Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Top-10-nejlepsich-videoklipu-Oasis

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 10:34 am    Predmet: Top-10-nejlepsich-videoklipu-Oasis Odpovedať s citátom Back to top

http://musicserver.cz/clanek/23400/Top-10-nejlepsich-videoklipu-Oasis/

vedeli ste, ze Roll It Over mal byt singel? Skoda, ze nebol.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 11:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na druhe miesto video masterplan? a plus ja mam velmi rad klip go let it out kt tam vobec nie je... s ostatnym viacmenej suhlas

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 11:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne tam chyba Stand By Me ... ten by som dal hned na prve miesto

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 12:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aa vidis jasnee.. aj ten. BHN mal dobre klipy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 12:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne najviac chyba Don't Go Away. To bol tusim prvy klip, ktory som od nich videl. (Noel a Ric. Smile )

V All Around The World su mi strasne nesympaticky v tych oblekoch, neviem preco. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gallagher

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 1:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

filip prosim ťa čo to znamená v prípade "placky BEhere now" že bola preprodukovana....nejak tomu nechapem.....sice viem že tam pri neharavani bolo v abbey nejak moc ludi ale inak nič viac......ak vieš prosim vysvetli

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 9:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gallagher Napísal:
filip prosim ťa čo to znamená v prípade "placky BEhere now" že bola preprodukovana....nejak tomu nechapem.....sice viem že tam pri neharavani bolo v abbey nejak moc ludi ale inak nič viac......ak vieš prosim vysvetli

neviem ako to myslel ten kto to povedal ale ja by som povedal ze je to narazka na tie take bombasticke aranzmany (napr all around the world) vela vsetkeho mozneho dychy, slaciky atd...

majky

PríspevokZaslal: Ut Okt 07, 2008 6:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
Gallagher Napísal:

neviem ako to myslel ten kto to povedal ale ja by som povedal ze je to narazka na tie take bombasticke aranzmany (napr all around the world) vela vsetkeho mozneho dychy, slaciky atd...

helou, ten vyraz je vytrhnuty z kontextu - cela veta v clanku znela

První singl z monumentální a přeprodukované placky "Be Here Now".

placka = platna

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Ut Okt 07, 2008 7:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
..filip Napísal:
Gallagher Napísal:

helou, ten vyraz je vytrhnuty z kontextu - cela veta v clanku znela

První singl z monumentální a přeprodukované placky "Be Here Now".

placka = platna

to je predsa jasne Smile

majky

PríspevokZaslal: Ut Okt 07, 2008 7:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

to je predsa jasne Smile

aha, ja vul, tiez som si to mohol precitac cele, ze o co ide Smile dostal som sa len po slovo placka, myslel som ze tomu nerozumie Very Happy

a idem pozriet do mesta ci nemaju niekde placku DOYS (CD+DVD), kedze sa mi to nepodarilo objednat z oasisinet

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre