Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Franz Ferdinand - Vieden (Gasometer) / 11.12.2009

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ne Aug 09, 2009 11:13 am    Predmet: Franz Ferdinand - Vieden (Gasometer) / 11.12.2009 Odpovedať s citátom Back to top

http://www.drhorak.sk/?c=0&slovensko=-O

vyzera to tak, ze to bude posledny koncert ich tohtorocnej snury

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Aug 10, 2009 11:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tradicne silny zaver roka vo Viedni

Franz, Placebo, Editors, Depeche mode...

vidim to na prvych troch menovanych, aj ked neviem neviem ci pred vianocami takto utracat na kapely ktore som uz viackrat videl... Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Aug 12, 2009 11:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Co vam j__e? Wink Ja by som siel radsej na Paru...hocikedy...ako na vsetky z vymenovanych kapiel Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 13, 2009 9:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Co vam j__e? Wink Ja by som siel radsej na Paru...hocikedy...ako na vsetky z vymenovanych kapiel Cool
co ti ja viem, ani jedna z tych skupin nepatri medzi moje top, ale franz som videl minuly rok vo varsave, a musim uznat, ze to stalo za to, urcite vela urobilo aj publikum, poliaci su blazni, atmosfera bola skvela, ale aj skupina hrala vyborne, vobec to neodflakli, a depeche som videl teraz v bratislave a nemalo to chybu, ja stale povazujem depeche za prvu ligu na svete, a placebo a editors uvidim v sobotu na szigete, tak potom budem mat nazor aj na tieto dve skupiny. ale na jesen sa do viedne nechystam na ani jednu.

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Pi Aug 14, 2009 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kdesi som cital ze tusim 25.11. v stadthalle vystupi aj Mando Diao... no skoda ze byvam tak daleko od viedne :-/

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: