|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 7:28 pm Predmet: |
|
|
sakypop Napísal: |
Raso, ty si tiez stal pri tych debiloch, co tam pogovali ?
Koncert naozaj parada, nemam vyhrady, som nadseny. |
Tuším ti vypadlo jedno písmenko No taký dvaja cvoci predomnou boli, v olivových tričkách DOYS, ale neviem, či myslíme tých istých. Inak polovicu koncertu bol predomnou jeden týpek v kabáte a s batohom na chrbte, sa tam naťahoval s jednou holkou (netuším prečo) a vtedy mi vyrazili ten foťák Našťastie sa pobral dopredšie, asi si myslel, že Liam čaká len naňho |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 7:30 pm Predmet: |
|
|
inak zaujimave ze, v hale narvanych cca 15 000 ludi ale vsetci sme tam stretavalii atiho, ci uz pred halou alebo priamo v nej... jaky manazer slovenskych fanusikovskych sil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tondas
Založený: 24.02.2009 Príspevky: 11
|
Zaslal: So Feb 28, 2009 2:04 am Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
ja som este pocas predskupiny v hale stal pri slovakoch a som sa ich pytal odkial su, boli z povazskej, tak mozno s niekym z vas som sa rozpraval, a potom som este na chvilu videl twentyati-ho, mal sal madforit na krku, ale inak nikoho. ja som mal tiez sal madforit a ked som sa dostl ku podiu tak som ho mal chvilu aj nad hlavou, tak mozno ma nietko videl |
tam boli ludia z Povazskej??boze ako je to mozne ze som ich nespoznal...som sa nemusel trepat do tej blavy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twentyati
Založený: 04.11.2006 Príspevky: 37
|
Zaslal: So Feb 28, 2009 9:06 am Predmet: |
|
|
ToM_XrOwD Napísal: |
inak zaujimave ze, v hale narvanych cca 15 000 ludi ale vsetci sme tam stretavalii atiho, ci uz pred halou alebo priamo v nej... jaky manazer slovenskych fanusikovskych sil |
Dakujem za poklonu, ale urcite som nic zamerne nemanazoval....to len preto ste ma vsade videli, lebo som taky vysoky a tym neprehliadnutelny:-)
Inac tu je celkom triezva recenzia:
http://kultura.sme.sk/c/4328593/oasis-jukebox-na-megahity.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: So Feb 28, 2009 10:37 am Predmet: |
|
|
"...Ale ak ponúknu niečo novšie zo svojho songbooku, tak nálada opadne. Je čas na pivo, cigaretu alebo WC..."
to neni nas clovek asi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tintin
Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: So Feb 28, 2009 3:06 pm Predmet: |
|
|
super zazitok, prve dva songy stali predo mnou nejaki vysoki typci, ale potom sa to nejak premiesalo a zvysok koncertu som si uz naplno uzival aj so zvyskom nasej grupy ....tiez som neodolal a kupil si triko
twentyati: dobre ta bolo opat po rokoch stretnut _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumatuk
Založený: 15.12.2008 Príspevky: 24 Bydlisko: trencin |
Zaslal: So Feb 28, 2009 6:14 pm Predmet: |
|
|
Ja som tiež neodolal,a kúpil si tričko a plagát. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
|
Zaslal: So Feb 28, 2009 6:44 pm Predmet: |
|
|
jj tricko musi byt sice asi som si mohol kupit radsej zelene ako modre ale nevadiii
inak, s tintinom sme hladali po celej viedni nejake plagaty Oasis, ze si vytrhneme, ale po celej viedni sme nenasli ani jediny! tomu sa hovori reklama Oasis staci dat listky do predaja a koncert maju vypredany za par hodin, aj bez zbytocnych reklam v radiu, TV, plagatov po mestach ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: So Feb 28, 2009 7:00 pm Predmet: |
|
|
ja som si kupil hnede s napisom DOYS a som snim velmi spokojny. velmi dobry ma strih |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tintin
Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: So Feb 28, 2009 9:54 pm Predmet: |
|
|
ToM_XrOwD Napísal: |
jj tricko musi byt sice asi som si mohol kupit radsej zelene ako modre ale nevadiii
inak, s tintinom sme hladali po celej viedni nejake plagaty Oasis, ze si vytrhneme, ale po celej viedni sme nenasli ani jediny! tomu sa hovori reklama Oasis staci dat listky do predaja a koncert maju vypredany za par hodin, aj bez zbytocnych reklam v radiu, TV, plagatov po mestach ... |
hehe no to hej, ani pred stadthalle nic nebolo........asi kvoli tomu ze ich potom predavali za 5€ _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 7:30 am Predmet: |
|
|
Supersonic
http://www.youtube.com/watch?v=s7RiYiGtwxc
Zdroj: Johnky, live4ever.us
@ToM_XrOwD: čo máš proti modrej farbe? modrá je dobrá Ja som zobral radšej modré, sa mi zdalo, že tam každý behá v tom zelenom. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tondas
Založený: 24.02.2009 Príspevky: 11
|
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 10:23 am Predmet: |
|
|
dufam ze tu coskoro hodite fotky aj ostatny..tesim sa najma na fotky od partie z PU( natalia,laco a spol) tam sa este dokonca dobre fotky robili aj cestou spat..inac xysta sa niekto na lennyho kravitza do ke?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
|
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 11:40 am Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
Supersonic
http://www.youtube.com/watch?v=s7RiYiGtwxc
Zdroj: Johnky, live4ever.us
@ToM_XrOwD: čo máš proti modrej farbe? modrá je dobrá Ja som zobral radšej modré, sa mi zdalo, že tam každý behá v tom zelenom. |
Supersonic bol jednym z vrcholov vecera, skvele no ako proti modrej nemam nic ale taku zelenu v skrini este nemam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|