Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

U2 - GET ON YOUR BOOTS (NEW SINGLE)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Jan 19, 2009 7:55 pm    Predmet: U2 - GET ON YOUR BOOTS (NEW SINGLE) Odpovedať s citátom Back to top

dnes rano sa uskutocnila svetova premiera prveho singlu Get on your boots... z albumu No line on horizon kt vyjde 2.3.2009

http://www.u2online.sk/news/2009/goyb.mp3

http://maybeherenow.blogspot.com/2009/01/u2-get-on-your-boots-new-song.html

Rock n Roll liznuty popovym obdobim U2 z 90. rokov... cool Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 23, 2009 2:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No po prvom pocuti mam rozpacite dojmy. Po 4. rokoch by som cakal nieco presvedcivejsie. Toto mi pride ako snaha silou mocou napodobnit Vertigo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 23, 2009 4:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne to kus pripomina dylanovo homesick blues...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: So Jan 24, 2009 4:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mna ta pesnicka sklamala...a gitara je hej, podobna s vertigom dost.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 26, 2009 11:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa to zda slabe ... dost slabe. Nebudem sa ani obtazovat kupovanim originalneho albumu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Jan 26, 2009 3:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zas by som to s pesimizmom neprehanal... mne sa ten song paci, priniesli nieco nove, nieco co predvadzali v 90. rokoch

a u U2 to byva tak ze 1. singel vzdy patri medzi to horsie na albume takze verim ze album bude o5 skvely Smile

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Št Feb 19, 2009 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uz pocuvam cely ten novy album... nie je to zle. pripomina mi to trochu stare achtung baby. napr. magnificent mi pride ako keby lezala v sufliku od roku 91. celkom to odporucam.

U2 / No Line On The Horizon.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: