Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vieden "DOYS" TOUR 26.02.2009 - navod na cestu
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Št Feb 19, 2009 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Dovsed Napísal:
twentyati Napísal:
vibrocil Napísal:
idem s vami + 2 holky...

A kto su tie holky, ktore davas do placu?Smile Sestry?Smile

myslím si twenty, že to je úplne jedno Twisted Evil

twenty: su mi ako sestry a rad by som ich vydal...avsak za podmienky ze milkovanie az po svadbe:)
dovsed: ak si zadany tak sa o ruku jednej z nich uchadzat nemusis...ale napadnikov mi tu neodhanaj Smile
booooze len im tieto reci prosim vas nespominajte lebo so mnou uz nikdy neprehovoria Smile

OK, tak nebude nic, ja sa len pytam, ci su take holky do partie...kolko maju vlastne rokov? Dufam, ze viac ako 15 Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Št Feb 19, 2009 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

20ati : JEBALE Smile

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 12:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

blurfan Napísal:

hhh on je tu zjavne novy

twentyati komu si pisal RPcka sa priznaj

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
twentyati

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 8:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
blurfan Napísal:

hhh on je tu zjavne novy

twentyati komu si pisal RPcka sa priznaj

A to akoze preco musi prezradit? Vsak je sa to nie nahodou vola PRIVATE MAIL....cize je to moja sukromna vec... Very Happy

twentyati

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 8:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

blurfan Napísal:

Ten skaredy Albarn tu co hlada? Podme ho riadne zmlatit...... Twisted Evil

the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobry vecer vospolok, par otazok :

1. na koncert sa da zobrat fotak? je to maly kompakt za asi 2,5k, nic profesionalne Smile

2. co som pozeral, tak na stanicu BA-petrzalka idu vlaky aj v noci (kedze niekto tu spominal, ze posledny do BA-HS nestihneme), planujete ist tymi alebo pockat do rana? Smile

3. Gnarls si na intraku v mlynskej? Very Happy

4. uz sa tesite? ja mocne Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Feb 21, 2009 9:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

the_robbie Napísal:
Dobry vecer vospolok, par otazok :

1. na koncert sa da zobrat fotak? je to maly kompakt za asi 2,5k, nic profesionalne Smile

2. co som pozeral, tak na stanicu BA-petrzalka idu vlaky aj v noci (kedze niekto tu spominal, ze posledny do BA-HS nestihneme), planujete ist tymi alebo pockat do rana? Smile

3. Gnarls si na intraku v mlynskej? Very Happy

4. uz sa tesite? ja mocne Twisted Evil

na otazky na kt viem odpovedat:
-fotak je zakazany ale da sa prepasovat v gatiach uplne vpohode.
-cesta spat - ja jdenoznacne na zs petrzalka, vlaky chodia do nejakej jednej cize to este stihneme aj par piv predtym
-a ja sa netesim lebo do bude nudaaaaaaaaaaa Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: So Feb 21, 2009 9:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No ide aj o tretej, resp. o piatej a to by bolo len piv Very Happy

twentyati

PríspevokZaslal: So Feb 21, 2009 9:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Preco by sme mali cakat az do rana, ked v pohode stihame tento vlak.

27.2. Wien Südbahnhof B 0:24
Bratislava hl.st. 1:37

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no vidim ze sa schyluje na poriadnu "mad for it" akciu .. skoda, ze som za ten cas uz zostarol a uz aj alkoholu sa bojim ... Smile ja sa tam tak potichu pripletiem medzi vas ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
no vidim ze sa schyluje na poriadnu "mad for it" akciu .. skoda, ze som za ten cas uz zostarol a uz aj alkoholu sa bojim ... Smile ja sa tam tak potichu pripletiem medzi vas ...

spoznas niekoho z nas? lebo takych ako my tam bude asi dost Laughing aj ked teda po slovensky tam vela ludi nebude hovorit ale aby ste nas nejako nasli..

tondas

Založený: 24.02.2009

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uz sa neviem dockat..som rad ze som nasiel tuto stranku a ze ide taka kopa ludi spolu!!!tak sa vidime na hlavnej stanici..ja idem z PB!!!

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 4:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jdete někdo po koncertě někam posedět? Nás bude z ČR asi 20 co bychom šli a dalších 5 000, o kterých zatím nevím Wink Navrhuju obsadit nějaký pub blízko Stadthalle!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 6:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Jdete někdo po koncertě někam posedět? Nás bude z ČR asi 20 co bychom šli a dalších 5 000, o kterých zatím nevím Wink Navrhuju obsadit nějaký pub blízko Stadthalle!!!

ja som za.. myslim ze aj ti co pojdu do ba budu mat dost casu po koncerte

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 8:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
admin Napísal:

spoznas niekoho z nas? lebo takych ako my tam bude asi dost Laughing aj ked teda po slovensky tam vela ludi nebude hovorit ale aby ste nas nejako nasli..

no vyzera to tak, ze sa pripletiem na vlakovu stanicu ... takze nejako sa najdeme Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 3 z 4

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre