Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Koncerty Vo Wembley Stadium
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Júl 11, 2009 7:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neviem, malo by to byt v pohode...to by museli poslat stvrtinu ludi dom. Aj ked pravda je, ze vacsina malo mensi fotak ako Nd60. Je to na tebe...ja by som to asi riskol, dal si do puzdra aj kluce,telefon a peniaze (taky cover Cool )ale moc by som ho neukazoval pri kontrole...a davaj si nan pozor nech ti ho neujebu Wink Alebo by som to neriskol..neviem Laughing

ja ked pozeram tie videa...man...v praci mi uz nadavaju ze som "bloody fool" lebo im stale spievam Supersonic Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 13, 2009 8:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Podla videdii z nedele to vyzera ze stvrtok bol len taky warm up Wink Stale lepsie nez nic,niekto musel ist toho 9.teho.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 13, 2009 12:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

viem si predstavit, ze ked si sledoval tie lesby tak ti hlavou islo "Is it my imagination, Or have I finally found something worth living for..." Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jsvacha

Založený: 15.02.2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 14, 2009 7:18 pm    Predmet: saturday Odpovedať s citátom Back to top

byl sem v sobotu wembley paradni svatostanek fotbalek tam musi stat za to pocasi nic moc porad mrholilo a na konci uz chcalo solidne enemy onecmocnely tak hrali reverend and makers na rozjezd slusny kasabian luxus parba na podzim hrajou wembley arena a stoji za to je znovu videt oasis klasika liam ve forme noel trosku nudnejsi ale pak zacal hlasit a dlbia nechal odzpivat wembley na obrazovkach vypadal pak hodne namekko celkove paradni atmosfera pivo za 4 ale taky sem si jich par hodil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: