|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Feb 05, 2009 11:47 pm Predmet: Falling Down |
|
|
Najlepsi song od SOTSOG. Podla mna mozno aj lepsi ako Don´t look back in anger Pre mna to bude highlight koncertu vo Viedni, jedine ze by sa rozhodli zahrat Gas panic
Najhorsie Oasis video ever Ako to video mohol Noel oznacit za "mental" ? Dnes su uz sice videa kazdemu ukradnute ... ale toto? Ved tie lyrics su mega a nejaky Wiz ci ako sa vola pride s nejakym retardovanym napadom mat Charlesa vo videu... Noel, sa zobud
22 minutovy remix?WTF...nic ine mi nezostava len si povzdychnut...ale ide to dole vodou... Oasis na viac nemaju ci co? Noel je najcool clovek v tejto galaxii a kazde jeho interview mozem pozerat aj 10x ale niekedy mam pocit ze si robi z fans srandu.
Len aby rec nestala |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matusko
Založený: 10.09.2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Trencin |
Zaslal: Pi Feb 06, 2009 9:08 am Predmet: Re: Falling Down |
|
|
BetterMan Napísal: |
Najlepsi song od SOTSOG. Podla mna mozno aj lepsi ako Don´t look back in anger Pre mna to bude highlight koncertu vo Viedni, jedine ze by sa rozhodli zahrat Gas panic
Najhorsie Oasis video ever Ako to video mohol Noel oznacit za "mental" ? Dnes su uz sice videa kazdemu ukradnute ... ale toto? Ved tie lyrics su mega a nejaky Wiz ci ako sa vola pride s nejakym retardovanym napadom mat Charlesa vo videu... Noel, sa zobud
22 minutovy remix?WTF...nic ine mi nezostava len si povzdychnut...ale ide to dole vodou... Oasis na viac nemaju ci co? Noel je najcool clovek v tejto galaxii a kazde jeho interview mozem pozerat aj 10x ale niekedy mam pocit ze si robi z fans srandu.
Len aby rec nestala |
Yeah man, Gas Panic rocks... _________________ ... THERE'S NO EASY WAY OUT !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Feb 06, 2009 8:05 pm Predmet: |
|
|
no video desnaa nuda. ale ten obsah zas neni az taky zly.. ten moment jak im ona ide podat ruku a ako sa nanu s opovrhnutim pozru ja nahodou uplne najlepsi cize urcite ta myslienka klipu je nejaka antimonarchisticka.. ale uz si ten klip nepozriem znova |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: So Feb 07, 2009 11:59 am Predmet: |
|
|
mne sa nahodou ten klip strasne paci, mozno je to aj tym songom, herecka sa mi podoba na Penelope Cruz, pre mna osobne najlepsi klip od Little By Little, ten sa mi strasne pacil asi kvoli skladbe - mooc silna...ano...klip Falling Down sa mi lubi viac nez The Importance... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Feb 11, 2009 7:22 pm Predmet: |
|
|
inac tak sa mi zda ze trochu umyselne Noel v Tales from middle from nowhere furt spominal Monstrous psychedelic bubble od A.A. (amorphous androgynous) v zmysle ze ani nevie ako sa ktomu dostal a ze A.A. bude asi nejaky pseudonym atd bla bla... a teraz zrazu ze oni spravili ten 22min remix falling down.. tak minulu jesen nevedel kto AA su (btw nie je ziadne tajomstvo ze je to duo Future sound of london, pionieri elektronickej hudby v UK, dokonca je to velmi znama informacia) a vo februari uz vychadza na singli remix od nich. no ja sa teda nenecham o*ebat aj ked vacsinou co povie gallagher to je svate |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Št Feb 12, 2009 12:16 am Predmet: |
|
|
Malo by to nejaky dovod? Nejak mi to nesedi na Noela, ze by to mal tak premyslene Nedavno som videl nejake interview kde Noel hovori nieco ako zacal inak vnimat hudbu ci nieco podobne ... ak je to take cool mozno by to dal na bonus disc. Who gives a shit anyway Akykolvek cover bude horsi ako original.
Ja teda vobec netusim kto su Future sound od london ...
A ten singel vychadza v marci. Ja som si myslel ze Februar a v pondelok som bezal do HMV a pol hodinu to tam hladal |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Št Feb 12, 2009 7:45 pm Predmet: |
|
|
Zaplať pánboh za nový song...som dosť zvedavý. Tie remixy mi už torchu lezú na nervy, ale na druhej strane môžem si spraviť bootleg "DOYS remixes" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|