Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

merchandise

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Feb 22, 2009 8:51 pm    Predmet: merchandise Odpovedať s citátom Back to top

planujete nejake nakupy? kamos mi hovoril ze predavaju kopec hovadin. za zmienku stoji tricko DOYS tour + CD DOYS za 30 €

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 10:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to je dobra cena, to si kupim, aj ked som planoval kupit len 3ko

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 4:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No ja by som to tričko rád, lebo to, čo som si minulé leto kupoval cez oasisinet, sa už bohužial nedá použiť Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 4:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
No ja by som to tričko rád, lebo to, čo som si minulé leto kupoval cez oasisinet, sa už bohužial nedá použiť Sad
ake si si kupil?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Rasťo

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
Rasťo Napísal:
ake si si kupil?

Tričko to bolo pekné...mal som ho tuším len raz Smile

the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: Po Feb 23, 2009 7:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

triko by som urcite chcel, ak bude teda nejak do tych 20 eur a aj 3ko + cd za 30 je super, uvidime ako to bude s financiami... Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 7:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

the_robbie: pred 3 rokmi vo Viedni stalo 3ko 25 EUR
Rasťo: co sa Ti s nim stalo?

Rasťo

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
the_robbie: pred 3 rokmi vo Viedni stalo 3ko 25 EUR
Rasťo: co sa Ti s nim stalo?

Nejak sa po opratí vyťahalo (asi nesprávne pranie Sad ), tak som poprosil sestru či ho ešte neskúsi zachrániť, má totiž doma šijací stroj, ale ešte viac ho dokatovala, lebo stroj je už na draka Smile

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 12, 2009 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kupil si niekto na koncerte aj program? kolko priblizne stal a stoji to za to si ho kupit? uvazujem, ze by som si ho kupil.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre