|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poundhound
Založený: 29.09.2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: Po Sep 29, 2008 9:03 am Predmet: Limited Boxset "Dig Out Your Soul" |
|
|
caute,
viete mi niekto poradit, ako si objednat Limitovany boxset noveho albumu DOYS?
Problem je v tom, ze v objednavkom formulari na oasisinet.com nie je v zozname Slovenska republika a dalej ma to nepusti v objednavke. Tym padom si to nedokazem objednat.
diky moc,i. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:Ace:.
Založený: 24.08.2006 Príspevky: 49
|
Zaslal: Po Sep 29, 2008 7:15 pm Predmet: |
|
|
jj mam ten isty problem _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ut Sep 30, 2008 6:56 am Predmet: |
|
|
no uz to sere aj mna, z oasisinet si nemozem objednat vobec nic!!!!!! _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Ne Okt 05, 2008 6:17 am Predmet: |
|
|
Já jsem to objednával asi před měsícem na oficiálních stránkách... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ne Okt 05, 2008 8:34 am Predmet: |
|
|
adam Napísal: |
Já jsem to objednával asi před měsícem na oficiálních stránkách... |
to mas super, lenze my tam nemame na vyber Slovensko ale hlavne ze tam je Oman, Sudan, a pobrezie slonoviny a urcite aj Vianocne Ostrovy _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 1:22 pm Predmet: |
|
|
Tak mi dneska dorazil boxset alba Dig Out Your Soul... Čekal jsem něco klasického, něco jako byly boxsety singlů Definitely Maybe a Morning Glory... Jenže: už na poště mi bylo divné, že mi dávají nějakou velkou krabici, říkal jsem si, že to mají zřejmě dobře vycpané. Ale po rozbalení jsem skoro nevěřil svým očím - boxset má 35x33cm!!! Je to velká hnědá krabice se speciálním potahem, ve které je uložena kniha, booklet je stejně velký jako klasické LP desky (čekal jsem 7" formát). V první kapse je už zmiňovaný booklet, další 4 kapsy skrývají klasické LP desky a na poslední straně jsou přes sebe uchyceny 2CD+DVD. No nic, nebudu se více rozepisovat a jdu stěhovat svoji skříň na CD a DVD, kde se v současné podobě nemůže boxset vejít - asi budu muset zrušit pár poliček _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Nov 13, 2008 10:30 am Predmet: |
|
|
Inak maju to aj v HMV ale za 70 libier. Este to nemam, lebo mam na HMV tazke srdce ze ma nechcu zobrat Inak 20 libier je dost, co si pridali k cene. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|