Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

THE VERVE SU SPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Jún 21, 2008 9:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super!!!! A nový album poprosím tiež. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Jún 21, 2008 10:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

love is noise hrali na zaver gigu na novarocku a bolo to husteeee!!! Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: So Júl 26, 2008 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kukam zaznam z glastonbury 2008 a mam fakt ze otvoreny fek... paradny koncert... aj love is noise na konci je paradna. stary dobry verve

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 6:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

novy album 'forth' sa uz da objednat. ja som zobral tu verziu s 2LP na 180 g vinyle (obsahuje 2 bonus skladby, ktore na samotnom cd nie su) a k tomu je pribalena cd verzia platne aj dvd s live vystupeniami a kratkym dokumentom. k tomu celemu je pribaleny tour book Smile holt, vianoce tento rok zacinaju trochu skorej...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 8:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To je dost dobra kupa.

eBay je zatial suchy. Pockam, co sa tam zjavi, lebo 26 libier iba za LP je trocha moc (Tolko stoji sealed Urban Hymns). IMO najlepsi biznis je zatial na anarchy.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 28, 2008 12:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som nevahal s touto platnou. dneska mi dosiel z anarchy newsletter a uz som to objednaval. cena je 2300,- aj s postou, tak dufam, ze to dojde v poriadku Smile a moj skromny nazor je, ze 26 libier za zabalenu lp 'urban hymns' je slusna ponuka. tiez som si dal za ciel zohnat to do konca roka. kurva, ale to su verve...to si pekne pockam kym mi to dojde a nebudem to ani dopredu stahovat.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

PríspevokZaslal: Po Aug 11, 2008 4:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://thevervelive.com/

ukazky z new albumu

..filip

PríspevokZaslal: Pi Aug 22, 2008 11:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

skara totalne na tom ficim... kazdy jeden song hotovy skvost... ja si ktomu vzdy pridam aj "holy are you".. ten song mi ktomu nejak patri proste.
anyway album roku 2008 bude veelmi tazka dilema.. okrem vervu vydu oasis a pre mna bude zaujimava aj nova metallica + urcite sa najdu aj dalsi

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Aug 22, 2008 4:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
skara totalne na tom ficim... kazdy jeden song hotovy skvost... ja si ktomu vzdy pridam aj "holy are you".. ten song mi ktomu nejak patri proste.
anyway album roku 2008 bude veelmi tazka dilema.. okrem vervu vydu oasis a pre mna bude zaujimava aj nova metallica + urcite sa najdu aj dalsi

Tak to sme dvaja, čo na tom fičíme Smile Som tento týždeň začal behať, tak v mp3 prehrávači mi hrá len The Verve.
The Verve, Oasis, Travis....tento rok je naozaj dobrý na albumy. Ani nový Coldplay ho nepokazil. Very Happy

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Aug 26, 2008 10:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

co hovorite na novy album? ja som ho este nepocul, ale ked som videl LP, tak velmi rad by som si ju kupil, odporucate ten album? ci sa oplati ich podporit. Smile dik

..filip

PríspevokZaslal: Ut Aug 26, 2008 2:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ten album nema chybu... dost take psychedlic tajomne tracky ale aj nakopnutejsie veci (sit & wonder - podla mna dalsi singel).. ved si pocuvni mp3 a potom si kup Smile

tomas

PríspevokZaslal: Pi Aug 29, 2008 11:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no uz som si kupil LP. tak som zvedavy ked to vypocujem. v obchode som si vypocul len ukazky, ale myslim si, ze budem spokojny.

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Okt 01, 2008 8:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

keby mal stale niekto zaujem, tak tu by sa malo dat objednat to, co sa na anarchy neda:

http://www.dvdbest.sk/ActiveWeb/Products/121008/verve_the_forth_2lp_cd_dvd_book.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 02, 2008 12:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja mam zatial z albumu trocha rozpacite dojmy. Posobi ako keby pozliepali co za tych 8 rokov mali v suflikoch ked to trocha prezeniem. To bude asi tym ze od nich stale cakam veci v style Urban Hymns a Northern soul. A okrem prvych dvoch trackov, ktore patria k tomu najlepsiemu co kedy nahrali, mi to skorej pripada ako dalsia, trochu kvalitnejsia a pestrejsia Richardova solovka ( co nech nevyznie ako urazka) . Este snad Valium Skies dava pospominat na statre casy. Celkovo az prilis psychadelicke, chyba tomu ten Verve naboj, energia.

Inak ale velmi slusny album a verim ze neostane iba pri nom

tomas

PríspevokZaslal: Ut Mar 10, 2009 8:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trocha neskoro ale predsa Smile. konecne som si kupil gramofon a mozem si konecne vychutnat novy verve, ktory som kupil v UK v lete na LP. a musim povedat, cim viac to pocuvam, tym to je lepsie a lepsie. prve tri pesnicky su neskutocne, a posledne tri su tiez vrcholy albumu ( dve su bonusove, ktore nie su na CD). celkovy dojem, vyborny, je to psychadelicke, ale vysoko kvalitne. tolko moje dojmy z albumu.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 3 z 4

Prejdi na: