|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
supersonics
Založený: 15.01.2009 Príspevky: 6
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gallagher
Založený: 19.06.2005 Príspevky: 15
|
Zaslal: Ne Máj 31, 2009 2:08 pm Predmet: Re: SOUNDPLAY |
|
|
čo ja viem...mne to pripadá asi takto, najprv hmmm...celkom slušný riff no tedaa.. a potom ježiš slovenčina. V pripade takýchto rockandrollových songov jednoznačne voliť anlglaninu. nemám nič proti slovenčine ale napísať song v našom jazyku chce um (možno aj rum). ang je jazykom rockanrollu a žiadny iný jazyk ,šanzonov zas franina. No a ked to aj spravime v angline tak to potom vyzerá s vyslovnosťou dosť divne alebo zlyha frontman ktorý je všetkým možným len nie osobnosťou s charizmou. oki teda chalani držte sa ale skúste popracovať na angličtine a hlavne natom ako sa predávate na podiu(teda ak Vám ide oto samozrejme aspoň spevák a basak lebo mne pripada ako milovnik metalu a nie rollu) aj bratia si gall. si dali tie šišaté hlavy ostrihať podla ...60. Mate potenciál (teda ak ste sa už nerozpadli) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringobobek
Založený: 03.09.2007 Príspevky: 33
|
Zaslal: Po Jún 15, 2009 1:26 pm Predmet: Re: SOUNDPLAY |
|
|
Noooo ... podla mna to vobec nie je zle. Ani ta slovencina mi tam nevadi, nie je to ziadny primitivny text typu "lubim ta, preto skacem z mosta ...". |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Jún 16, 2009 8:05 pm Predmet: |
|
|
Mne sa to celkom paci
K tym pripomienkam Gallaghera
1.Ano, je to tazsie vymysliet text v slovencine...ale ja to o to viac ocenujem. Su svetle vynimky, napriklad album Unaveni a zniceni od Slobodnej Europy ci Para. Nie je to 10 z 10 , ale pocul som aj daleko horsie veci od ovela znamejsich kapiel. Gallagher, s tym sanzonom a ze anglictina je jazyk rock n rollu suhlasim, ale ak sa zapocuvas niekedy zistis ze je to sama vata a o nicom.
2.S tym vyzorom. Zase, preco by mal kazdy komu sa paci urcita hudba kopirovat Liamove ucesy je to o hudbe a nie o image... Nemam rad metal, ale pride mi to plytke mysliet si...v prvom rade treba vyzerat ako star a potom ostatne. Jacket Stone Island za 800 libeir z teba aj tak nic lepsie nepsravi. Su len dva druhy hudby, zla a dobra...a Oasis. "milovnik metalu a nie rollu"? Mas 15? get a life
Je dobre pocut nieco nove, lebo na SVK toho teda moc nie je. A keby som vedel ze hraju niekde na blizku prisiel by som sa pozriet...
Dakujem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
supersonics