Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

TALKSHOW

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Liam1250

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 3:11 pm    Predmet: TALKSHOW Odpovedať s citátom Back to top

www.myspace.com/talkshowmusic

ocekujte

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 4:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem, mozno sa mylim, ale neni tam clenom ten typek co raz bol v Superstar a spieval Wonderwall a tusim mal kapelu Nic Nove abo nieco take...? Smile

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 4:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a hadaj, kto je tym typkom, zeby autor tejto topic? Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 8:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:

Neuveris ale ja som ti poslal hlas a to len preto ze si spieval oasis song, tot bolo vsetko jeden hlas a dost skoda ze si nepostipil by som poslal aj druhy.

Pustim si to.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 23, 2008 5:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cau andreas, zachytil som vas song na Radio_Fm, aj som vam poslal bodiky do hitparady. keep on rnr

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ut Sep 23, 2008 12:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

v subclube som videl este ako Nic Nove a bol som spokojny. a novy singel 'Try' ma rozhodne potencial. spolu s The Bridgeheads * ich radim ku kapelam, ktore by som chcel vidiet urcite castejsie koncertovat.

*a Fresh Carnations / Bellcanto Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Ut Sep 23, 2008 6:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:

Try - Franz Ferdinand
Feelings - U2
Stella - Nirvana
Take Me - off spring

aspon tak nejak Very Happy ale dost sa mi vsetky pacia ! Smile

Naposledy upravil ToM_XrOwD dňa So Jan 02, 2010 10:53 pm, celkom upravené 1 krát

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Sep 23, 2008 11:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V prvom rade,nikdy som nevytvoril ani desatinu toho co ti chalani...tak je hlupe kritizovat Confused ,ale zopar veci si neodpustim asi.

Texty,resp. podla mna musi byt clovek na urovni native speakera aby mohol vymysliet nieco co zaujme a nie je tam pouzitych len"100"najzakladnejsich slov anglictiny Confused To ale plati pre vsetky skupiny SK/CZ co maju anglicke ambicie.Inak to je v jednom vreci s odpadom co je kazdy tyzden v NME a je to viac o image ako o hudbe.Dalsia vec je,ze osobne neverim tomu ze skupina co hoci aj sebelepsia s angl.textami ma sancu na uspech na ostrovoch (bodaj by som sa mylil),ale asi je tazsie vymysliet dobry text v slovencine.

Talkshow?Ja som asi nejaky narocny aj na nazov... :?Tie pesnicky sa mi zdali akosi zanrovo rozlozene...musim trochu suhlasit s Tom_X..neviem co.

Ale super,ze sa najdu ludia co robia aj takuto hudnu a klobuk dole...no.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 8:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne som mal moznost si to pustit cele

Tak prva pesnicka Try mi pripomenula casy ked som pocuval Billy Talent sa mi to zda štýlovo podobne.

Feeling ma az tak nechytila neviem ale ta hudba a spev mi tam nesedia ... alebo neladia.

Stella demo ma potencial hlas pocut dobre sem tam date viac hlas ci ako sa tomu vravi 2-3 hlas hhh ale to jeee jeeee trochu dravsie treba to rozpeckovat pesnicka je rychla tak treba pritvrdit a roztocit to.

Ta Try sa mi paci najviac ta je na dobrej ceste skus pozriet kapelku Billy Talent mozno nieco na ten styl by ste mohli robit ta skladba ma ten potencial, nevravim presne ako oni ale lepsi nez oni. Drzim vam prsty a ked budete mat niekde koncert tak daj info.

To video hudobne ulety je jake dobre. Vdaka za ho tam mate. The Swan Bride co to kto to. Infants aky hlas ma prihriaty ten chalan ale nic v zlom. Vela kapiel co mi nic nevravia YouCoco atd atd. Neda mi nespomenut Longital chodim s priatelkou do jedneho podniku a tak vzdy pusia Longital sa mi to zapacilo sa to tam hodi dobra atmosfera a ine songy. ( to mi priatelka povedala ze je to Longital inak by som nevedel ) Ale zalozim sekciu Longital snad to niekto pozna - vyprava je good pesnicka.

PS: trojkolka ked som bol na ich stranke som si vsimol tvoje promo na akciuuuu. To si ty ten chalanisko to 3 foto co tam mas tak to je jake dobre.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=360303134

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 9:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
aby som sa nepysil cudzim perim, asi som zle formuloval myslienku, ktora ma zniet, ze Liam1250 alias Andreas je ten dotycny a zaroven autor tejto temy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 7:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
PS: trojkolka ked som bol na ich stranke som si vsimol tvoje promo na akciuuuu. To si ty ten chalanisko to 3 foto co tam mas tak to je jake dobre. Wink

veru, som to ja Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 1:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

@Gnarls: Billy Talent sa mi zda o dost tvrdsi Smile

Liam1250

PríspevokZaslal: So Okt 18, 2008 2:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

danke za reakcie guys...
nahrali sme EP od utorka bude na nasej MS stranke ku stiahnutiu ako aj ukazky z EP. tak ceknite:) ako aj videjo o nas na voices.sk

keep on rockin

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: