Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis planuju reediciu svojho katalogu
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Okt 25, 2009 10:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no mne predvcerom prisla dvojplatna 'what's the story morning glory'... package je luxusny, cele sa otvara na trikrat, platne su hrube a zvuk maju perfektny. potesila aj 'bonehead's bank holiday', ktora na cd verzii albumu absentuje. jedine minus by som dal za tie dodatocne liner notes, nie ze by sa toto necitalo zle, ale cakal som nejaky booklet, s fotkami a podobne - ako napr. pri 'stop the clocks'. tu je je len text napisany na hrubom papieri prilozeny v obale. inak, skvele Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 26, 2009 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
no mne predvcerom prisla dvojplatna 'what's the story morning glory'... package je luxusny, cele sa otvara na trikrat, platne su hrube a zvuk maju perfektny. potesila aj 'bonehead's bank holiday', ktora na cd verzii albumu absentuje. jedine minus by som dal za tie dodatocne liner notes, nie ze by sa toto necitalo zle, ale cakal som nejaky booklet, s fotkami a podobne - ako napr. pri 'stop the clocks'. tu je je len text napisany na hrubom papieri prilozeny v obale. inak, skvele Smile
cez co si objednaval? ja som si v londyne kupil be here now a chcem si objednat postupne vsetky. len na HMV stoji 23, tak ci poznas aj nieco vyhodnejsie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

PríspevokZaslal: Po Okt 26, 2009 1:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas: bral som to z juno.co.uk a vyslo ma to na 25 EUR. ja planujem este ulovit The Masterplan Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
tomas

PríspevokZaslal: Ut Nov 10, 2009 4:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
tomas: bral som to z juno.co.uk a vyslo ma to na 25 EUR. ja planujem este ulovit The Masterplan Smile
Cau. prosim ta, ako dlho si cakal, nez ti prisla LP z UK? lebo minuly pondelok mi poslali LPs a stale nic. Tak ci sa mam u nich informovat alebo to je standard?
dik

trojkolka

PríspevokZaslal: Po Nov 23, 2009 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nazdar. sory, dlhsi cas som tu nebol, tak ti uz asi aj prislo medzi tym Smile no ak ti prislo info o zaslani baliku, tak do tyzdna by si to mal mat najneskor doma. to je standard za ktory chodia baliky z uk. ci?

tomas

PríspevokZaslal: Ut Nov 24, 2009 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
nazdar. sory, dlhsi cas som tu nebol, tak ti uz asi aj prislo medzi tym Smile no ak ti prislo info o zaslani baliku, tak do tyzdna by si to mal mat najneskor doma. to je standard za ktory chodia baliky z uk. ci?
cau. v pohode. nastastie definitely maybe uz je doma, aj ked prislo to az v polke tretieho tyzdna, preto som si bol neisty, lebo cakal som, ze to pride tak za 6-7 pracovnych dni. ale vsetko ok. dik za info.
ps: piatkova indie party bola po...i, klobuk dole, konecne sanca raz za mesiac ist na dobru akciu. drzim palce

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre