|
 |
OASIS F�RUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
adam

Zalo�en�: 13.09.2006 Pr�spevky: 533 Bydlisko: Ostrava City  |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 1:57 pm Predmet: DVD |
 |
|
Nato�il jsem z 1.�ady na fo��k video v excelentn� DVD kvalit�, m�m koncert od za��tku a� po Songbird + Ain't Got Nothin', v�ce u� se mi na mou 4gb kartu nevlezlo. Ur�it� se k n�mu dostanete, ale zat�m ho nem��u voln� ���it, proto�e za n�j chci z�skat DVD�ka zahrani�n�ch fanou�k� z ostatn�ch leto�n�ch koncert�. Video je ve v�born� kvalit�, zvuk poslouchateln�, ale ne jako s cd�ka  _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zalo�en�: 10.12.2005 Pr�spevky: 620 Bydlisko: bratislava  |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 2:04 pm Predmet: Re: DVD |
 |
|
adam Nap�sal: |
Nato�il jsem z 1.�ady na fo��k video v excelentn� DVD kvalit�, m�m koncert od za��tku a� po Songbird + Ain't Got Nothin', v�ce u� se mi na mou 4gb kartu nevlezlo. Ur�it� se k n�mu dostanete, ale zat�m ho nem��u voln� ���it, proto�e za n�j chci z�skat DVD�ka zahrani�n�ch fanou�k� z ostatn�ch leto�n�ch koncert�. Video je ve v�born� kvalit�, zvuk poslouchateln�, ale ne jako s cd�ka  |
ty betar! a to si akoze na koncerte v prvom rade tocil video?? to si neviem predstavit |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Dovsed
Zalo�en�: 27.06.2006 Pr�spevky: 417
 |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 2:53 pm Predmet: Re: DVD |
 |
|
..filip Nap�sal: |
Nato�il jsem z 1.�ady na fo��k video v excelentn� DVD kvalit�, m�m koncert od za��tku a� po Songbird + Ain't Got Nothin', v�ce u� se mi na mou 4gb kartu nevlezlo. Ur�it� se k n�mu dostanete, ale zat�m ho nem��u voln� ���it, proto�e za n�j chci z�skat DVD�ka zahrani�n�ch fanou�k� z ostatn�ch leto�n�ch koncert�. Video je ve v�born� kvalit�, zvuk poslouchateln�, ale ne jako s cd�ka  |
ty betar! a to si akoze na koncerte v prvom rade tocil video?? to si neviem predstavit |
tak to si neviem predstavit ani ja, mat v ruke fotak a tocit ...ale som rad ze niekto taketo nieco spravil a dufam, fakt dufam ze sa ho dozijem  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
mimoPU
Zalo�en�: 24.02.2009 Pr�spevky: 7
 |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 3:17 pm Predmet: Re: DVD |
 |
|
Dovsed Nap�sal: |
..filip Nap�sal: |
tak to si neviem predstavit ani ja, mat v ruke fotak a tocit ...ale som rad ze niekto taketo nieco spravil a dufam, fakt dufam ze sa ho dozijem  |
jeeeej tak to by som chcel... zaco to chces vymenit?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Dovsed
Zalo�en�: 27.06.2006 Pr�spevky: 417
 |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 3:55 pm Predmet: |
 |
|
este ma tak napadlo..mne v hlave strasne ostala DLBIA a neviem ci teda bude na tom DVD alebo nie, alebo ci ju niekto nema  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
aladdin_sane

Zalo�en�: 15.10.2008 Pr�spevky: 8
 |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 4:46 pm Predmet: |
 |
|
DLBIA bola jedina pesnicka z celeho koncertu, co som si nahral na video ked bude cas, tak ju hodim na youtube.
Naposledy upravil aladdin_sane d�a Pi Feb 27, 2009 8:07 pm, celkom upraven� 1 kr�t |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
barbOrka

Zalo�en�: 10.02.2009 Pr�spevky: 22
 |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 6:13 pm Predmet: Re: DVD |
 |
|
ka�dop�dne daj vedie� ke� to bude hotov�, tie� by som sa toho rada do�ila  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
adam

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
barbOrka

|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 7:29 pm Predmet: Re: DVD |
 |
|
ot�zka,
kto v�etko fotil, a ako si povymie�ame fotky? bola by som rada ak by sa to nejak zrie�ilo, ja som fotila tie� dos�, len to mus�m e�te pretriedi�...
tak dajte vedie�  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
aladdin_sane

Zalo�en�: 15.10.2008 Pr�spevky: 8
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
ToM_XrOwD

Zalo�en�: 27.02.2008 Pr�spevky: 141
 |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 9:00 pm Predmet: |
 |
|
pekne video
inak k tomu zoznamu Oasis boogletov... velmi by som si chcel vypocut Oasis - whole lotta love (Led Zeppelin cover)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
adam

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Ras�o

Zalo�en�: 15.03.2006 Pr�spevky: 406 Bydlisko: BA - Handlov�  |
Zaslal: So Feb 28, 2009 7:51 am Predmet: |
 |
|
ToM_XrOwD Nap�sal: |
pekne video
inak k tomu zoznamu Oasis boogletov... velmi by som si chcel vypocut Oasis - whole lotta love (Led Zeppelin cover)  |
Ja tie�. V prest�vke medzi Free Peace a Oasis to v Stadthalle p���ali, a akur�t som k�mo�ovi hovoril, �e toto by tie� mohli nahra� ako cover. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
barbOrka

|
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 6:38 pm Predmet: |
 |
|
noo som ve�mi rada, �e niekto si dal na tomto z�le�a� a nie�o nato�il.... zvuk je s�ce tro�ku nekvalitn�, ale pri tom hluku to pochopite�ne ani in�� nemohlo zachyti�...ale video je super... diik  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
M��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra M��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re Nem��ete hlasova� v tomto f�re
|
|
|
 |