|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Aug 14, 2009 11:29 am Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Frequency ist ausverkauft. Dufam ze trend nepredavania jednodnovych listkov sa rozsiri aj na dalsi festivaly
esteze ta Praha je iba raz tak daleko a predskokan neni nic na co by som bol zvedavy |
vcera na radiu fm hovorili o frequency a ze uz je vypredany, tak asi na tom nieco bude. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Aug 18, 2009 11:18 am Predmet: |
|
|
to stym frequency aj mna nasralo. clovek caka na jednodnove listky a zrazu ze sold out. mohli aspon dopredu napisat ze jednodnove nebudu..
som sa este v piatok snazil vyhrat dva kusy v priblblej show balaz a hubinak ale ti ludia nevedeli docenit moju reakciu na tie ich mudrosti majstra zena ci co to je no nic ide sa na radiohead do prahy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Aug 18, 2009 9:19 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
to stym frequency aj mna nasralo. clovek caka na jednodnove listky a zrazu ze sold out. mohli aspon dopredu napisat ze jednodnove nebudu..
som sa este v piatok snazil vyhrat dva kusy v priblblej show balaz a hubinak ale ti ludia nevedeli docenit moju reakciu na tie ich mudrosti majstra zena ci co to je no nic ide sa na radiohead do prahy |
aha, tak ta moja otazka v inej sekcii fora je teda zodpovedana. tak ak idete v sobotu, tak sa vidime. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|