Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Kasabian tour

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
pavluss

Založený: 02.06.2009

PríspevokZaslal: St Júl 22, 2009 1:02 pm    Predmet: Kasabian tour Odpovedať s citátom Back to top

Chysta sa niekto na novembrove koncerty Kasabian na Wembley?? ( 14.,15. nov) Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pavluss

Založený: 02.06.2009

PríspevokZaslal: So Aug 29, 2009 7:59 pm    Predmet: Re: Kasabian tour Odpovedať s citátom Back to top

pavluss Napísal:
Chysta sa niekto na novembrove koncerty Kasabian na Wembley?? ( 14.,15. nov) Smile

no to mi naozaj chcete povedat,ze nikto nejde???

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 30, 2009 8:26 am    Predmet: Re: Kasabian tour Odpovedať s citátom Back to top

pavluss Napísal:
pavluss Napísal:

no to mi naozaj chcete povedat,ze nikto nejde???

Ja nejdem, aspon o tom zatial neviem... Po tom ako to Noel zabalil ma hudba vobec nebavi a nikde sa mi nechce ist. Jedina vec na co sa ako tak tesim je ten koncert kde bude hrat Falling Down s tymi co robia tu"kozmicku hudbu".

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 05, 2009 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Listok si kupila na oficialnej stranke?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 09, 2009 1:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cital som ze s nimi ma ako host na turne vystupovat Noel. mozno pri clubfoot

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: