|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matusko
Založený: 10.09.2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Trencin |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 1:43 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
matus, ty si bol vpredu v dave stymi madarmi ku ktorym sme sa predbehli vo fronte? |
Presne s nimi, v pohode chalani, vsetky pesnicky vedeli naspamat... Stretol som tam aj jednu peknu rakusanku, ale neriesil som ju.
Ked tak na to pozeram s odstupom casu, tak to bol jednoznacne najlepsi koncert na ktorom som bol. Pamatam si ako som na youtube pozeral videa z prvej rady a vravel si, ze to predsa neni mozne dostat sa tak blizko a spievat zarovno s Liamom, ale sen sa stal skutocnostou a tak mam zazitok na cely zivot.
Filip dikes za soberano a za to ze si ma drzal na uzde!!!!
zatim _________________ ... THERE'S NO EASY WAY OUT !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 6:38 pm Predmet: |
|
|
keby si to chcel niekto moc zopakovat tak v juni budu probably v Glasgowe kam sa chystam...ubytko zadarmo, staci letenka a vstupenka..kurvajs ak to vyjde tak zazijem mozno este cosi lepsie na takmer ich domacej pode |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 8:40 pm Predmet: |
|
|
aj mse na teba mysleli marek ze kde sa tulas. mysleli mse ze pojdes s nami uz o 15:00. v stadthalle sa len tak najst je nemozne.. tam sme sa aj my rozliezli vpodstate |
nepodarilo sa nam stihnut ten o 15.00, tak sme isli o 15.50 a to uz sme vo vlaku videli len mlade rocniky _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 8:42 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
ja som este pocas predskupiny v hale stal pri slovakoch a som sa ich pytal odkial su, boli z povazskej, tak mozno s niekym z vas som sa rozpraval, a potom som este na chvilu videl twentyati-ho, mal sal madforit na krku, ale inak nikoho. ja som mal tiez sal madforit a ked som sa dostl ku podiu tak som ho mal chvilu aj nad hlavou, tak mozno ma nietko videl |
ja som ten sal urcite videl ... niekolko dobrych radov pred nami, uz som len rozmyslal, ci ho nahodou nehodi niekto na podium, to by bola promotion _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 8:42 pm Predmet: |
|
|
matusko Napísal: |
matus, ty si bol vpredu v dave stymi madarmi ku ktorym sme sa predbehli vo fronte? |
Presne s nimi, v pohode chalani, vsetky pesnicky vedeli naspamat... Stretol som tam aj jednu peknu rakusanku, ale neriesil som ju.
Ked tak na to pozeram s odstupom casu, tak to bol jednoznacne najlepsi koncert na ktorom som bol. Pamatam si ako som na youtube pozeral videa z prvej rady a vravel si, ze to predsa neni mozne dostat sa tak blizko a spievat zarovno s Liamom, ale sen sa stal skutocnostou a tak mam zazitok na cely zivot.
Filip dikes za soberano a za to ze si ma drzal na uzde!!!!
zatim |
jj aj nabuduce kamo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 8:44 pm Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
aj mse na teba mysleli marek ze kde sa tulas. mysleli mse ze pojdes s nami uz o 15:00. v stadthalle sa len tak najst je nemozne.. tam sme sa aj my rozliezli vpodstate |
nepodarilo sa nam stihnut ten o 15.00, tak sme isli o 15.50 a to uz sme vo vlaku videli len mlade rocniky |
no ale myslim ze nasa madforit logistika sa od gasometru aj tak podstatne zlepsila najblizsie nas pojde aspon 50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 8:47 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
keby si to chcel niekto moc zopakovat tak v juni budu probably v Glasgowe kam sa chystam...ubytko zadarmo, staci letenka a vstupenka..kurvajs ak to vyjde tak zazijem mozno este cosi lepsie na takmer ich domacej pode |
no ja mam listky na slane castle, ma to byt velkolepe ukoncenie europskej casti turne .. na "domacej pode" v irsku. zase sa na nich pride pozriet polovica charlestownu, odkial maju rodinu takze ak sa niekto chysta, dajte vediet ... _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 8:50 pm Predmet: |
|
|
inac vsimli ste si tych typkov, ktori po koncerte na chodniku predavali oasis merchandising za symbolicke sumy? plagaty po 1 euro, tricka po 10 euro ... mne ale viac vonali tie wursty v stankoch s obcerstvenim _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 9:12 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
ja som este pocas predskupiny v hale stal pri slovakoch a som sa ich pytal odkial su, boli z povazskej, tak mozno s niekym z vas som sa rozpraval, a potom som este na chvilu videl twentyati-ho, mal sal madforit na krku, ale inak nikoho. ja som mal tiez sal madforit a ked som sa dostl ku podiu tak som ho mal chvilu aj nad hlavou, tak mozno ma nietko videl |
ja som ten sal urcite videl ... niekolko dobrych radov pred nami, uz som len rozmyslal, ci ho nahodou nehodi niekto na podium, to by bola promotion |
no sal som hodit mohol na podium, ale zasa ako by som prisiel k dalsiemu, bolo by mi ho luto , to iba ak by mi dal liam alebo noel na oplatku tamburinu alebo gitaru |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumatuk
Založený: 15.12.2008 Príspevky: 24 Bydlisko: trencin |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 9:52 pm Predmet: |
|
|
taku tamburinu od Liama by som si spravil pre ňu vlastnú policu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 10:27 pm Predmet: |
|
|
rumatuk Napísal: |
taku tamburinu od Liama by som si spravil pre ňu vlastnú policu. |
dva rady predo mnou stala baba, liam na nu ukazal prstom, podal tamburinu ochrankarovi a ten jej ju dal do ruky. pekne gesto od neho. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Po Mar 02, 2009 9:54 am Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
no ja mam listky na slane castle, ma to byt velkolepe ukoncenie europskej casti turne .. na "domacej pode" v irsku. zase sa na nich pride pozriet polovica charlestownu, odkial maju rodinu takze ak sa niekto chysta, dajte vediet ... |
myslíš koncert v Edinburgu na štadióne rugby?? lebo ak hej tak sa tam určite vidíme.volal som s chalanmi a nevedeli mi presne čas povedať či jún či júl ale povedal som nech aj letenka stojí čokolvek tak pôjdem...lístok by mal byť a ak myslíme to isté miesto tak sa tam vidíme a myslím, že na Viedeň zabudneme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tondas
Založený: 24.02.2009 Príspevky: 11
|
Zaslal: Po Mar 02, 2009 12:07 pm Predmet: |
|
|
v tom edinburghu toho 17.6 to moze byt dobre.. v Murrayfield som na koncerte este nebol.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumatuk
Založený: 15.12.2008 Príspevky: 24 Bydlisko: trencin |
Zaslal: Po Mar 02, 2009 8:00 pm Predmet: |
|
|
cital som ze Liam aj Noel byvali vo Viedni v inom hoteli,zevraj kvoli tomu ze su pohadani. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|