Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

collegium musicum

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 26, 2009 7:59 pm    Predmet: collegium musicum Odpovedať s citátom Back to top

urcite pozname tuto legendarnu kapelu. chysta sa niekto na koncert 16.4. v PKO?
osobne najviac zboznujem skladbu "nech zije clovek"

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Mar 27, 2009 12:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja sa chystam nestiham Prešov, PKO Čierny Orol: 1. apríla o 19. h tak dufam ze Bratislava, Estrádna sála PKO: 16. apríla o 19. h ani neviem kde to je ??? musim pozriet na nete fuck musim ist do BA pre skolu, inak by som ich zazil v PO ale dufam ze sa podari BA.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 27, 2009 7:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tiez sa veelmi tesim na to, varga rulez Exclamation

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 27, 2009 10:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tiez sa chystam, uz sa tesim, v decembri co boli prudy 40 rokov v PKO som nebol na SLovensku, tak aspon collegium.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 27, 2009 6:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nejako vela sa nas tam chysta. Ja idem s mamou a strykom, starymi to bigbitakmi Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 10, 2009 10:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja som to stihol 1. aprila v Presove a musim vam povedat, ze to bol fakt skvely vecer! velmi podareny gig ... vsetky vekove kategorie, od starcov az po mladu generaciu. slovenske legendy ozili, co je super. nenechajte si urcite ujst !!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: