktory som kupil v UK v lete na LP. a musim povedat, cim viac to pocuvam, tym to je lepsie a lepsie. prve tri pesnicky su neskutocne, a posledne tri su tiez vrcholy albumu ( dve su bonusove, ktore nie su na CD). celkovy dojem, vyborny, je to psychadelicke, ale vysoko kvalitne. tolko moje dojmy z albumu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|