Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

OASIS VO VIEDNI 26.2.2009 !!!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 03, 2009 7:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

rumatuk Napísal:
cital som ze Liam aj Noel byvali vo Viedni v inom hoteli,zevraj kvoli tomu ze su pohadani. Confused
hej, a ze Liam celu noc pred koncertom prehyril vo Viedenskych puboch, odignoroval rozhovory a soundcheck a vraj vobec nebolo iste, ci pride na koncert. Pocas koncertu popijal cajik, ze bol trosku chory.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 03, 2009 3:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kámoš přišel na to proč všechno šlo přesně na čas...

"musím velmi poděkovat Manchesteru City, který s největší pravděpodobností způsobil to, že Free Peace odehráli jen kousek toho, co chtěli a že všichni nastoupi přesně na čas (ManCity hráli odvetný zápas UEFY s Kodaní a podle mých výpočtů Gallagheři stihli posledních a rozhodujících 25 minut"

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 03, 2009 8:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Kámoš přišel na to proč všechno šlo přesně na čas...

"musím velmi poděkovat Manchesteru City, který s největší pravděpodobností způsobil to, že Free Peace odehráli jen kousek toho, co chtěli a že všichni nastoupi přesně na čas (ManCity hráli odvetný zápas UEFY s Kodaní a podle mých výpočtů Gallagheři stihli posledních a rozhodujících 25 minut"

hehe peckaaaaa Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 05, 2009 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
admin Napísal:
Dovsed Napísal:
keby si to chcel niekto moc zopakovat tak v juni budu probably v Glasgowe kam sa chystam...ubytko zadarmo, staci letenka a vstupenka..kurvajs ak to vyjde tak zazijem mozno este cosi lepsie na takmer ich domacej pode Shocked Very Happy Very Happy

no ja mam listky na slane castle, ma to byt velkolepe ukoncenie europskej casti turne .. na "domacej pode" v irsku. zase sa na nich pride pozriet polovica charlestownu, odkial maju rodinu Smile takze ak sa niekto chysta, dajte vediet ...

myslíš koncert v Edinburgu na štadióne rugby?? lebo ak hej tak sa tam určite vidíme.volal som s chalanmi a nevedeli mi presne čas povedať či jún či júl Smile ale povedal som nech aj letenka stojí čokolvek tak pôjdem...lístok by mal byť a ak myslíme to isté miesto tak sa tam vidíme a myslím, že na Viedeň zabudneme Cool Very Happy Very Happy

sorry dovsed, slane castle je pri dubline v irsku Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 06, 2009 1:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
Dovsed Napísal:
admin Napísal:
Dovsed Napísal:
keby si to chcel niekto moc zopakovat tak v juni budu probably v Glasgowe kam sa chystam...ubytko zadarmo, staci letenka a vstupenka..kurvajs ak to vyjde tak zazijem mozno este cosi lepsie na takmer ich domacej pode Shocked Very Happy Very Happy

no ja mam listky na slane castle, ma to byt velkolepe ukoncenie europskej casti turne .. na "domacej pode" v irsku. zase sa na nich pride pozriet polovica charlestownu, odkial maju rodinu Smile takze ak sa niekto chysta, dajte vediet ...

myslíš koncert v Edinburgu na štadióne rugby?? lebo ak hej tak sa tam určite vidíme.volal som s chalanmi a nevedeli mi presne čas povedať či jún či júl Smile ale povedal som nech aj letenka stojí čokolvek tak pôjdem...lístok by mal byť a ak myslíme to isté miesto tak sa tam vidíme a myslím, že na Viedeň zabudneme Cool Very Happy Very Happy

sorry dovsed, slane castle je pri dubline v irsku Sad

wtf? mtf... Crying or Very sad tak snáď na budúce Wink

twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: So Mar 07, 2009 9:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Akurat pozeram videa na youtube a este raz by som chcel podakovat vstekym chalanom, ktori sa zucastnili na tomto vyjazde. Rad som vas spoznal, bola to fakt skvela akcia.

Okrem toho po vzhliadnuti tychto amaterskych videii musim uznat, ze Liamov hlas bol fakt dobry, urcite lepsi ako v rokoch 2002-06. Priamo na koncerte to clovek ani nepocuje, pretoze ten zvuk v kotli nie je najkvalitnejsi a okrem toho este clovek spieva s nimi a skace, takze to vobec neregistruje....

Co sa tyka videii na priamo na youtube...najviac zaujal ma Outta Time. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: So Mar 07, 2009 6:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj Ati, bolo super, hadam sa este vidime dakedy Smile

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Mar 09, 2009 5:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

len skoda ze nezahrali Live forever by bola pecka

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 10, 2009 7:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
len skoda ze nezahrali Live forever by bola pecka

to je vul, to je vul...kaviarový tousty Very Happy Very Happy Wink ....ono viac piesni by bola pecka keby ešte zahrajú.už nič nenarobíme, jedine čakať na ďalší splnený sen Smile

adam

PríspevokZaslal: Št Mar 12, 2009 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nyní najdete na mých stránkách koncert z Vídně v mp3:
http://oasisband.sweb.cz/
(funguje jen v Internet Explorer)

Obal:
http://img26.imageshack.us/my.php?image=20090226back.jpg
http://img26.imageshack.us/my.php?image=20090226front.jpg

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 12, 2009 5:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vdaka adame, len ja mam linux tak mi tu stranku nezobrazuje ... mohol by si dat priamy link na download pls? alebo mi aspon poslat v sprave? thanks in advance mate

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 12, 2009 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja nemam linux a tiez mi to kus blbne....dik

adam

PríspevokZaslal: Pi Mar 13, 2009 7:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ke zobrazení stránky potřebujete Internet Explorer...

the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: Pi Mar 20, 2009 10:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No co, zopakujeme si to na Arctic v juli? Cool

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Apr 04, 2009 1:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jou...tomas ty si tam bol tiez vpredu? to som musel byt kusok od teba...lebo ta zena ktorej dal liam tu tamburinu bola kusok odo mna...inak uplne suhlasim s tym co si v suvislosti s tym koncertom napisal...a dufam ze to brnkatko ktore sa ti podarilo ukoristit nebolo to , ktore padlo na zem a ten sbskar ho nevedel identifikovat, tak podaval kadejake kusy papiera kym nasiel to brnkatko - to by si ma nasral keby to bolo ono, lebo o to som mal zaujem velky ja...
mimochodom som chcel za kazdu cenu tiez nieco ukoristit...skoro sa mi podaril aj setlist...
a fakt ze koncert uplne pop***...

a tiez ma sere ze som nestretol mareka...

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Ďalší
Strana 14 z 15

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre