|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 11:36 pm Predmet: Anti-bratislavska tema:) |
|
|
A.Co do faka je s futbalovym stadionom,co mal byt davno postaveny?
B.Co do faka je s hokejovym stadionom co mal byt davno rozostavany?
Nemam nic proti tomu mestu,ale pride mi to otrasne.Svoju mienku mam aj o Durkovskom,ale nechcem byt moc vulgarny.Nezijem v tom meste,obcas tam zavitam.Zelen ziadna,pribudaju vyskove budovy...Neberte to tak,ze si chlapec z malomesta riesi komplexy.
K tomu clanku ma inspirovalo ze:
V Prešove by mohol vyrásť do dvoch rokov reprezentatívny futbalový štadión.Ak sa klub a mesto dohodnú na spolupráci, do dvoch rokov by nový futbalový stánok s kapacitou 12.000 miest na sedenie s predpokladaným objemom nákladov na vybudovanie cca 700 miliónov Sk, mohol stáť.
Dame stavky co bude skor postavene?Lenze nepredpokladam,ze aj keby v Presove ten stadion stal,by sa panom z mesta chcelo cestovat na druhy koniec repuliky.Popripade by im tam dali nejaky zapasik...SR-Vatikan,aby sa nepovedalo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: St Sep 24, 2008 7:43 am Predmet: |
|
|
Presne tak. Pre blavakov mtsi byt urcite nejakym sposobom vyhodne natahovat takto tie vystavby. Lebo keby chceli tak by uz stadiony davno stali ako inde v eu. A rozdiel je este v tom ze stadaky v ke a po nebude financovat stat z nasich penazi tak, ako stadaky v ba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: St Sep 24, 2008 8:17 am Predmet: |
|
|
ja ako domaci bratislavcan to beriem v dvoch rovinach. v tej prvej vidim svoje oblubene zakutia, krcmicky, znamych, robotu. v tej druhej to vnimam ako clovek ktory zil aj niekolko rokov v zahranici a vie porovnavat kvalitu obcianskeho zivota.
ta prva mi uplne vyhovuje, ale na tu druhu stale nadavam. od rannych dopravnych spiciek, nevyriesenie parkovanie v centre, vystavba prisernych sklenenych kociek a kvadrov (tzv. biznis centra), spina alebo take 'detaily' ako absencia verejnych zachodov, ktore by splnali hygienicke normy, popripade popolniky v pesej zone... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Sep 24, 2008 8:30 am Predmet: |
|
|
ToM_XrOwD Napísal: |
Presne tak. Pre blavakov mtsi byt urcite nejakym sposobom vyhodne natahovat takto tie vystavby. Lebo keby chceli tak by uz stadiony davno stali ako inde v eu. A rozdiel je este v tom ze stadaky v ke a po nebude financovat stat z nasich penazi tak, ako stadaky v ba |
jasne, ze to zainteresovanym ludom vyhovuje. v zahranici ma aspon kazda institucia presne vymedzene pravomoci, ale u nas jeden povie, ze sa bude rekonstruovat stary stadion, dalsi povie, ze sa postavi novy - a v hre su predstavitelia hokejoveho zvazu, pri futbalom stadione je to sfz, dalej mestsky poslanci, primator a starostia za jednotlive mestske casti. este sa do toho moze ozvat hlavny architekt mesta a je mi uplne jasne preco to tak je... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: St Sep 24, 2008 9:00 am Predmet: |
|
|
Len aby to stihli. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Sep 24, 2008 9:22 am Predmet: |
|
|
to stym hokejovym stadionom nemoze byt ani horsie... najhorsie je ako to bije vsetko do oci. z praktickeho hladiska - ak sa bude rekonstruovat samsung arena alebo sa to postavi vedla nej tak roznavska a vajorska bde este vacsia smrt ako je teraz (plus ked sa zacne byvat v troch veziach..) ako ja to nechcem vidiet. ja by som bol najradsej keby to bolo za patrzalkou.. ze musim ist na hokej busom? no neposeriem sa
esteze ma blava stare mesto ktore mi vzdy vsetko vynahradi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Sep 24, 2008 3:26 pm Predmet: |
|
|
berte to z tej lepsej stranky. ak to tak pojde dalej s nasou fut a hok reprezentaciou tak nam ziadne reprezentantivne stadiony uz nebude treba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: St Sep 24, 2008 4:14 pm Predmet: |
|
|
ale ber to aj z tej stranky ze ak by tu boli poriadne stadiony tak by sa snad nemuseli trepat na vsetky koncerty lepsich kapiel do zahranicia
inak, este to ma napadlo ze aj keby stali v KE a PO nove futbalove stadiony splnajuce kriteria UEFA taky by pani zo SFZ nepresunuli repre zapasy mimo Tehelneho pola |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tintin
Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Sep 24, 2008 4:59 pm Predmet: |
|
|
no ja mam tiez take mensie obavy ze to nakonec nestihnu a ked aj hej tha to bude len tak narychlo zrobene........ale saq co, ked v rakusku sa na MS hralo s vodou po clenky, tha u nas sa bude hrat pod holym nebom, bo strechu nestihnu dokoncit _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: St Sep 24, 2008 5:18 pm Predmet: |
|
|
Ja som v BA spokojny.
(-)
Jedine, co mi vadi je, ze cinske restauracie nemaju donasky a len par pizzerii ma seriozne donasky.
Dalej, ze tu nie je dobry LP shop a Fred Perry obchod.
K tomu stadionu, je mi to uplne jedno pokial tam bude len sport. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Sep 24, 2008 7:45 pm Predmet: |
|
|
sakypop Napísal: |
tomu ver, ze tam nebude len sport a mna tiez moc tie stadiony netrapia. skor tie popolniky v pesej zone |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Št Okt 02, 2008 12:47 pm Predmet: |
|
|
trojkolka Napísal: |
sakypop Napísal: |
tomu ver, ze tam nebude len sport a mna tiez moc tie stadiony netrapia. skor tie popolniky v pesej zone |
poznam niektorych clenov toho konzorcia, ktore ma stavat ten stadion v Petrzalke ... pripravim im zoznam kapiel, ktore potom mozu dotiahnut koncertovat do BA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Okt 02, 2008 1:00 pm Predmet: |
|
|
Ze sa stavba obidvoch novych stadionov natahuje daleko za unosnu mieru ma ani najmenej neprekvapuje, najma ked futbal sa nikam neponahla a uz pomaly nevzbudzuje ziadne emocie. Len ci z toho vinit mesto, to by som tak jednoznacne netvrdil. MEsto je len jeden z hracov co sa na vsetkom chce primerane nabalit. Cele je to trapna spinava hra, ktorej skutocne detaily radsej ani nechcem poznat.
MS nam nezoberu, v krajnom pripade prelozia o rok, ako napr. v Lotyssku a to vsetky tie krysy dobre vedia. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|