|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Ne Okt 25, 2009 10:27 am Predmet: |
|
|
no mne predvcerom prisla dvojplatna 'what's the story morning glory'... package je luxusny, cele sa otvara na trikrat, platne su hrube a zvuk maju perfektny. potesila aj 'bonehead's bank holiday', ktora na cd verzii albumu absentuje. jedine minus by som dal za tie dodatocne liner notes, nie ze by sa toto necitalo zle, ale cakal som nejaky booklet, s fotkami a podobne - ako napr. pri 'stop the clocks'. tu je je len text napisany na hrubom papieri prilozeny v obale. inak, skvele |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Okt 26, 2009 12:05 pm Predmet: |
|
|
trojkolka Napísal: |
no mne predvcerom prisla dvojplatna 'what's the story morning glory'... package je luxusny, cele sa otvara na trikrat, platne su hrube a zvuk maju perfektny. potesila aj 'bonehead's bank holiday', ktora na cd verzii albumu absentuje. jedine minus by som dal za tie dodatocne liner notes, nie ze by sa toto necitalo zle, ale cakal som nejaky booklet, s fotkami a podobne - ako napr. pri 'stop the clocks'. tu je je len text napisany na hrubom papieri prilozeny v obale. inak, skvele |
cez co si objednaval? ja som si v londyne kupil be here now a chcem si objednat postupne vsetky. len na HMV stoji 23, tak ci poznas aj nieco vyhodnejsie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Po Okt 26, 2009 1:15 pm Predmet: |
|
|
tomas: bral som to z juno.co.uk a vyslo ma to na 25 EUR. ja planujem este ulovit The Masterplan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Ut Nov 10, 2009 4:35 pm Predmet: |
|
|
tomas: bral som to z juno.co.uk a vyslo ma to na 25 EUR. ja planujem este ulovit The Masterplan |
Cau. prosim ta, ako dlho si cakal, nez ti prisla LP z UK? lebo minuly pondelok mi poslali LPs a stale nic. Tak ci sa mam u nich informovat alebo to je standard?
dik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Po Nov 23, 2009 9:30 pm Predmet: |
|
|
nazdar. sory, dlhsi cas som tu nebol, tak ti uz asi aj prislo medzi tym no ak ti prislo info o zaslani baliku, tak do tyzdna by si to mal mat najneskor doma. to je standard za ktory chodia baliky z uk. ci? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Ut Nov 24, 2009 5:06 pm Predmet: |
|
|
nazdar. sory, dlhsi cas som tu nebol, tak ti uz asi aj prislo medzi tym no ak ti prislo info o zaslani baliku, tak do tyzdna by si to mal mat najneskor doma. to je standard za ktory chodia baliky z uk. ci? |
cau. v pohode. nastastie definitely maybe uz je doma, aj ked prislo to az v polke tretieho tyzdna, preto som si bol neisty, lebo cakal som, ze to pride tak za 6-7 pracovnych dni. ale vsetko ok. dik za info.
ps: piatkova indie party bola po...i, klobuk dole, konecne sanca raz za mesiac ist na dobru akciu. drzim palce |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|