Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Limited Boxset "Dig Out Your Soul"

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
poundhound

Založený: 29.09.2008

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 9:03 am    Predmet: Limited Boxset "Dig Out Your Soul" Odpovedať s citátom Back to top

caute,

viete mi niekto poradit, ako si objednat Limitovany boxset noveho albumu DOYS?
Problem je v tom, ze v objednavkom formulari na oasisinet.com nie je v zozname Slovenska republika a dalej ma to nepusti v objednavke. Tym padom si to nedokazem objednat.

diky moc,i.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 7:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj mam ten isty problem Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 30, 2008 6:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no uz to sere aj mna, z oasisinet si nemozem objednat vobec nic!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 03, 2008 2:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.recordshopx.com/artist/oasis/dig_out_your_soul_ltd_deluxe_box/

tu sa to neda kupit?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ne Okt 05, 2008 6:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Já jsem to objednával asi před měsícem na oficiálních stránkách...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 05, 2008 8:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Já jsem to objednával asi před měsícem na oficiálních stránkách...

to mas super, lenze my tam nemame na vyber Slovensko Sad ale hlavne ze tam je Oman, Sudan, a pobrezie slonoviny a urcite aj Vianocne Ostrovy Sad Sad Sad Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 14, 2008 1:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak mi dneska dorazil boxset alba Dig Out Your Soul... Čekal jsem něco klasického, něco jako byly boxsety singlů Definitely Maybe a Morning Glory... Jenže: už na poště mi bylo divné, že mi dávají nějakou velkou krabici, říkal jsem si, že to mají zřejmě dobře vycpané. Ale po rozbalení jsem skoro nevěřil svým očím - boxset má 35x33cm!!! Je to velká hnědá krabice se speciálním potahem, ve které je uložena kniha, booklet je stejně velký jako klasické LP desky (čekal jsem 7" formát). V první kapse je už zmiňovaný booklet, další 4 kapsy skrývají klasické LP desky a na poslední straně jsou přes sebe uchyceny 2CD+DVD. No nic, nebudu se více rozepisovat a jdu stěhovat svoji skříň na CD a DVD, kde se v současné podobě nemůže boxset vejít - asi budu muset zrušit pár poliček Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 13, 2008 10:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Inak maju to aj v HMV ale za 70 libier. Este to nemam, lebo mam na HMV tazke srdce ze ma nechcu zobrat Confused Inak 20 libier je dost, co si pridali k cene.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: