|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: So Júl 11, 2009 7:55 am Predmet: |
|
|
Neviem, malo by to byt v pohode...to by museli poslat stvrtinu ludi dom. Aj ked pravda je, ze vacsina malo mensi fotak ako Nd60. Je to na tebe...ja by som to asi riskol, dal si do puzdra aj kluce,telefon a peniaze (taky cover )ale moc by som ho neukazoval pri kontrole...a davaj si nan pozor nech ti ho neujebu Alebo by som to neriskol..neviem
ja ked pozeram tie videa...man...v praci mi uz nadavaju ze som "bloody fool" lebo im stale spievam Supersonic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Júl 13, 2009 8:22 am Predmet: |
|
|
Podla videdii z nedele to vyzera ze stvrtok bol len taky warm up Stale lepsie nez nic,niekto musel ist toho 9.teho. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Po Júl 13, 2009 12:00 pm Predmet: |
|
|
viem si predstavit, ze ked si sledoval tie lesby tak ti hlavou islo "Is it my imagination, Or have I finally found something worth living for..." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jsvacha
Založený: 15.02.2006 Príspevky: 22
|
Zaslal: Ut Júl 14, 2009 7:18 pm Predmet: saturday |
|
|
byl sem v sobotu wembley paradni svatostanek fotbalek tam musi stat za to pocasi nic moc porad mrholilo a na konci uz chcalo solidne enemy onecmocnely tak hrali reverend and makers na rozjezd slusny kasabian luxus parba na podzim hrajou wembley arena a stoji za to je znovu videt oasis klasika liam ve forme noel trosku nudnejsi ale pak zacal hlasit a dlbia nechal odzpivat wembley na obrazovkach vypadal pak hodne namekko celkove paradni atmosfera pivo za 4 ale taky sem si jich par hodil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|