Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Noel Gallagher nerád počúva niektoré albumy Oasis

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Nov 05, 2008 7:07 pm    Predmet: Noel Gallagher nerád počúva niektoré albumy Oasis Odpovedať s citátom Back to top

Gitarista úspešnej britskej pop-rockovej skupiny Oasis Noel Gallagher vyhlásil, že nemá rád tretí a štvrtý štúdiový album kapely. Nosiče Be Here Now (1997) či Standing On The Shoulder Of Giants (2000) ho vraj nenadchnú a pri ich počúvaní nepociťuje radosť. „Nahrávanie sa mi teraz javí byť zbytočné. S odstupom času si myslím, že sme si jednoducho mohli spraviť pauzu a trochu žiť, užívať si úspech, ktorý sme mali. Ja tie albumy už ani nepočúvam," povedal Gallagher. Podľa staršieho z bratov Gallagherovcov je práve siedmy štúdiový album s názvom Dig Out Your Soul, ktorý vyšiel iba nedávno, úspechom. „Naozaj sa mi páči aj náš piaty album Heathen Chemistry," dodal štyridsaťjedenročný hudobník.

http://www.soubiznis.sk/kratke-spravy/noel-gallagher-nerad-pocuva-niektore-albumy-oasis/8192.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: St Nov 05, 2008 7:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm, tak to ma teda prekvapilo, konkretne to s tym Be Here Now... ved aj v skole mam cez celu lavicu vyrypany ten nazov Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre