Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

I-Days Festival Milano 30, august
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Apr 22, 2009 5:53 pm    Predmet: I-Days Festival Milano 30, august Odpovedať s citátom Back to top

OASIS
+ The Kooks + Kasabian

40,- €

letenky do milana za babku.. no ja budem velmi vazne rozmyslat (navyse den po mojich narodkach)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gallagher

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 23, 2009 4:10 pm    Predmet: Re: I-Days Festival Milano 30, august Odpovedať s citátom Back to top

Mňa asi je... že si dávajú 5 ročnú pauzu? a tak som sa tešil na nový album. Normálne ma nasra..Akurát som si nostalgicky pustil wts morning glory...skvele songy hrá mi roll with it. ale všetko zlé je na niečo dobré ...nemyslím si , že veľký brat zostane len tak nečinne...a dúfam že spraví silný album

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 23, 2009 7:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja by som siel, ak by som mal s kym Cool Aj ked sa nemozem menej zaujimat o The Kooks, Kasabian som este nevidel. Druha vec je, ze festivaly az tak nemusim ... aby clovek cakal pol dna na Oasis Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: Št Apr 23, 2009 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

betterman s nami mozes kludne ist (ak pojdeme ale 90% hej). a ono to nebude yiadnz velk festak, moc o tom neviem najst info cize to tiez svedci ze to nebude nic velke a bude to v niecom co sa vola "nieco nieco arena" cize mozno to ani open air nebude

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Ut Máj 26, 2009 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

listky aj letenky kupene. dohromady nieco pod 100,- €

BetterMan

PríspevokZaslal: Po Júl 06, 2009 10:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Filip kde si kupil listky?Je to uz sold out?

..filip

PríspevokZaslal: Ut Júl 07, 2009 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

toto je oficialny predaj a ako pozeram listky este su:

http://www.ticketone.it/EN/Music/chooseProduct.jsp?cdProduct=INDI2009ID0830

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Júl 12, 2009 3:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nechali ste si listky poslat domov ci si ich vyzdvihnete tam? Ja stale nemam novu kartu, tak sa len modlim nech tam este par dni vydrzia Crying or Very sad

..filip

PríspevokZaslal: Ne Júl 12, 2009 4:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jo jo - listky vyzdvyhneme na brane. no dufam ze ti to vyde, dali by sme nejaku proper drinkovacku Cool my sme zatial styria (2 plus 2)

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Júl 19, 2009 11:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Listok kupeny Cool

Prisiel ti ten email s nejakym potvrdenim? Ci sa zbytocne stresujem ked mi to neprislo 20min po zaplateni Confused Nejake divne zadal som udaje karty, verification karty a vsetko zmizlo Shocked Pise mi to tam nieco ako"Consolidato"...to je potvrdene?Na ucte som ziadny pohyb nezaregistroval.

Kedy tam vy priletite? ja neviem,asi tam pridem v sobotu...a spat sa vratim v pondelok kedze su bank holiday Cool Dufam,ze sa nestratim Laughing

..filip

PríspevokZaslal: Po Júl 20, 2009 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super super great news! mne prislo potvrdenie v anglictine, nepamatam si presne kedy ale urcite to bolo kratko na to ako som to kupil. je to uz ok? dosiel ti mail?
my tam prideme v nedelu rano/doobeda a naspat do BA letime v pondelok skoro rano. presnu logistiku si ved este dohodneme

BetterMan

PríspevokZaslal: Po Júl 20, 2009 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To vcerajsie mi zrusili, dnesne preslo, aj peniaze z uctu odisli.

Aky nadpis ma ten confirmation email?
Order confirmation? Sorry, ze sa pytam ako retard, ale som v tom nejaky strateny Confused

..filip

PríspevokZaslal: Po Júl 20, 2009 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj order confirmation take nieco. potom este prisla faktura v taliancine (fattura) ale pre teba je ten prvy mal dolezity. nezabudni si zobrat potom kreditku s kt si to platil lebo pri preberani listkov byva prave kreditka ako ID.

BetterMan

PríspevokZaslal: So Aug 22, 2009 12:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uz planujem konecne kupit letenky, nejaky hotel najdem tam. Inak to ze vraj nie je v Milane ale niekde nedaleko. Metro hadam funguje,dufam,ze sa nestratim Laughing

A dnes som videl na ITV 4,ze budu davat live V festival...sest hodim asi od 6pm. Znamena to, ze aj Oasis? Wink Dufam,ze to niekto uploadne...

..filip

PríspevokZaslal: So Aug 22, 2009 12:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kamo praveze je to v centre

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: