Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vieden "DOYS" TOUR 26.02.2009 - navod na cestu
Cho� na str�nku 1, 2, 3, 4  �al��

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Viede� "DOYS" TOUR 2009
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
matusko

Zalo�en�: 10.09.2008
Pr�spevky: 44

Pr�spevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 10:59 am    Predmet: Vieden "DOYS" TOUR 26.02.2009 - navod na cestu Odpoveda� s cit�tom Back to top

ahojte, uz len necele tri tyzdne do koncertu, takze je mozno aj na case naplanovat si cestu. Kedze som clovek otvoreny a spolocensky, budem rad ak sa niekto prida.

Cestu zacinam z Trencina, cielova stanica je Vieden Burggasse Stadthalle. Kedze cestu si chcem sprijemnit alkoholom, auto nechavam doma a uz ako maly som inklinoval k zeleznicnej doprave takze som si vybral vlak/elektricky ( setrim zelenu planetu + davam nadej polarnym medvedom ).

1. Trencin - Bratislava hl. st. 12:32 - 14:08 (rychlik ide z Kosic)
2. Bratislava hl. st. - Wien S�dbahnhof 15:00 - 15:58 (je to to iste ako ist z Petrzalky, naviac Petrzalka je od ruky)
3. Wien S�dbahnhof - Wien Burggasse Stadthalle (elektricka c.18, chodi stale)

So sebou si beriem 2l pivka + 50Euro + obciansky + telefon + banner.

Pocitam, ze k hale sa dostanem pred 17:00 a do 19:00 tam budem kempit, aby som mal dobre miesto co najblizsie k podiu.

Pokial mate lepsie navrhy tak sem s nimi, ja som flexibilny:D

zatim

Naposledy upravil matusko d�a Ut Feb 10, 2009 9:04 pm, celkom upraven� 1 kr�t

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky
twentyati

Zalo�en�: 04.11.2006
Pr�spevky: 37

Pr�spevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 12:49 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Tak ja mozem potvrdit, ze ked sa prida viac ludi a pojdeme tym vlakom o 15.00 z Hl. stanice v BA, tak pojdem s tebou aj ja Matusko.....

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
..filip

Zalo�en�: 10.12.2005
Pr�spevky: 620

Pr�spevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 1:03 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

:DDDD tak na tom navode som sa teraz v robote dobre pobavil..

OK moze byt. ja som bol za petrzku ale takto to bude pre mimo-ba asi lepsie. cas je uplne idealny cize ja som za a pridavam sa na vlak o 15:00 Cool neviem kolko akeho chlastu si zoberiem akolko euro ale na prazdno urcite nepojdem Surprised

skuste sa aj ostatni vyjadrit ci vam tento vlak vyhovuje.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
..filip

Pr�spevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 1:13 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

matusko: aky banner beries??

plus kto mate madforit.sk saly berte tiez Wink

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
the_robbie

Zalo�en�: 07.02.2009
Pr�spevky: 20

Pr�spevokZaslal: So Feb 07, 2009 8:54 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Tak my sme dvaja, sice planujeme celodenny vylet vo Viedni, ale ak to nevyjde tak by sme sa pridali Smile (ak teda mozeme Smile )

Ozaj a co cesta spat? Ci ste nad tym rozmyslali... Smile

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
..filip

Pr�spevokZaslal: So Feb 07, 2009 9:58 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

vlaky spat chodia zo sudbahnhoff do pol1-1 cize pohoda

tintin

Zalo�en�: 15.11.2005
Pr�spevky: 64

Pr�spevokZaslal: Ne Feb 08, 2009 10:19 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

tak z PO city ide partia asi okolo 10 ludi, ide sa vlakom, podrobnosti este nie su jasne, ale mozno to nakoniec bude aj ten spominany rychlik Very Happy .....uz sa tesim jak slovaci zaplnia ulice viedne...let's rock!

admin

Zalo�en�: 07.01.2005
Pr�spevky: 280

Pr�spevokZaslal: Po Feb 09, 2009 9:07 pm    Predmet: dalsi dvaja ... Odpoveda� s cit�tom Back to top

Dalsie 2 kusy z Presova! Smile Ideme ale den vopred, nech spojime prijemne s uzitocnym ... Tak "do viedenia" ...

