Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Franz Ferdinand - Vieden (Gasometer) / 11.12.2009

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
ToM_XrOwD

Zalo�en�: 27.02.2008
Pr�spevky: 141

Pr�spevokZaslal: Ne Aug 09, 2009 11:13 am    Predmet: Franz Ferdinand - Vieden (Gasometer) / 11.12.2009 Odpoveda� s cit�tom Back to top

http://www.drhorak.sk/?c=0&slovensko=-O

vyzera to tak, ze to bude posledny koncert ich tohtorocnej snury

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
Franz

Zalo�en�: 01.04.2005
Pr�spevky: 403

Pr�spevokZaslal: Po Aug 10, 2009 11:35 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Tradicne silny zaver roka vo Viedni

Franz, Placebo, Editors, Depeche mode...

vidim to na prvych troch menovanych, aj ked neviem neviem ci pred vianocami takto utracat na kapely ktore som uz viackrat videl... Confused

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
BetterMan

Zalo�en�: 10.02.2005
Pr�spevky: 1075

Pr�spevokZaslal: St Aug 12, 2009 11:34 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Co vam j__e? Wink Ja by som siel radsej na Paru...hocikedy...ako na vsetky z vymenovanych kapiel Cool

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
tomas

Zalo�en�: 06.11.2005
Pr�spevky: 233

Pr�spevokZaslal: �t Aug 13, 2009 9:25 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

BetterMan Nap�sal:
Co vam j__e? Wink Ja by som siel radsej na Paru...hocikedy...ako na vsetky z vymenovanych kapiel Cool
co ti ja viem, ani jedna z tych skupin nepatri medzi moje top, ale franz som videl minuly rok vo varsave, a musim uznat, ze to stalo za to, urcite vela urobilo aj publikum, poliaci su blazni, atmosfera bola skvela, ale aj skupina hrala vyborne, vobec to neodflakli, a depeche som videl teraz v bratislave a nemalo to chybu, ja stale povazujem depeche za prvu ligu na svete, a placebo a editors uvidim v sobotu na szigete, tak potom budem mat nazor aj na tieto dve skupiny. ale na jesen sa do viedne nechystam na ani jednu.

ToM_XrOwD

Zalo�en�: 27.02.2008
Pr�spevky: 141

Pr�spevokZaslal: Pi Aug 14, 2009 1:43 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

kdesi som cital ze tusim 25.11. v stadthalle vystupi aj Mando Diao... no skoda ze byvam tak daleko od viedne :-/

Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena �asy uv�dzan� v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nem��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
Nem��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re