Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

paríž 3.3.2009
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 09, 2008 3:05 pm    Predmet: paríž 3.3.2009 Odpovedať s citátom Back to top

rozmyslam ze na ktory koncert by som siel okrem viedne a pariz vyzera byt dobry. spiatocna letenka 59 EUR (skyeurope ma velke akcie, asi kym uplne nekrachnu), ticket 46 EUR + nejake ubytko (mozno by som siel aj nadivoko) vychadza to nie velmi draho a moze to byt dobry vylet. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 09, 2008 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja rozmylsm nad Berlinom,18.1., lebo som vo Varsave a by som si urobil vylet do Berlina a chce ist aj jedna baba, cize mozno to vyjde, a listok 36euro. uvidim este

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 09, 2008 9:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Najlepsia lokacia ( Amsterdam Laughing ) je vypredana...to je skoda. Berlin, Pariz a zvysok...to je skoro to iste.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: So Dec 13, 2008 2:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak letenky uz su Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 6:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no to sa dosť máš,kolkatý krát ich už uvidiíš na živo? Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: So Feb 28, 2009 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

toto bude len treti krat Smile

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

akurat som pisal mimo...v juni maju byt v Glasgowe...ubytko zadarmo u mijich chvopakov akurat letenka a vstupenka by vas mala zaujimat...takze kto chce nech sa ozve Smile

..filip

PríspevokZaslal: Ne Mar 01, 2009 8:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
akurat som pisal mimo...v juni maju byt v Glasgowe...ubytko zadarmo u mijich chvopakov akurat letenka a vstupenka by vas mala zaujimat...takze kto chce nech sa ozve Smile

ponuka lakavo, ale este trochu daleko a ja by som vtedy niekedy sa mal stat inzinierom cize jun je vselijaky Smile

..filip

PríspevokZaslal: St Mar 04, 2009 2:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no chlapi tak som sa po tazkych dvoch a dvoch noci, s malo spankom a veeela alkoholom vratil domov. a oasis - no boli dobri ako vzdy, organizacia bola nahovno (koncert museli dvakrat prerusit (!!!)) uplne ale co bolo fakt ze zaujimave ze nas liam bol fakt ze dost ozraty Very Happy Very Happy normalne som nechapal ze ci som sa nepresunul o 13 rokov dozadu lebo hentak vystrajat som ho uz dlho nevidel. mal samozrejme vela reci, po jednom songu povedal nieco noelovi do mikrofonu, nieco s gitarou nebolo mu rozumiet, furt trieskal mikkrofon o zem, firt plul, aj tak ze medzi vetami, publikum bolo dost drevene a este medzi prvymi songami povedal ze "you suck" Very Happy ale vrcholom bolo ked si pocas supersonicu vytiahol nejaku buchtu z davu, to som uplne nechapal Very Happy najpr sa tam pri nom vrtela a potom ju poslal dopice Very Happy ale nato ze bol nadrbany velmi dobre zaspieval (aj im outte time).. ked liam odisiel lebo sa hrali noelove songy tak noel si z toho dost robil picu ze bolo to dlhe turne a bolo tam vela tlaku a ze ich frontman je preto dnes trochu mimo a pod.. viac o samotnom koncerte napisem potom do blogu, zatial len tolko. tu je dost kvalitne video stym supersonicom a tou buchtou

http://www.youtube.com/watch?v=Puuii2ez51Q

rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: St Mar 04, 2009 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no to ju dost odjebali,moc si tam neuzila na tom podiu.

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 04, 2009 6:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fakt spieval dobre

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
barbOrka

Založený: 10.02.2009

PríspevokZaslal: St Mar 04, 2009 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

rumatuk Napísal:
no to ju dost odjebali,moc si tam neuzila na tom podiu.

noo každopádne musela byť dosť zmätená,.... Very Happy Very Happy ...fuu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: St Mar 04, 2009 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

brutalitka Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: St Mar 04, 2009 9:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ale nie vazne - vy co ste encyklopedie oasisu - spravili toto niekedy oasis? ze vytiahli pipku na podium? je pravda ze ranne koncerty nemam nejak zmapovane ale z neskorsich som nic take nevidel a celkovo oni su skor taki rezervovanejsi voci publiku

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Mar 05, 2009 12:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy to je čuráááák...ja sa z neho poseriem:DVery HappyVery Happy to je pako...ale spieval skvelo

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre