Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis - Melt! Festival Frafenheininchen 19.7.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 07, 2009 8:31 pm    Predmet: Oasis - Melt! Festival Frafenheininchen 19.7. Odpovedať s citátom Back to top

nahodou nikto by nechcel dojst na Melt festak pri Berline? okrem oasisu kasabian, glasvegas, travis, jazzanova, aphex twin a vsetko mozne. ja urco idem

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Pi Júl 10, 2009 9:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nazdar....no ja neviem, ako by sa tam islo? A listky uz mas? Kolko vlastne stoja?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: Pi Júl 10, 2009 1:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm teraz kukam ty si mi pisal aj spravu aj sem ci jako? lebo ja som to len tak narychlo odpovedal tak neviem ci ti to doslo. no listok som uz kupil, stoji na den kedy je oasis, kasab aj glasvegas 50 E (nedela nezvycajne), je to kusok juzne od berlina a ja som teraz v berline takze ja idem ztadeto.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Júl 20, 2009 2:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak dalsi zarez na pazbe. koncert skvely ako inak, kasabian som videl prvykrat tiez bomba. koncert sa kameroval a online vysielal cize som si teraz v klude pozrel videa a mozem zodpovedne uz natriezvo prehlasit ze zneju fantasticky a liam spieva perfektne.. napr champagne supernova:

http://www.youtube.com/watch?v=4lcsFl5USL0

a btw siel som tam sam co bolo aj s nie prave jednoduchym cestovanim zaujimava skusenost (v dobrom). asi dokonca zivota si zapamatam tu scenu ked som siel prazdnym busom cez nejake polia, pil vodku a rozmyslal ze ci naozaj idem na oasis Very Happy. bude aj blog urcite

..filip

PríspevokZaslal: Ut Júl 21, 2009 4:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://tichy.blog.sme.sk/c/200114/Oasis-a-Kasabian-na-Melt-Festivale.html

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Júl 25, 2009 1:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vcelku dobre citanie...ocenujem Cool

Ak sa nemylim "sef tejto stranky" mal byt aj na Slane Castle a nic...to dievca bolo co bolo v nedelu vo Wembley tiez nic...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: