|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Nov 06, 2008 6:28 am Predmet: nove cislo Rock & Pop |
|
|
v novom cisle Rock & Pop je clanok o Oasis na 3 strany s nazvom "MLadi pryc, do duchodu daleko"
a takisto recenzia na DOYS, s hodnotenim 4.5/5, s konstatovanim ze 5 hviezdiciek by album dostal keby boli na albume len Noelove a Liamove skladby ... celkovo bol album druhy v tomto cisle v hodnoteni vsetkymi recenzentami. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Št Nov 06, 2008 8:31 am Predmet: |
|
|
Ja si nahodou myslim, ze To Be Where There's Light (ci ako sa presne vola) je prijemnym "doplnkom" Gallagherovskej tvorby ... _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Nov 07, 2008 1:35 am Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
Ja si nahodou myslim, ze To Be Where There's Light (ci ako sa presne vola) je prijemnym "doplnkom" Gallagherovskej tvorby ... |
pre mna je po vzhliadnuti zivej verzia to be where there is life jeden z vrcholov albumu. fakt skvela pesnicka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Pi Nov 07, 2008 7:47 am Predmet: Re: nove cislo Rock & Pop |
|
|
majky Napísal: |
v novom cisle Rock & Pop je clanok o Oasis na 3 strany s nazvom "MLadi pryc, do duchodu daleko"
a takisto recenzia na DOYS, s hodnotenim 4.5/5, s konstatovanim ze 5 hviezdiciek by album dostal keby boli na albume len Noelove a Liamove skladby ... celkovo bol album druhy v tomto cisle v hodnoteni vsetkymi recenzentami. |
diky Majky, som si opat nieco vdaka Tebe kupil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|