Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Beatles vs Rolling Stones

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto je podla Vas lepsi? Alebo koho hudba sa Vam paci viac?
The Beatles
81%
 81%  [ 9 ]
Rolling Stones
9%
 9%  [ 1 ]
rovnako
9%
 9%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 11

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Jan 11, 2006 7:09 pm    Predmet: The Beatles vs Rolling Stones Odpovedať s citátom Back to top

Beatles aalebo Stones? U mna je odpoved jasna ale niekomu sa viac pacia Stones. Podla mna Beatles urobili vacsi pokrok a celkovo maju vacsi vplyv ako Stones (v ziadnom pripade nemam nic proti Stones, ale Beatles su mi blizsi)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: St Jan 11, 2006 7:15 pm    Predmet: Re: The Beatles vs Rolling Stones Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
Beatles aalebo Stones? U mna je odpoved jasna ale niekomu sa viac pacia Stones. Podla mna Beatles urobili vacsi pokrok a celkovo maju vacsi vplyv ako Stones (v ziadnom pripade nemam nic proti Stones, ale Beatles su mi blizsi)

tak tak Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Jan 11, 2006 7:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pre mna jednoznacne Beatles ... ficim na nich zhruba od 16ich.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: St Jan 11, 2006 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna je to jedno.
rovnako aj beatles aj stones su super.
rad si ich zahram.
sia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Jan 12, 2006 8:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tazka otazka ... hmm .. bohuzial beatles som uz vobec nezazil, stoneov som videl na vlastne oci, takze su mi v tom asi blizsi. po hudobnej stranke su beatles asi pristupnejsi, ale stoneov mam velmi velmi rad.

takze moja odpoved je: neviem Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Jan 12, 2006 9:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak u mna neni co riesit. Beatles povazujem za najdolezitejsiu kapelu v historii hudby, mam k nim velmi vrucny vztah, poznam skoro vsetko co natocili..... a Stones za najprecenovanejsiu, aj ked uznavam ze su dobri. Ale davat ich na rovnaku uroven, to rozhodne nie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Jan 12, 2006 4:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Beatles su najlepsi, s nimi sa neda nic porovnat. Poznam od nich uplne vsetko a zatial ma nic nesklamalo. Rolling stones nepoznam tak podrobne ako beatles, ale postupne objavujem ich albumy zo 60. rokov, a su fakt vyborne, ale na druhej strane musim priznat, ze su vzdy aspon o krok pozadu po Beatles. Aftermath vysiel po revolveri, their satanic po Sgt. pepperovi, atd, a vzdy ten album bol ovplyvneni poslednym albumom Beatles. ale aj tak nemam co vytknut rolling stones, su skveli a uz sa tesim do brna, ze ich zasa uvidim.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Jan 12, 2006 5:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Beatles

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Jan 14, 2006 7:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Anonymous Napísal:
anketa vo hovne uz to tu bylo milionkrat.. oasis vs blur etc... rozhodne britanie ma x lepsich kapel viz stone roses etc

kamo, ty co sa ani podpisat nevies ... tato anketa je tu prvykrat (na madforit.sk) tak neviem co pindas. sorry, a zabudol si napisat odkoho su tu Stone Roses lepsi. Od Rolling Stones? Alebo nebodaj od Beatles? ... nebud smiesny ... a nabuduce sa podpis (alebo vas to tam u vas nenaucili?)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: