Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

OASIS VO VIEDNI 26.2.2009 !!!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 27, 2009 7:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Raso, ty si tiez stal pri tych debiloch, co tam pogovali ?

Koncert naozaj parada, nemam vyhrady, som nadseny. Smile

Tuším ti vypadlo jedno písmenko Smile No taký dvaja cvoci predomnou boli, v olivových tričkách DOYS, ale neviem, či myslíme tých istých. Inak polovicu koncertu bol predomnou jeden týpek v kabáte a s batohom na chrbte, sa tam naťahoval s jednou holkou (netuším prečo) a vtedy mi vyrazili ten foťák Sad Našťastie sa pobral dopredšie, asi si myslel, že Liam čaká len naňho Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Pi Feb 27, 2009 7:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

inak zaujimave ze, v hale narvanych cca 15 000 ludi ale vsetci sme tam stretavalii atiho, ci uz pred halou alebo priamo v nej... jaky manazer slovenskych fanusikovskych sil Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 27, 2009 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

moje fotky:

http://www.facebook.com/album.php?aid=20658&id=1239183209&saved#/album.php?aid=20658&id=1239183209

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tondas

Založený: 24.02.2009

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 2:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
ja som este pocas predskupiny v hale stal pri slovakoch a som sa ich pytal odkial su, boli z povazskej, tak mozno s niekym z vas som sa rozpraval, a potom som este na chvilu videl twentyati-ho, mal sal madforit na krku, ale inak nikoho. ja som mal tiez sal madforit a ked som sa dostl ku podiu tak som ho mal chvilu aj nad hlavou, tak mozno ma nietko videl

tam boli ludia z Povazskej??boze ako je to mozne ze som ich nespoznal...som sa nemusel trepat do tej blavy

twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 9:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
inak zaujimave ze, v hale narvanych cca 15 000 ludi ale vsetci sme tam stretavalii atiho, ci uz pred halou alebo priamo v nej... jaky manazer slovenskych fanusikovskych sil Very Happy

Dakujem za poklonu, ale urcite som nic zamerne nemanazoval....to len preto ste ma vsade videli, lebo som taky vysoky a tym neprehliadnutelny:-)

Inac tu je celkom triezva recenzia:
http://kultura.sme.sk/c/4328593/oasis-jukebox-na-megahity.html

..filip

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 10:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

"...Ale ak ponúknu niečo novšie zo svojho songbooku, tak nálada opadne. Je čas na pivo, cigaretu alebo WC..."

Laughing Laughing Laughing to neni nas clovek asi Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 11:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

moj blog

http://tichy.blog.sme.sk/c/184935/Oasis-vo-Viedni.html

tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 3:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super zazitok, prve dva songy stali predo mnou nejaki vysoki typci, ale potom sa to nejak premiesalo a zvysok koncertu som si uz naplno uzival aj so zvyskom nasej grupy Very Happy ....tiez som neodolal a kupil si triko

twentyati: dobre ta bolo opat po rokoch stretnut Very Happy

rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som tiež neodolal,a kúpil si tričko a plagát. Very Happy

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj tricko musi byt Smile sice asi som si mohol kupit radsej zelene ako modre ale nevadiii Smile
inak, s tintinom sme hladali po celej viedni nejake plagaty Oasis, ze si vytrhneme, ale po celej viedni sme nenasli ani jediny! tomu sa hovori reklama Smile Oasis staci dat listky do predaja a koncert maju vypredany za par hodin, aj bez zbytocnych reklam v radiu, TV, plagatov po mestach ... Smile

..filip

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som si kupil hnede s napisom DOYS a som snim velmi spokojny. velmi dobry ma strih

tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 9:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
jj tricko musi byt Smile sice asi som si mohol kupit radsej zelene ako modre ale nevadiii Smile
inak, s tintinom sme hladali po celej viedni nejake plagaty Oasis, ze si vytrhneme, ale po celej viedni sme nenasli ani jediny! tomu sa hovori reklama Smile Oasis staci dat listky do predaja a koncert maju vypredany za par hodin, aj bez zbytocnych reklam v radiu, TV, plagatov po mestach ... Smile

hehe no to hej, ani pred stadthalle nic nebolo........asi kvoli tomu ze ich potom predavali za 5€ Very Happy

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 7:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Supersonic

http://www.youtube.com/watch?v=s7RiYiGtwxc

Zdroj: Johnky, live4ever.us

@ToM_XrOwD: čo máš proti modrej farbe? modrá je dobrá Smile Ja som zobral radšej modré, sa mi zdalo, že tam každý behá v tom zelenom.

tondas

Založený: 24.02.2009

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 10:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dufam ze tu coskoro hodite fotky aj ostatny..tesim sa najma na fotky od partie z PU( natalia,laco a spol) tam sa este dokonca dobre fotky robili aj cestou spat..inac xysta sa niekto na lennyho kravitza do ke??

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 11:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Supersonic

http://www.youtube.com/watch?v=s7RiYiGtwxc

Zdroj: Johnky, live4ever.us

@ToM_XrOwD: čo máš proti modrej farbe? modrá je dobrá Smile Ja som zobral radšej modré, sa mi zdalo, že tam každý behá v tom zelenom.

Supersonic bol jednym z vrcholov vecera, skvele Smile no ako proti modrej nemam nic ale taku zelenu v skrini este nemam Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Ďalší
Strana 12 z 15

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre