|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam1250
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 25
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Po Sep 22, 2008 4:43 pm Predmet: |
|
|
neviem, mozno sa mylim, ale neni tam clenom ten typek co raz bol v Superstar a spieval Wonderwall a tusim mal kapelu Nic Nove abo nieco take...? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Po Sep 22, 2008 4:57 pm Predmet: |
|
|
a hadaj, kto je tym typkom, zeby autor tejto topic? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Po Sep 22, 2008 8:07 pm Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
Neuveris ale ja som ti poslal hlas a to len preto ze si spieval oasis song, tot bolo vsetko jeden hlas a dost skoda ze si nepostipil by som poslal aj druhy.
Pustim si to. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 5:36 am Predmet: |
|
|
cau andreas, zachytil som vas song na Radio_Fm, aj som vam poslal bodiky do hitparady. keep on rnr _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 12:41 pm Predmet: |
|
|
v subclube som videl este ako Nic Nove a bol som spokojny. a novy singel 'Try' ma rozhodne potencial. spolu s The Bridgeheads * ich radim ku kapelam, ktore by som chcel vidiet urcite castejsie koncertovat.
*a Fresh Carnations / Bellcanto |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
|
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 6:42 pm Predmet: |
|
|
Try - Franz Ferdinand
Feelings - U2
Stella - Nirvana
Take Me - off spring
aspon tak nejak ale dost sa mi vsetky pacia !
Naposledy upravil ToM_XrOwD dňa So Jan 02, 2010 10:53 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 11:15 pm Predmet: |
|
|
V prvom rade,nikdy som nevytvoril ani desatinu toho co ti chalani...tak je hlupe kritizovat ,ale zopar veci si neodpustim asi.
Texty,resp. podla mna musi byt clovek na urovni native speakera aby mohol vymysliet nieco co zaujme a nie je tam pouzitych len"100"najzakladnejsich slov anglictiny To ale plati pre vsetky skupiny SK/CZ co maju anglicke ambicie.Inak to je v jednom vreci s odpadom co je kazdy tyzden v NME a je to viac o image ako o hudbe.Dalsia vec je,ze osobne neverim tomu ze skupina co hoci aj sebelepsia s angl.textami ma sancu na uspech na ostrovoch (bodaj by som sa mylil),ale asi je tazsie vymysliet dobry text v slovencine.
Talkshow?Ja som asi nejaky narocny aj na nazov... :?Tie pesnicky sa mi zdali akosi zanrovo rozlozene...musim trochu suhlasit s Tom_X..neviem co.
Ale super,ze sa najdu ludia co robia aj takuto hudnu a klobuk dole...no. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: St Sep 24, 2008 8:59 am Predmet: |
|
|
Konecne som mal moznost si to pustit cele
Tak prva pesnicka Try mi pripomenula casy ked som pocuval Billy Talent sa mi to zda štýlovo podobne.
Feeling ma az tak nechytila neviem ale ta hudba a spev mi tam nesedia ... alebo neladia.
Stella demo ma potencial hlas pocut dobre sem tam date viac hlas ci ako sa tomu vravi 2-3 hlas hhh ale to jeee jeeee trochu dravsie treba to rozpeckovat pesnicka je rychla tak treba pritvrdit a roztocit to.
Ta Try sa mi paci najviac ta je na dobrej ceste skus pozriet kapelku Billy Talent mozno nieco na ten styl by ste mohli robit ta skladba ma ten potencial, nevravim presne ako oni ale lepsi nez oni. Drzim vam prsty a ked budete mat niekde koncert tak daj info.
To video hudobne ulety je jake dobre. Vdaka za ho tam mate. The Swan Bride co to kto to. Infants aky hlas ma prihriaty ten chalan ale nic v zlom. Vela kapiel co mi nic nevravia YouCoco atd atd. Neda mi nespomenut Longital chodim s priatelkou do jedneho podniku a tak vzdy pusia Longital sa mi to zapacilo sa to tam hodi dobra atmosfera a ine songy. ( to mi priatelka povedala ze je to Longital inak by som nevedel ) Ale zalozim sekciu Longital snad to niekto pozna - vyprava je good pesnicka.
PS: trojkolka ked som bol na ich stranke som si vsimol tvoje promo na akciuuuu. To si ty ten chalanisko to 3 foto co tam mas tak to je jake dobre.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=360303134
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: St Sep 24, 2008 9:32 am Predmet: |
|
|
aby som sa nepysil cudzim perim, asi som zle formuloval myslienku, ktora ma zniet, ze Liam1250 alias Andreas je ten dotycny a zaroven autor tejto temy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: St Sep 24, 2008 7:36 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Napísal: |
PS: trojkolka ked som bol na ich stranke som si vsimol tvoje promo na akciuuuu. To si ty ten chalanisko to 3 foto co tam mas tak to je jake dobre. |
veru, som to ja |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
|
Zaslal: Št Sep 25, 2008 1:01 pm Predmet: |
|
|
@Gnarls: Billy Talent sa mi zda o dost tvrdsi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam1250
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 25
|
Zaslal: So Okt 18, 2008 2:15 pm Predmet: |
|
|
danke za reakcie guys...
nahrali sme EP od utorka bude na nasej MS stranke ku stiahnutiu ako aj ukazky z EP. tak ceknite:) ako aj videjo o nas na voices.sk
keep on rockin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|