Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

OASIS VO VIEDNI 26.2.2009 !!!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
matusko

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
matus, ty si bol vpredu v dave stymi madarmi ku ktorym sme sa predbehli vo fronte?

Presne s nimi, v pohode chalani, vsetky pesnicky vedeli naspamat... Stretol som tam aj jednu peknu rakusanku, ale neriesil som ju.

Ked tak na to pozeram s odstupom casu, tak to bol jednoznacne najlepsi koncert na ktorom som bol. Pamatam si ako som na youtube pozeral videa z prvej rady a vravel si, ze to predsa neni mozne dostat sa tak blizko a spievat zarovno s Liamom, ale sen sa stal skutocnostou a tak mam zazitok na cely zivot.

Filip dikes za soberano a za to ze si ma drzal na uzde!!!!

zatim

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 6:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

keby si to chcel niekto moc zopakovat tak v juni budu probably v Glasgowe kam sa chystam...ubytko zadarmo, staci letenka a vstupenka..kurvajs ak to vyjde tak zazijem mozno este cosi lepsie na takmer ich domacej pode Shocked Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dovsed

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.youtube.com/watch?v=8NbEGQHVy2A Very Happy Very Happy moja oblubena Smile

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
aj mse na teba mysleli marek ze kde sa tulas. mysleli mse ze pojdes s nami uz o 15:00. v stadthalle sa len tak najst je nemozne.. tam sme sa aj my rozliezli vpodstate

nepodarilo sa nam stihnut ten o 15.00, tak sme isli o 15.50 a to uz sme vo vlaku videli len mlade rocniky Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
admin

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
ja som este pocas predskupiny v hale stal pri slovakoch a som sa ich pytal odkial su, boli z povazskej, tak mozno s niekym z vas som sa rozpraval, a potom som este na chvilu videl twentyati-ho, mal sal madforit na krku, ale inak nikoho. ja som mal tiez sal madforit a ked som sa dostl ku podiu tak som ho mal chvilu aj nad hlavou, tak mozno ma nietko videl

ja som ten sal urcite videl ... niekolko dobrych radov pred nami, uz som len rozmyslal, ci ho nahodou nehodi niekto na podium, to by bola promotion Smile

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

matusko Napísal:
..filip Napísal:
matus, ty si bol vpredu v dave stymi madarmi ku ktorym sme sa predbehli vo fronte?

Presne s nimi, v pohode chalani, vsetky pesnicky vedeli naspamat... Stretol som tam aj jednu peknu rakusanku, ale neriesil som ju.

Ked tak na to pozeram s odstupom casu, tak to bol jednoznacne najlepsi koncert na ktorom som bol. Pamatam si ako som na youtube pozeral videa z prvej rady a vravel si, ze to predsa neni mozne dostat sa tak blizko a spievat zarovno s Liamom, ale sen sa stal skutocnostou a tak mam zazitok na cely zivot.

Filip dikes za soberano a za to ze si ma drzal na uzde!!!!

zatim

jj aj nabuduce kamo Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
..filip Napísal:
aj mse na teba mysleli marek ze kde sa tulas. mysleli mse ze pojdes s nami uz o 15:00. v stadthalle sa len tak najst je nemozne.. tam sme sa aj my rozliezli vpodstate

nepodarilo sa nam stihnut ten o 15.00, tak sme isli o 15.50 a to uz sme vo vlaku videli len mlade rocniky Smile

no ale myslim ze nasa madforit logistika sa od gasometru aj tak podstatne zlepsila Smile najblizsie nas pojde aspon 50 Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
admin

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
keby si to chcel niekto moc zopakovat tak v juni budu probably v Glasgowe kam sa chystam...ubytko zadarmo, staci letenka a vstupenka..kurvajs ak to vyjde tak zazijem mozno este cosi lepsie na takmer ich domacej pode Shocked Very Happy Very Happy

no ja mam listky na slane castle, ma to byt velkolepe ukoncenie europskej casti turne .. na "domacej pode" v irsku. zase sa na nich pride pozriet polovica charlestownu, odkial maju rodinu Smile takze ak sa niekto chysta, dajte vediet ...

admin

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

inac vsimli ste si tych typkov, ktori po koncerte na chodniku predavali oasis merchandising za symbolicke sumy? plagaty po 1 euro, tricka po 10 euro ... mne ale viac vonali tie wursty v stankoch s obcerstvenim Smile

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 9:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
tomas Napísal:
ja som este pocas predskupiny v hale stal pri slovakoch a som sa ich pytal odkial su, boli z povazskej, tak mozno s niekym z vas som sa rozpraval, a potom som este na chvilu videl twentyati-ho, mal sal madforit na krku, ale inak nikoho. ja som mal tiez sal madforit a ked som sa dostl ku podiu tak som ho mal chvilu aj nad hlavou, tak mozno ma nietko videl

ja som ten sal urcite videl ... niekolko dobrych radov pred nami, uz som len rozmyslal, ci ho nahodou nehodi niekto na podium, to by bola promotion Smile
no sal som hodit mohol na podium, ale zasa ako by som prisiel k dalsiemu, bolo by mi ho luto Smile, to iba ak by mi dal liam alebo noel na oplatku tamburinu alebo gitaru Smile

rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 9:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

taku tamburinu od Liama by som si spravil pre ňu vlastnú policu. Very Happy

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

rumatuk Napísal:
taku tamburinu od Liama by som si spravil pre ňu vlastnú policu. Very Happy
dva rady predo mnou stala baba, liam na nu ukazal prstom, podal tamburinu ochrankarovi a ten jej ju dal do ruky. pekne gesto od neho.

Dovsed

PríspevokZaslal: Po Mar 02, 2009 9:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
Dovsed Napísal:

no ja mam listky na slane castle, ma to byt velkolepe ukoncenie europskej casti turne .. na "domacej pode" v irsku. zase sa na nich pride pozriet polovica charlestownu, odkial maju rodinu Smile takze ak sa niekto chysta, dajte vediet ...

myslíš koncert v Edinburgu na štadióne rugby?? lebo ak hej tak sa tam určite vidíme.volal som s chalanmi a nevedeli mi presne čas povedať či jún či júl Smile ale povedal som nech aj letenka stojí čokolvek tak pôjdem...lístok by mal byť a ak myslíme to isté miesto tak sa tam vidíme a myslím, že na Viedeň zabudneme Cool Very Happy Very Happy

tondas

Založený: 24.02.2009

PríspevokZaslal: Po Mar 02, 2009 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

v tom edinburghu toho 17.6 to moze byt dobre.. v Murrayfield som na koncerte este nebol..

rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: Po Mar 02, 2009 8:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cital som ze Liam aj Noel byvali vo Viedni v inom hoteli,zevraj kvoli tomu ze su pohadani. Confused

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Ďalší
Strana 13 z 15

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre