Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

U2
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 8:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Sueda poznam iba tak letmo ťažko sa vyjadrit. Muse tiez nemusim ( aj sa to rýmuje )

A k teme U2 mam rad ich stare veci rad pocuvam ich The Best And The B-Sides Of 1990-2000 je tam napr: tato pesnicka z filmu Gangs of New York

U2 - The Hands That Build America
http://youtube.com/watch?v=iq5qaTSSCwg

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Jún 04, 2008 1:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked toto cita Matt Bellamy, vlasy mu sediveju. V teme U2 sa rozobera ze Muse je najprecenovanejsia kapela na svete???? Confused

nazor ma kazdy svoj, ale Muse pre mna s prehladom o hlavu prevysuje vsetky sucasne kapely, jedine Radiohead sa na nich ako tak chyta. S Oasis ich samozrejme neporovnavam, to je uplne ina hudba. Pocnuc druhym albumom, neviem si spomenut na slabu pesnicku. Posledny povazujem za najlepsi. Map of problematique, Knights of Cydonia, Assasin...

A U2, tych mam rad, aj ked nejako mi srdce netrhaju. Na rozdiel od vacsiny, ja Bonove spasitelske aktivity ocenujem. Treba si precitat knihu Bono o Bonovy, to clovek hned zmeni nazor. A nedavno som videl v IMAXe U2 3D, to 100% odporucam. Uplne novy rozmer sledovania koncertov, verim ze v blizkej dobe sa inspiruju aj dalsie kapely

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 05, 2008 8:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
V teme U2 sa rozobera ze Muse je najprecenovanejsia kapela na svete???? Confused

to su asociacie...

a ze radiohead sa dotahuju na muse? Laughing
muse maju za vzor evidente radiohead

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: So Jún 07, 2008 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja mam U2 celkom rad, len ma dost odradili, ked pred rokom ci dva hrali v Croke Parku 3 mega koncerty a listky sa mi neusli ani na jeden Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Jún 07, 2008 5:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Od U2 mám rád len niektoré songy..napr. One, Staring At The Sun a Widnows In The Sky. Ale jednoznačne Oasis rule!!!! Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mimochodom nepotrebujete nieco od bona...segra teraz brigaduje v dubline a byva 100m od jeho skusobne

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
mimochodom nepotrebujete nieco od bona...segra teraz brigaduje v dubline a byva 100m od jeho skusobne

moze podpis zohnat ked sa bude dat... Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
vibrocil Napísal:

moze podpis zohnat ked sa bude dat... Cool

a k podpisu aj jednu gitaru alebo trsatko Very Happy

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 2:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
aha, no pokial sa ti hudobne paci tak OK... ako ludia ti sympaticky nemusia byt, aj ked ich mozno prilis nepoznas.

Inak, cital som jednu ich prihodu v suvislosti s Oasis... este v case ich POPmartu 97´ im hrali Oasis (vtedy uz slavna kapela 90 rokov) ako predkapela, a Boneheada skoro zabila disco gula ktora padla tesne vedla neho.

Neskor Gallagherovci a Bono s gitaristom Edgeom spolu chlastali v jednej krcme a vraj alkoholicky maraton vyhrali zastupcovia U2 a Bono bol z toho velmi stastny ze v tejto discipline porazili silny vyber Oasis Smile

tod nejake veci z knihy U2 BY U2 Smile

Very Happy tak to som prekvapeny. este edge na to celkom vyzera ale na bona by som to fakt ze nepovedal. a u2? nemam rad politku v hudbe. navyse aktivity tipu live8 a odpustanie dlhov rozvojovym krajinam povazujem za uplne pomylene cize podla mna aj tie zachranarske aktivity robi zle (subjektivny nazor). a je mozne ze on nemoze za to ze kazdy vie o nom vsetko co robi a ovplyvnuje to pohlad na hudbu u2 ale nemozem za to ani ja myslim ze prave preto u2 az tak nemusim. ale vertigo je napr dost vydareny narez

vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 7:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

nemam rad politku v hudbe. navyse aktivity tipu live8 a odpustanie dlhov rozvojovym krajinam povazujem za uplne pomylene cize podla mna aj tie zachranarske aktivity robi zle (subjektivny nazor). a je mozne ze on nemoze za to ze kazdy vie o nom vsetko co robi a ovplyvnuje to pohlad na hudbu u2 ale nemozem za to ani ja myslim ze prave preto u2 az tak nemusim. ale vertigo je napr dost vydareny narez

uplny suhlas...
ale keby sme mali brat politiku do uvahy tak to by si nemohol mat rad ani radiohead... Smile politicke vyhlasenia hudobnikov treba skratka uplne odignorovat...ako aj tie intelektualske sracky...

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 9:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
..filip Napísal:

nemam rad politku v hudbe. navyse aktivity tipu live8 a odpustanie dlhov rozvojovym krajinam povazujem za uplne pomylene cize podla mna aj tie zachranarske aktivity robi zle (subjektivny nazor). a je mozne ze on nemoze za to ze kazdy vie o nom vsetko co robi a ovplyvnuje to pohlad na hudbu u2 ale nemozem za to ani ja myslim ze prave preto u2 az tak nemusim. ale vertigo je napr dost vydareny narez

uplny suhlas...
ale keby sme mali brat politiku do uvahy tak to by si nemohol mat rad ani radiohead... Smile politicke vyhlasenia hudobnikov treba skratka uplne odignorovat...ako aj tie intelektualske sracky...

je to jedina vec co mi na radiohead vadi Smile

vibrocil

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 4:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
vibrocil Napísal:
..filip Napísal:

uplny suhlas...

je to jedina vec co mi na radiohead vadi Smile

ved aj mne Smile

rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: So Mar 21, 2009 7:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kto ide na U2 do Poľska?ja už mám lístok. Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: