Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

L�stky do V�dn� 2009
Cho� na str�nku 1, 2  �al��

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Viede� "DOYS" TOUR 2009
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
adam

Zalo�en�: 13.09.2006
Pr�spevky: 533

Pr�spevokZaslal: Ne Nov 02, 2008 4:46 pm    Predmet: L�stky do V�dn� 2009 Odpoveda� s cit�tom Back to top

Jak to vypad� s l�stky do V�dn�, kter� maj� p�ij�t p��mo z Rakouska ze str�nek haly? U� jste je n�kdo dostali? J� m�m zat�m pouze ty od Hor�ka...

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
..filip

Zalo�en�: 10.12.2005
Pr�spevky: 620

Pr�spevokZaslal: Ne Nov 02, 2008 5:00 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ak som to spravne pochopil tak ja som si odkliol nieco take ze si ich vyzdvyhnem tam v den koncertu

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
admin

Zalo�en�: 07.01.2005
Pr�spevky: 280

Pr�spevokZaslal: Ne Nov 02, 2008 9:05 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

no mne uz dosli asi pred 2 tyzdnami ... doporucene z rakuska. ale objednaval som cez musicticket.at ...

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail ICQ
adam

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 8:06 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

P�i�el mi od nich tenhle e-mail, nech�pu, jestli mi m�ly p�ij�t nebo si je m�m vyzvednout...

Sehr geehrter Ticketk�ufer,

vielen Dank f�r Ihre Buchung im WT Online stadthalle.com.

Beleg: 273xxxxx
Auftrag: 299xxxx

Frau Adam Krenek
Havirska 16/365, 702 00 Ostrava
TKRE058-4

OASIS / 26.02.2009 / 19:30
3 Karten - Summe: 126,00 EUR

Hinterlegung an der Abendkassa Bearbeitungsgeb�hr: 12,60 EUR

Gesamtsumme f�r 3 Karten: 138,60 EUR

Many thanks for paying (credit-card).

WT Online stadthalle.com
Vogelweidplatz 14
1150 Wien

Konto:
BLZ:

Sollten Sie Fragen zu den gebuchten Tickets haben, wenden Sie sich bitte an

callcenteroptionen-stadthalle.wien-ticket@wien-ticket.at.

Wir w�nschen Ihnen viel Freude beim Besuch der gebuchten Veranstaltung(en)!

If you have any questions concerning your order please refer to

callcenteroptionen-stadthalle.wien-ticket@wien-ticket.at.

Enjoy the show!

Ihr WT Online stadthalle.com Team.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
teepek

Zalo�en�: 26.11.2005
Pr�spevky: 454

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 8:12 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

"Hinterlegung an der Abendkassa" by malo znamenat, ze si ich mas vyzdvihnut tam vecer pred koncertom.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail MSN Messenger
adam

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 8:26 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

OK, d�ky... Te� u� to ch�pu. Myslel jsem, �e t�ch 12E je po�tovn� a asi to bude n�jak� vratn� z�loha nebo co... Moc N�m�inu neum�m...teda vlastn� v�bec Laughing

teepek

Zalo�en�: 26.11.2005
Pr�spevky: 454

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 10:26 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

to je vpoho, tych 12 EUR Ti ale asi nevratia, to bude asi ten tzv. manipulacny poplatok, ci ako sa tomu nadava

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail MSN Messenger
..filip

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 11:22 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Frau Adam Krenek Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
adam

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 11:57 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

..filip Nap�sal:
Frau Adam Krenek Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

JJ, vtipn� Laughing Ukazoval jsem ten mail p��telkyni, kter� se u�� N�mecky a taky se mi sm�la... No bylo tam p�i objedn�vce na dopln�n� HER a FRAU - no a HER je v Angli�tin� "jej�" a to FRAU mi p�ipadalo mu�n�ji Laughing

matusko

Zalo�en�: 10.09.2008
Pr�spevky: 44

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 1:47 pm    Predmet: Re: L�stky do V�dn� 2009 Odpoveda� s cit�tom Back to top

adam Nap�sal:
Jak to vypad� s l�stky do V�dn�, kter� maj� p�ij�t p��mo z Rakouska ze str�nek haly? U� jste je n�kdo dostali? J� m�m zat�m pouze ty od Hor�ka...

ja som si to objednaval z www.stadhalle.com a listky mi prisli do piatich dni. Ked ti to tam pise ze si ich mas vyzdvihnut na pokladni, tak si asi neoznacil, ze si to chces poslat priamo na adresu - bola tam taka moznost (6Eur naviac).

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky
ToM_XrOwD

Zalo�en�: 27.02.2008
Pr�spevky: 141

Pr�spevokZaslal: Po Nov 03, 2008 3:30 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja mam listok z http://www.hudba.info ... v pohode som to objednal a o 2-3 dni som ho mal doma Wink

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
vibrocil

Zalo�en�: 04.08.2005
Pr�spevky: 883

Pr�spevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 3:13 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja mam listky z eventimu...tak v pohode 2-3 tyzdne im to trvalo...

..filip

Pr�spevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 4:03 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

vibrocil Nap�sal:

aaa Thao ide s nami!! Smile ide nebodaj este niekto z nocnej hudby?

vibrocil

Zalo�en�: 04.08.2005
Pr�spevky: 883

Pr�spevokZaslal: Pi Nov 14, 2008 7:56 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

..filip Nap�sal:
vibrocil Nap�sal:

aaa Thao ide s nami!! Smile ide nebodaj este niekto z nocnej hudby?

ee...vyzera ze nikto nejde...suchari su to

matusko

Zalo�en�: 10.09.2008
Pr�spevky: 44

Pr�spevokZaslal: Pi Nov 28, 2008 10:11 am    Predmet: Listky na statie sa vypredali Odpoveda� s cit�tom Back to top

S na jednej strane radostou ale aj lutostou oznamujem, ze listky na statie vo Viedni sa vypredali. Ratam ze koncert bude do noveho roka sold out cely.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky
Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Viede� "DOYS" TOUR 2009 �asy uv�dzan� v GMT
Cho� na str�nku 1, 2  �al��
Strana 1 z 2

Prejdi na:  
M��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
M��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re