Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Pete Doherty - solo album Grace/Wastelands

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: So Feb 14, 2009 11:12 am    Predmet: Pete Doherty - solo album Grace/Wastelands Odpovedať s citátom Back to top

Pre mna osobne velke potesenie. Podla uvodnych par singlov, ktore boli zverejnene na NME sa uz neviem dockat, ked budem doma drzat vonavucky novy album. ochutnajte prvy singel 'The Last Of The English Roses'. Basova linka ala The Clash, s gitarami vypomahal Graham Coxon...mnam!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

PríspevokZaslal: So Feb 14, 2009 4:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este prihadzujem jedno oficialne promo video k albumu 'Grace / Wastelands'

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Mar 13, 2009 10:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uz to pocuvam, dost smutne cd, co je super nemam dobre dni tak to pocuvam a smutim

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

PríspevokZaslal: Št Apr 30, 2009 4:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ach...musim sa pochvalit. minuly tyzden som peta videl v camdene, vdaka mojej priatelke, ktora zohnala v predstihu listky Smile pete odohral maly, komorny, akusticky koncert. striedal pesnicky z noveho solo albumu s najvacsimi peckami od the libertines, ze clovek jednoducho musel s ostatnymi nonstop spievat. potesive, ze ho na dve skladby prisiel na podium podporit graham coxon z blur. nehovoriac o klube, kde sa koncert konal (proud camden)...uzasny zazitok.

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Máj 01, 2009 2:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Je to skvělé album, už jsem si ho koupil i s bonusovým DVD a singlem...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

PríspevokZaslal: So Máj 02, 2009 10:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam: veru tak, ja som si z londyna odniesol vinyl, ale zvazujem aj kupu cd verzie, kvoli tomu dvd. oplati sa ci ani nie? ja som sice zberatel, ale niekedy su to fakt vyhodene peniaze Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: