|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Ne Aug 09, 2009 11:13 am Predmet: Franz Ferdinand - Vieden (Gasometer) / 11.12.2009 |
|
|
http://www.drhorak.sk/?c=0&slovensko=-O
vyzera to tak, ze to bude posledny koncert ich tohtorocnej snury |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Aug 10, 2009 11:35 am Predmet: |
|
|
Tradicne silny zaver roka vo Viedni
Franz, Placebo, Editors, Depeche mode...
vidim to na prvych troch menovanych, aj ked neviem neviem ci pred vianocami takto utracat na kapely ktore som uz viackrat videl... _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: St Aug 12, 2009 11:34 pm Predmet: |
|
|
Co vam j__e? Ja by som siel radsej na Paru...hocikedy...ako na vsetky z vymenovanych kapiel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Aug 13, 2009 9:25 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Co vam j__e? Ja by som siel radsej na Paru...hocikedy...ako na vsetky z vymenovanych kapiel |
co ti ja viem, ani jedna z tych skupin nepatri medzi moje top, ale franz som videl minuly rok vo varsave, a musim uznat, ze to stalo za to, urcite vela urobilo aj publikum, poliaci su blazni, atmosfera bola skvela, ale aj skupina hrala vyborne, vobec to neodflakli, a depeche som videl teraz v bratislave a nemalo to chybu, ja stale povazujem depeche za prvu ligu na svete, a placebo a editors uvidim v sobotu na szigete, tak potom budem mat nazor aj na tieto dve skupiny. ale na jesen sa do viedne nechystam na ani jednu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Pi Aug 14, 2009 1:43 pm Predmet: |
|
|
kdesi som cital ze tusim 25.11. v stadthalle vystupi aj Mando Diao... no skoda ze byvam tak daleko od viedne :-/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|