|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto je podla Vas lepsi? Alebo koho hudba sa Vam paci viac? |
The Beatles |
|
81% |
[ 9 ] |
Rolling Stones |
|
9% |
[ 1 ] |
rovnako |
|
9% |
[ 1 ] |
|
Celkom hlasov : 11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Jan 11, 2006 7:09 pm Predmet: The Beatles vs Rolling Stones |
|
|
Beatles aalebo Stones? U mna je odpoved jasna ale niekomu sa viac pacia Stones. Podla mna Beatles urobili vacsi pokrok a celkovo maju vacsi vplyv ako Stones (v ziadnom pripade nemam nic proti Stones, ale Beatles su mi blizsi) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bashka
Založený: 12.09.2005 Príspevky: 81
|
Zaslal: St Jan 11, 2006 7:15 pm Predmet: Re: The Beatles vs Rolling Stones |
|
|
jeremy Napísal: |
Beatles aalebo Stones? U mna je odpoved jasna ale niekomu sa viac pacia Stones. Podla mna Beatles urobili vacsi pokrok a celkovo maju vacsi vplyv ako Stones (v ziadnom pripade nemam nic proti Stones, ale Beatles su mi blizsi) |
tak tak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: St Jan 11, 2006 7:21 pm Predmet: |
|
|
pre mna jednoznacne Beatles ... ficim na nich zhruba od 16ich. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellcanto
Založený: 13.11.2005 Príspevky: 98 Bydlisko: dubrafka,bratislava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Št Jan 12, 2006 8:52 am Predmet: |
|
|
tazka otazka ... hmm .. bohuzial beatles som uz vobec nezazil, stoneov som videl na vlastne oci, takze su mi v tom asi blizsi. po hudobnej stranke su beatles asi pristupnejsi, ale stoneov mam velmi velmi rad.
takze moja odpoved je: neviem _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Jan 12, 2006 9:49 am Predmet: |
|
|
Tak u mna neni co riesit. Beatles povazujem za najdolezitejsiu kapelu v historii hudby, mam k nim velmi vrucny vztah, poznam skoro vsetko co natocili..... a Stones za najprecenovanejsiu, aj ked uznavam ze su dobri. Ale davat ich na rovnaku uroven, to rozhodne nie. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Jan 12, 2006 4:20 pm Predmet: |
|
|
Beatles su najlepsi, s nimi sa neda nic porovnat. Poznam od nich uplne vsetko a zatial ma nic nesklamalo. Rolling stones nepoznam tak podrobne ako beatles, ale postupne objavujem ich albumy zo 60. rokov, a su fakt vyborne, ale na druhej strane musim priznat, ze su vzdy aspon o krok pozadu po Beatles. Aftermath vysiel po revolveri, their satanic po Sgt. pepperovi, atd, a vzdy ten album bol ovplyvneni poslednym albumom Beatles. ale aj tak nemam co vytknut rolling stones, su skveli a uz sa tesim do brna, ze ich zasa uvidim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Jan 12, 2006 5:02 pm Predmet: |
|
|
Beatles |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: So Jan 14, 2006 7:28 am Predmet: |
|
|
Anonymous Napísal: |
anketa vo hovne uz to tu bylo milionkrat.. oasis vs blur etc... rozhodne britanie ma x lepsich kapel viz stone roses etc |
kamo, ty co sa ani podpisat nevies ... tato anketa je tu prvykrat (na madforit.sk) tak neviem co pindas. sorry, a zabudol si napisat odkoho su tu Stone Roses lepsi. Od Rolling Stones? Alebo nebodaj od Beatles? ... nebud smiesny ... a nabuduce sa podpis (alebo vas to tam u vas nenaucili?) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|