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail ICQ
Gnarls

Zalo�en�: 05.04.2007
Pr�spevky: 405

Pr�spevokZaslal: Po Feb 09, 2009 10:54 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

tintin Nap�sal:
tak z PO city ide partia asi okolo 10 ludi, ide sa vlakom, podrobnosti este nie su jasne, ale mozno to nakoniec bude aj ten spominany rychlik Very Happy .....uz sa tesim jak slovaci zaplnia ulice viedne...let's rock!

Joj skoda ze ja uz budem v BA na intraku by som chcel ist s vami vlakom budem vas cakat s jednim kamosom z puchova a aj zvysok co ide.

no aj my sa pridame na pochod este si musim spravit Oasis triko

Cool

Dovsed

Zalo�en�: 27.06.2006
Pr�spevky: 417

Pr�spevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:00 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Gnarls Nap�sal:
tintin Nap�sal:

Joj skoda ze ja uz budem v BA na intraku by som chcel ist s vami vlakom budem vas cakat s jednim kamosom z puchova a aj zvysok co ide.

Cool

Shocked kamar�t z PU?? kua mi ideme z PU piati, tak teda by ma zauj�malo, kto ten kamar�t z PU je Very Happy tak r�chlo sem s t�m menom

Gnarls

Pr�spevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:04 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Dovsed Nap�sal:

Shocked kamar�t z PU?? kua mi ideme z PU piati, tak teda by ma zauj�malo, kto ten kamar�t z PU je Very Happy tak r�chlo sem s t�m menom

No vola sa Toma� Svorada pozna� ho Very Happy

Dovsed

Zalo�en�: 27.06.2006
Pr�spevky: 417

Pr�spevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:35 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Gnarls Nap�sal:
Dovsed Nap�sal:

No vola sa Toma� Svorada pozna� ho Very Happy

Confused spozn�mVery Happy ale nie�o mi to hovor�...h�dam aj hej.len d�fam, �e sme si dakedy nesko�ili do vlasov:D Cool rock oooooon man
ideme z PU teda piati.ods�hlasen� Twisted Evil

barbOrka

Zalo�en�: 10.02.2009
Pr�spevky: 22

Pr�spevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 7:19 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Gnarls Nap�sal:
tintin Nap�sal:

Cool

zdrav��m... no ja m�m podobn� probl�m, som zo Sabinova, ale idem sama... do blavy sa nem�m probl�m dostať, tam sa zdr��m asi deň, dva dopredu, ALE Viedeň v�bec nepozn�m... tak či by som sa n�hodou nejak�m sp�sobom nemohla k V�m pridať.. ? dajte mi pls vedieť... diks Cool

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail ICQ
Gnarls

Pr�spevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 9:40 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Uz sa tesim na spolocne foto dufam, ze niekto berie fotak ... Jeremy mohol by si prepasujeme podobne ako na The Rolling Stones. Cool

Ak by sa stihalo mohli by sme obsadit aj pub. hhh

barbOrka kludne inac do Sabinova chodim hravat hokej ka�d� pondelok v nedelu v Presove. Minule sa pokazila rolba ( je technick� zariadenie, sl��iace na �dr�bu �adovej plochy ). Very Happy

..filip

Pr�spevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 9:45 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

barbOrka Nap�sal:
Gnarls Nap�sal:
tintin Nap�sal:

Cool

zdrav��m... no ja m�m podobn� probl�m, som zo Sabinova, ale idem sama... do blavy sa nem�m probl�m dosta�, tam sa zdr��m asi de�, dva dopredu, ALE Viede� v�bec nepozn�m... tak �i by som sa n�hodou nejak�m sp�sobom nemohla k V�m prida�.. ? dajte mi pls vedie�... diks Cool

jasne cim viac tym lepsie Smile dost ludi z nas chodi do viedne casto na koncerty a pod cize je sanca ze sa snami nestratis Smile

Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Viede� "DOYS" TOUR 2009 �asy uv�dzan� v GMT
Cho� na str�nku 1, 2, 3, 4  �al��
Strana 1 z 4

Prejdi na:  
M��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
M��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re