Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Mando Diao - Give Me Fire (2009)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: So Feb 14, 2009 2:18 pm    Predmet: Mando Diao - Give Me Fire (2009) Odpovedať s citátom Back to top

http://maybeherenow.blogspot.com/2009/02/fing-colossal-mando-diao-give-me-fire.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
maples

Založený: 06.12.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 16, 2009 11:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dance,dance,dance.........
Perfekt album a moj nazor je ze je lepsi ako DOYS.To urcite
Go mando go

vidime sa koncerte 26.3.2008-come on !!!
uz po 4 raz Laughing

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 16, 2009 6:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

juchuu, konecne sme sa dockali, uz to hra a hned si k tomu nachadzam cestu .

Esteze to cakanie na koncert mi skratia Oasis Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 17, 2009 11:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

maples Napísal:
dance,dance,dance.........
Perfekt album a moj nazor je ze je lepsi ako DOYS

Shocked Shocked

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 12:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no neviem mne sa to predtym od MD celkom pacilo ale toto mi teda gule nerve.. pride mi to dost tuctove, na starsich veciach sa mi pacila ta melodickost

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
maples

Založený: 06.12.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 3:05 pm    Predmet: mando Odpovedať s citátom Back to top

milujem oasis, no na DOYS je citit ze ju robia pani v letech.Usadene,ciste,upratene,postel a papuce. Nove Mando je drave a hlavne!!!!!! melodické s vyraznimi refref.Kua sak som mlady(si myslim Rolling Eyes )clovek a chcem sa bavit.S Mandom sa bavim a poriadne.Doys som vytiahol z autoradia za chvilu- dobre,no nuda.Zly spev Liam v Im outta a time a dalsie kazia cely album.Noel tiez nesklada to co predtym.Len mi nehovorte, ze tomu nerozumiem,ze je to posun Oasis vpred.Na to serem.Ja mam toho napočuvane az az .Nove Mando mi dava velku inspiraciu,pre moju tvorbu.Novy Oasis nic.Cas ukaze, ze to az taky dobry album nie je.To samozrejme moze platit aj o Mando.Netvrdim ze je to ich najlepsi album. Poculi ste album Never seen the light of day.To je krasny album. Takto isto sa tesim z noveho. piesen You got nothing on me -poculi ste ju???? to su riadne gule,az mi chlpy stoja .To iste trebars Goria,Dance with ... Moj nazor, Vase su mi v ....

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 8:22 pm    Predmet: Re: mando Odpovedať s citátom Back to top

maples Napísal:
milujem oasis, no na DOYS je citit ze ju robia pani v letech.Usadene,ciste,upratene,postel a papuce. Nove Mando je drave a hlavne!!!!!! melodické s vyraznimi refref.Kua sak som mlady(si myslim Rolling Eyes )clovek a chcem sa bavit.S Mandom sa bavim a poriadne.Doys som vytiahol z autoradia za chvilu- dobre,no nuda.Zly spev Liam v Im outta a time a dalsie kazia cely album.Noel tiez nesklada to co predtym.Len mi nehovorte, ze tomu nerozumiem,ze je to posun Oasis vpred.Na to serem.Ja mam toho napočuvane az az .Nove Mando mi dava velku inspiraciu,pre moju tvorbu.Novy Oasis nic.Cas ukaze, ze to az taky dobry album nie je.To samozrejme moze platit aj o Mando.Netvrdim ze je to ich najlepsi album. Poculi ste album Never seen the light of day.To je krasny album. Takto isto sa tesim z noveho. piesen You got nothing on me -poculi ste ju???? to su riadne gule,az mi chlpy stoja .To iste trebars Goria,Dance with ... Moj nazor, Vase su mi v ....

1.Pani v rokoch? Postel, papuce? Asi mam nejaky iny album, lebo mne to tak nepride. Nie su tam nejake vyrazne hity ... ale o pesnickach ako The Turning ci Falling Down mozu Mando len snivat. Ak ides do Viedne uvidis co to je"papucovy" rock´n ´roll...

2.Zly Liamov spev v I´m Outta Time? Ak myslis albumovu verziu daj si vysetrit sluch. A ak by si mohol specifikovat"tie dalsie" co kazia ten album... Exclamation

3.Oasis uz nevydaju nic co bude na urovni DM ci MG, pokial Noel nezrusi"demokraciu" v kapele. Pri vsetkej ucte k ostatnym, je to on na koho pesnickach ten ci ktory album stoji.

Milion ludi, milion nazorov, cize nic proti Mando. A neprecenuj sa, Tvoj nazor moze ludi trapit ak isto ako ten moj Teba Wink

PS. Je tam este niekto kto neznasa slovo"Kua" ... neviem kde sa to nabralo, ale je to prijebane a lezie mi to na nervy. Bud chcem nadavat alebo nie.

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: So Feb 21, 2009 11:05 am    Predmet: Re: mando Odpovedať s citátom Back to top

maples Napísal:
mando vobec nepocuvam, tak k ich albumu sa nebudem vyjadrovat, ale maples? kto si? lebo mam jeden tip, kto by si mohol byt ale nechcem len tak strielat a nahodou by si nebol ten dotycny a potom by sa mohol pravom hnevat. ale mne sa novy album oasis velmi paci, nie je to uroven prvych troch, ale vobec mi to nevadi.

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Feb 25, 2009 7:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Veru mudro pisete, tazko nesuhlasit a to sa povazujem za fanusika Mando Diao.

Mando este zdaleka toho tolko nedosiahli, aj ked naslapnute maju velmi solidne. A otierat si hubu o DOYS, v porovnani s Give me fire, ktore cas este ani nezacal preverovat a toboz s Never seen the light of the day (este Ochrasy by to porovnanie znieslo), to je bohapuste zvanenie.

A ta pasaz o I'm outta time...no coment

ale inak vela radosti a inspiracie

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: