Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Killers
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Jan 07, 2006 12:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No problem. Ale to pivo plati. Razz

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Jan 14, 2006 7:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

po par dnoch surfovania sa mi podarilo stiahnut nasledovne remixy The Killers, tak ak by mal niekto zaujem, rad ich uploadnem:

All These Things That I've Done (Morels Pink Noise Vox Edit)
Mr. Brightside (The Lindbergh Palace Club Remix)
Mr. Brightside (Thin White Duke Remix)
Smile Like You Mean It (Ruff & Jam eastside mix)
Somebody Told Me (Josh Haris Full Club)
Somebody Told Me (King Unique Remix)
Somebody Told Me (Mylo mix)
Somebody Told Me (Team9 Remix)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

THE KILLERS sa nam pomalicky ozyvaju, 2. oktobra vychadza druhy album SAM'S TOWN Uz sa neviem dockat. Do eteru sa zatial dostal len piotny singel "When You Were Young". Nech sa paci link na tento pocin:

http://download.mercury.come2store.com/forever/cds/01-killers-when_you_were_young.mp3

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vdaka majky, The Killers budu vystupovat aj na MTV video music awards a vraj by mal byt ich druhy album menej britsky a viac americky, no dufam, ze nie. Necham sa prekvapkat.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 3:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne to dost znie ako U2, tento novy singel. Ten producent tam urcite doniesol nieco od U2.

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: So Aug 05, 2006 8:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bellcanto Napísal:
su americania.dost dobre!
mam album...
super.

no vazne ked som sa dopocul ze su to amici tak si vravim..........parada na amikov. Cool

majky

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 12:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
Mne to dost znie ako U2, tento novy singel. Ten producent tam urcite doniesol nieco od U2.

po prvych dnoch sa mi to tak nezdalo, ale cim viac ten song pocuvam, tym viac tam citim U2. Producent robi svoje Wink

teepek

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 3:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

...mali ste pravdu... : http://musicserver.cz/clanek/16370/The-Killers--Sam-s-Town/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 4:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

... ja velmi nemusim recenzie, najma ceske... pamatam napr sa ako vzdrbali v rock reporte u2 a ich album ATYCLB Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

PríspevokZaslal: St Okt 04, 2006 7:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

konecne som si kupil original The Killers - SAM'S TOWN ... vynikajuci album ... nemam slov. chlapci sa pochlapili. este napisem viac ked si to vypocujem poriadne. ale u mna zatial naj album roku 2006

teepek

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 3:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som si to stiahol, aj sa mi to nie velmo pacilo, ale songu when you were young prichadzam na chut a to ho poznam od vtedy, co si sem dal ten odkaz na stiahnutie, majky. Takze mozno to tak bude aj u ostatnych songoch, treba mat trpezlivost. Ozaj, majky, zreferuj, uz si napocuval viac? BTW ten klip k When you were young je doost doobry.

teepek

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 8:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Read My Mind je skvely

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 12:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
konecne som si kupil original The Killers - SAM'S TOWN ... vynikajuci album ... nemam slov. chlapci sa pochlapili. este napisem viac ked si to vypocujem poriadne. ale u mna zatial naj album roku 2006

Tak tvoje nadšenie rozhodne nezdielam, podla mňa je to album o ničom Sad Mal som ten album stiahnutý, ale vôbec ma neoslovil. Ale koľko ludí,tolko chutí.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
majky Napísal:

Tak tvoje nadšenie rozhodne nezdielam, podla mňa je to album o ničom Sad Mal som ten album stiahnutý, ale vôbec ma neoslovil. Ale koľko ludí,tolko chutí.

ja mam ten album uz dlhsie a sa mi velmi paci, super songy, napr taka for reason unknown, ale presne ako hovoris: kolko ludi, tolko chuti Smile

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobry album kazdopadne, taky vyzretejsi, koncepcnejsi ako Hot Fuss, ale mozno az prilis na jedno kopyto. Prvy album je pestrejsi + mi na Sam's town chyba nejaky naozaj vyrazny song ako bol Somebody told me.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: