Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

OASIS VO VIEDNI 26.2.2009 !!!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 9:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
Dovsed Napísal:
all for one Cool keď sa bude niečo chystať odtiaľto z BA tak sa hádam votriem Embarassed aj so štyrmi kúskami ďalšími
teším sa ako malý jarda Very Happy Very Happy

kukni temu "navod na cestu".. o 15:00 z hlavnej. vyhovovalo by vam to?

no myslím, že aj hej.skontaktujem ostatných a v najbližšej dobe sa vyjadrím Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Feb 15, 2009 6:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

helou, bohuzial pracovne zalezitosti mi nedovolia zucastnit sa koncertu Sad Sad Sad tak Vam vsetkym prajem fantasticky zazitok, kopec srandy, cisty zvuk ... zabavte sa aj za mna!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Feb 15, 2009 12:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
helou, bohuzial pracovne zalezitosti mi nedovolia zucastnit sa koncertu Sad Sad Sad tak Vam vsetkym prajem fantasticky zazitok, kopec srandy, cisty zvuk ... zabavte sa aj za mna!!!

WTF man...nemyslis vazne Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 16, 2009 8:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

MAJKY.....to hadam fakt nie? Bez teba to nebude ono.....Sad Co bude takto s nami....??? Som strateny.....

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 16, 2009 9:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

twentyati Napísal:
MAJKY.....to hadam fakt nie? Bez teba to nebude ono.....Sad Co bude takto s nami....??? Som strateny.....

Spravaj sa ako muz Wink

twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 17, 2009 8:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

OK, uz som v pohode.....tak to musime zvladnut bez Majkyho.....hadam sa to podari:-)

Dovsed

PríspevokZaslal: Ut Feb 17, 2009 9:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

twentyati Napísal:
OK, uz som v pohode.....tak to musime zvladnut bez Majkyho.....hadam sa to podari:-)

ľahká matematika: -majky, +jedna flaša Very Happy Wink

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 19, 2009 8:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dovsed to krasne vystihol, poradne si vypite a roztocte to tam vo velkom style, ja si potom otvorim flasku zakazdym budem citat nejaky prispevok o koncerte alebo pozerat vase fotky Sad Sad Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 12:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

twentyati

sa neboj nicoho na stanici nas spoznas. Uvidim ako dopadnem ale z jedneho cvika budem musiet zdrhnut. Ale co nespravim pre Oasis Very Happy

Skoda ... majky neuveris ale na teba som sa tesil Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
reibenkopf

Založený: 05.11.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 2:38 pm    Predmet: koupim listek Odpovedať s citátom Back to top

kdyby nekdo mel jeden listek navic, tak dejte vedet diky Wink

the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 7:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na eventim.sk este maju

Dovsed

PríspevokZaslal: St Feb 25, 2009 7:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to som sa chcel spýtať..ma teraz napadlo. Chcem si zobrať do zásoby takú malú lahvičku so zázračným nápojom ale nerád by som o ňu pri vstupe prišiel, tak či sa dá nejako toto...prepašovať??

the_robbie

PríspevokZaslal: St Feb 25, 2009 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No ja beriem flasu hrusky, tak neviem, vylievat by som to velmi nechcel Very Happy

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 26, 2009 6:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no s chlastom by som si to ja nacasoval tak ze dopit pred halou a vnutri uz len pifka na udrziavanie Smile mozno ploskacku by si schoval este ale velku asi nie

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
the_robbie

PríspevokZaslal: Št Feb 26, 2009 8:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

filip ved vo vlaku sa to hadam minie nejako Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Ďalší
Strana 9 z 15

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre